, bob modeli saç kestiren arkadaşlar memnun kaldınız mı.? ben de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. saçlarım hafif dalgalı orta kalınlıkta. kullanışlı mı merak ediyorum.
canım kestirince fikirlerini paylaşırsan sevinirim. benim düğünüm var eylülde ben düğünden sonra düşünüyorum.Canim bende konu acmistim gormussundur bende senin gibi kararsizdim. Benimde saclarim dalgali cunku ve surekli duzlestirmem imkansiz ama kestirme karari aldim ins fikrim degismez suan trabzondayim istanbula donunce kestrcem :)
, bob modeli saç kestiren arkadaşlar memnun kaldınız mı.? ben de düşünüyorum ama cesaret edemiyorum. saçlarım hafif dalgalı orta kalınlıkta. kullanışlı mı merak ediyorum.
canım kestirince fikirlerini paylaşırsan sevinirim. benim düğünüm var eylülde ben düğünden sonra düşünüyorum.
bende bob model kullanıyorum ve acayip şekilde de memnunum yıka ve çık o kadar rahat olyuyor ki anlatamam hem fönlü hem fönsüz kullanabiliyorum çok rahat iyiki yapmışım diyorum benimde saçlarım uzundu bir anlık karar verdim ve uyguladım darısı sizlerin başına cicoşlar :))))
Canim normalde saclarin nasil duz mu dalgalmi
ben de bugün kestirdim,uzun zamandır aklımdaydı,kendime de yakıştırdım:82: ama şöyle bi sorun var,saçımı kesen kız saçın çok ince kat atlalım dedi,istemedim bıktım senelerdir,eve gelince farkettimki arkalardan minnacık bi kat atmış ve saçım düz zaten fön istemiyo,onun için de kuruyunca katlar dışarı doğru fırladısırf bu görüntüden kurtulmak için katlarımı uzatıyodum uzun zamandır.bu modelde katı saçın iç tarafından vermiyorlar mı,o zaman da hacimli görünüyo.normaldede de böyle kat veriliyo mu yoksa kız benim saçımı canı istediği gibi mi kesti,önceden kestiren arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
ben memnun değilim
saçlarım dalgalı olduğu için şekil vermekte zorlanıyorum
düzleştirmek ya da maşa yapmak lazım
uzatmak istediğim için de yıpranmasını istemiyorum
yani sürekli bakmak zorundasın saçlara
bende bir anlık çılgınlıkla kestirmiştim saçlarımı(saçlarım belimde röfleliydi falan)..kuaför kırk kere sormuştu : eminmisin diye..
hiçte pişman olmamıştım kestirdiğime ve şahane olmuştu..ayrıca bakımıda,yıkamasıda çok daha kolay(saçlarım düz)..saçın düzse hiç sıkıntı değil dışarı çıkarken(ben düzleştiriciyle dışarıya çıkan şekilsiz kısımlarını düzeltiyordum)..
eğer dalgalıysa,belki maşayla hafif şekillendirilebilir,spreylersin..zaten dalgaların şekilliyse dahada güzel,zahmetsiz..
saçlarımın uzadı bayağı ,seviyorumda ama bu 2 gündür düşünmeye başladım tekrardan kestirmek için:44::44:
Benim saclarimda uzun ama cok yiprandi cnm hic guzel durmuyo ve katli oldugu icin en uzun kismi cokaz tüy gibi duruyo. İnce telli oldugu icin bi kac kere duzlestirici ve masa kullaninca hemen kiriliyo of yane yapsam karar veremedim simdi cok uzun zamandirda hep ayni model oldugu icin bi degisiklik istiyorum bob disinda baska bi model mi kestirsem kafam karisti ya yardm edersnz sevnrm cnm (
Ah gercekten mi cnm ya :/ benimde dalgali sacim ama dalgalari masa yapmis gibi duruyo senin dalgalari nasil ki :/ kesmesem mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?