Saç Kesim Şekilleri bob modeli kestirenler buraya!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Uzun saçlı halin iyiydi diyen gerçek dostların, yakıştığını söyleyenlerin bazıları ise gerçekten yakıştığı için sölemiş gibi geldi bana.

Uzun saçlı halin iyiydi diyen gerçek dostların, yakıştığını söyleyenlerin bazıları ise gerçekten yakıştığı için sölemiş gibi geldi bana.

niye böle dedin cnm yoksa begenmedinmi sende:)
yılardır uzun saçlı oldugum için garipseyenler oldu hoş ben bile garipsiyorum kendimi:)
neyse en azından şuanda dökülmüyolarrrrr sürekli saç yüzünden ev temizlemiyorum artık:)banyodada rahatım taramasıda kolay bunnları düşününce iyiki kestirdim diyorumm..ama yine demem lasımmmmm uzun saçın yeri ayrı:)

nemmm çokkkkkk yakışmışşş :hooray:

bence kaş hizasında yandan kakülde kestir dahada güzel olur .. birde uçlarına bikaç paket kırmızı balyaj attırdınmı delikafadulden

Aman sakın diyeyim başka işlem yaptırma böyle gayet şık görünüyo, güzel olmuş canımcım, uzun halinin yüzüne daha çok yakışacağını düşündüğümden öyle yorum yaptım ama bu kötü demedim kiiii bu da çok güzel olmuş, güle güle kullan.

nem saçların süper ötesi olmuş, hiç tereddüt etme bu saç modeli insanı çok kaliteli gösteriyor, hele makyaj yapınca dehşet ötesi oluyor :)

nemmm çokkkkkk yakışmışşş :hooray:

bence kaş hizasında yandan kakülde kestir dahada güzel olur .. birde uçlarına bikaç paket kırmızı balyaj attırdınmı delikafadulden
cnmmm kahkülü sonra kestiririmmm yılardır kahkül kuanıyorummm ilk kes bukdr uzattım önlerinii hatta farkedersen önlerde kat varrr çünkü kısaydıı diye öle yapmak zorunda kaldı kuaförüm 3-4 ay sonra gell tammm uzun yaparıs dedi:)saçlaırmın rengini deiştirmek istiyorumm ama herseferinde maffettigim için tövbeliyim cnmmmmm koyu kahve kulanıyorummmm deiştirisemde siyah yaparımmm:)
yok cnmm böle durcakkkkk önceden boyalardan açtırmaktan mafettim zaten saçlarımı ilk kes böle canlı oldular kırıksız yıpranmamış:)
ehuheuhe yorumunu biras sankii yakışmamışş gibi anladım gısss:)üzüldüm valla öle dedigini sandım:)

nem saçların süper ötesi olmuş, hiç tereddüt etme bu saç modeli insanı çok kaliteli gösteriyor, hele makyaj yapınca dehşet ötesi oluyor :)

cnm bugun dalgalı yaptımmmmm düz kadar havalı olmuyorrr düz hali çok havalııı modern duruyor cidden farkettim bugun:)
begenmenize çok ama çok sevindim kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra.s.

bende bob modeli kestirmek istiyorum ancak enseleri kısa makineyle alınan bobdan.kestirmisken biraz cesaretimi gosteryim diyorum:)))

.ntv de haftasonu programını sunan Gülay afşarın yeni kısa saçlarından kestirmek istiyorum.çok beğendim modeli kestirirken fotoğrafını göstererek kestirmek istiyorum ama internette bulamadım.biri yardım etsin lütfen.

bence gayet guzel o bayanında sacı canım kestir derim.su anda sacların ne uzunlukta

bende kestirdim ama enseleri traşlı olandan degil;o fazla iddialı geldi:hatta bikaç senedir kullandıgım bir model.biraz daha uzunu diyebilirim..
gülay afşar yazıp görsellerden aratınca model detaylı olarak görülüyor bu arada..

senın kestirdigın model uzun bobmu oluyor canım.ama enseleri makineyle kesilen bana cok hos duruyor gıbı gelıyor resımlerde

Bob model konu olduğuna göre, bob tarifini önce bir yapalım, bu model genel itibariyle aynı hizadan olsada zaman zaman hafif açı yapabilecek şekilde en fazla omuz uzunluğundan kulak memesi hizasına kadar uzunlukta ve saçlar kafaya yapışmayacak şekilde kütlük verilmiş modeldir, dolayısı ile resimdeki bayanın ense kısmı bob kurallarına yakın olsada diğer kısımları kesinlikle uymuyor ve bob sınıfına sokmak zor üstelik, bu kesimde yüz ön plana çıktığından yüz hatlarına güvenenlerin tercih etmesi gereken bir model. Bir dönemlerin ünlü mankeni Duygu Dikmenoğlu sürekli bu modeli kullanırdı, tabi onun yüz güzelliğine diyecek yok :)

benim saçlarım omzumda daha öncedende bob kestirmişliğim var ama bi türlü istediğim modeli yakalayamadım.ensem kısa olsun istiyorum.

benim saçlarım omzumda daha öncedende bob kestirmişliğim var ama bi türlü istediğim modeli yakalayamadım.ensem kısa olsun istiyorum.

tamam iste canım sende benim istedigim gibi istiyorsun.enseler kısacık olucak cok hos duruyor ama baya bı kısa olması gerek makinayla kesilicek.ben yaptırıcam canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…