• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri bob modeli fotolarınızı paylaşıp bana yardım eder misiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

gamze4ever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2009
50
0
86
İçel Mersin
Kızlar saçımı bob modeli kestirdim ama istediğim gibi olmadı,istediğimi anlatamdım galiba,tam istediğim gibi bir resim de bulamadım göstermek için.Benim istediğim tam da Bengü'nün yeni kesimi gibi bişi,resimlerinizi payşaırsanız çok mutlu olurum.Teşekkürler..bilmiyorumkismile

sanırım pek kimse kendisini koymak istemiyor
istersen netten örnek koyabiliriz yerimseniben

walla netten cok baktım,istediğim gibi bulamadım,ama siz de koyabilirsiniz,belki görmediklerim çıkar.bob modeli kestirenler başlığında da photo yok malesef senağlama

Kızlar gördüm resimlrinizi,güzel kesimler ancak benim istediğim daha kısa bir bob.
dun yine kestirdim sacımı ve arkası yine tam istediğim gibi olmadı senağlama
arka kısmı net bi şekilde bir resim bulamadım.Yolda,sokakta görüyorum kızları,çok begeniyorum.Nasıl anlatıp da kestiriyorlar,bilemiyorum.Bari bunun için akıl verin Çok üzgünüm çoookUzayınca bitaz tekrar şansımı denicem artık.

Kızlar gördüm resimlrinizi,güzel kesimler ancak benim istediğim daha kısa bir bob.
dun yine kestirdim sacımı ve arkası yine tam istediğim gibi olmadı senağlama
arka kısmı net bi şekilde bir resim bulamadım.Yolda,sokakta görüyorum kızları,çok begeniyorum.Nasıl anlatıp da kestiriyorlar,bilemiyorum.Bari bunun için akıl verin Çok üzgünüm çoookUzayınca bitaz tekrar şansımı denicem artık.

canım arkasının cok duzgun gorunmesi icin makşnayla kestirmelisin o zaman cok hos duruyor bence

Kızlar saçımı bob modeli kestirdim ama istediğim gibi olmadı,istediğimi anlatamdım galiba,tam istediğim gibi bir resim de bulamadım göstermek için.Benim istediğim tam da Bengü'nün yeni kesimi gibi bişi,resimlerinizi payşaırsanız çok mutlu olurum.Teşekkürler..bilmiyorumkismile

canım bende bengunun yenı sacıma bayılıyorum cok hos olmus.bence dusunmeden kestir o modelden sende

Back