Saç Kesim Şekilleri bob modeli kestirenler buraya!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
benim saçlarım belime kadardı ve 9 yıldır falan hiç kısa saç kullnamamıştım ama geçen ay bi cinnet anında kuaföre gittim ve saçımı bu model kestirdim!! ilk makası vurduğunda kuafördeki herkes şok oldu napıyosun sen diye :1shok: ama çıkarken tepkiler çok olumluydu ve ben de beğendim gerçekten bambaşka biri yaptı bu model. ama yine de uzun saçlı arkadaşlara tavsiye etmiyorum insan çok özlüyo böyle bi attırası geliyo eliyle ama bi bakıyosun saç yok :çok üzgünüm: yine de çok rahat kurutma derdi diye bişey yok, eskiden bi avuç şampuan saçıma yetmezken şimdi hemen köpürüyo ve şekil vermesi çok kolay, bunlar da olumlu yanları.

benim de saçlarım katlı ve belimde. ben de yaklaşık 6 yıldır uzun saçlıyım. değişiklik olsun istiyorum artık kestireyim diyorum , ama bazen de kestirmeyim diyorum. kararsızım:(

Yaprak Dökümü'nün Sedef'indeki model mi yoksa acep bu model?
Amma da cahilce atmışım yani! İnternette inceledim şimdi Sedef'in saç modeli değilmiş tamam CADIARZU Bu aralar bu kızın saç kesimi çok hoşuma gidiyor ve deli gibi saçlarımı uzatmaya çalışıyorum. Yeni favorim bu ya da Yeşim Salkım'ın yeni saç modeli... :jeyyar:

ben belıme yakın olan saclarımı gıttım kesktırdım ,bop modelı ,arkalar kısa ,yanlar uzun

fönlu cok guzel duruyor ,bakalım nasıl sekıl verıcez:)

benim de saçlarım katlı ve belimde. ben de yaklaşık 6 yıldır uzun saçlıyım. değişiklik olsun istiyorum artık kestireyim diyorum , ama bazen de kestirmeyim diyorum. kararsızım:(

arada bir böyle değişiklikler yapmak lazım, ben de hiç cesaret edemiyordum sürekli arkadaşlarıma bu hafta saçımı kısa kestiricem diyordum bi bakıyorlardı yine aynı :kedi: en son gittim kestirdim millet inanmadı foto yollayınca şok oldular :sm_cool:

ya bende kestırmek ıstıyomda yakısmaz dıe korkuyom x)
ama ben arkası cok keskın ıstemıyom yumak kesımmı ne dıolar resmıde bulamıyom ama ck guzel duryo

kızlar ben yaklasık 2 senedir bob modeli kullanıyorum ve inanın kullanımı çok kolay ve güzel ama artık bi değişiklik lazım die düşünüyorum ve uzatmaya karar verdim (:

kızlar bi de küçük bi ayrıntıyı belirtmek istiyorum sakın bob kestirmek istiyorsanız kahkül kestirmeyin kat da atılmasın.o zaman pek güzel olmuo ben bobun bütün türevlerini denedim tecrübelerime dayanarak söylüyorum.kahkül ve bob aynı andan daha kilolu gösterir yüzünüzü ama katsız ve düz bob yani yaprak dökümündeki ceydanın sacları gibi olursa daha ince ve uzun görünür yüzünüz (:

Yüzü uzun gösteriyorsa bana gitmez bu bob kesim. Ben yuvarlak yüzlüyüm Sedef'in saçını denicem bayrama yakın kestiricem inşallah.

saçın nasıl peki? gür mü zayıf mı dalgalı mı düz mü? fikir verebilirm de :1rolleyes:

ya sacım zayıf gur degıl ve duz
yenı sacımı kestırdım kuafor yanları bıraz kısaltı uzasında kestırcem olursa olurr :))

Back