K
kokoshatun
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kokoshatun
slm kızlar aranızda böbrek nakilli olan ya da yakınlaraında böbrek nakilli olanlar varsa burdan biligileri paylaşarak yardımcı olmaya var mısınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hyr annem diyalize hiç girmedi cnm dayımdan aldı tek yumurta ikizleriymiş tam tuttu şu an için bi sorun yok. senin annen diyalize giriyo mu cnm
öncelikle geçmiş olsun.. bişeyi düzelteyim dayınızdan aldıysa tek yumurta ikizi olamaz yalnız tek yumurta ikizlerinin cinsiyeti aynı olur.. ama kardeş oldukları için dokuların uyma ihtimali yüksek olur.. tekrar çok geçmiş olsun yerimsenibenyerimseniben
Evet giriyo..ama yakında inşallah son bulacak..sana özelden msj atamadım beklemek gerekiyor sanırım
Nerede oldu nakli?
bende bobrek nakilliyim sorularinizi bildigim kadari ile cevaplayabilirim
merhaba arkadaşlar konuyu en sağlıklı şekilde burdan bilgilenebilirim düşüncesiyle sizin yazdıklarınızdan faydalanarak sorular sormak istiyorum.pazartesi gününden itibaren eşimin kronik böbrek yetmezliği hastası olduğu ortaya çıktı çok belirtilerini verdi ama eşim ihmallerinden dolayı doktora gitmeyi hep erteledi ve bizi yıktı.şimdi kendiside bende kızımızda şoktayız.darmadağın olduk doktor sürekli diyalize girmesi gerektiğini söylüyor uygun organ bulunana kadar.bu duruma alışmak özellikle eşim için çok zor olucak biliyorum.haftada 3 gün hemodiyalize giricek.özelikle nakil işlemleriyle uğraşan arkadaşlara sormak istiyorum nakil için nerelere başvurmamız neler yapmamız gerekir.Diyalizle yaşayan insanlar normal hayatlarına devam edebilirlermi eşim ben mutlaka çalışıcam evde duramam diyip diyip kendini yiyor ne çalışcaksın diyebiliyorum nede çalışmayacaksın ağzım dilim bağlı ben bu hastalıkla ilgili hiçbir şey bilmiyorum sizden detaylı bilgi vermenizi istiyorum bana lütfen.neler yedirmeliyim en faydalı ve en zararlı yiyecekler neler tuzun yasak olduğunu biliyorum ama diğer yasaklar ve mutlaka yenilmesi gereken şeyler.ben eşimin rahatsızlığını kime söylesem insanlar bana çok acı bir surat ifadesiyle bakıyorlar ben umutsuz ümitsiz değilim rabbim büyük derdi verdiyse dermanını da vericek Allahım eşime ve tüm hastalara en acil şifaları göndersin inşallah nerde kim şifa bekliyorsa rabbim kapısından geri çevirmez dualarımızı kabul etsin.yazılarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen bilgilerinizi paylaşın çok üzülüyorum
geçmiş olsun ama organ nakli dr larına sorduk ne kısırlık yaptıgı nede ilaçların çocukları etkiledigi bizde çocuk istiyoruz ben kilo verince tüp bebege gidicez pcos rahatsızlıgım var benim işallah rabbim tüm hastalara şifa versin öncelikle diyaliz hastalarına yarabbim ne zordur diyalize girmek dünyadaki cehennem bu kesinlikle eşim girdi diyalize ama bende çektim o acıları 7 ay boyunca dilimi yutmuşa döndüm ne yemek ne su canımın parçası yiyip içemezken benim nasıl bogazımdan geçsin ALLAH ım nerde varsa şifa versin tez zamanda buarada nakilli hastalarımızada nazar degmesinslm arkadaşlar
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..
benim eşim 8 yıl oldu nakil olalı,6 aydır 2.çocuk düşünüyoruz fakat tık yok daha:26:
aldığı ilaçlar kısırlık yaparmı acaba?
bide bu ilaçlar çocukta hasar yapabilir diye duydum bu hanımlar için olsa greek cellcept kullanıyo eşim hanımlara cellcepti kestiryo doktor bnildiğim kadarıyla erkek hastalarda durum ne bilen varmı acaba ?