Merhaba anneler bebeğim 9 buçuk aylık, ek gıdaya başladığımızdan beri bebeğim yemeklerini püre, çorba ya da çatalla ezilmiş şekilde yiyor. Alışması için yumuşak gıdaları dilimleyerek vermeye başladım. Muz, avokado, haşlanmış patates, peynir ve yumurta sarısı. Şimdiye kadar hiç blw denememiştim keşke en başından o şekilde başlasaydım (kimileri 6. Aydan böyle başladığını söylüyor bilmiyorum ama bana çok ütopik geliyor ya da biraz cesaretli başlamak gerekiyordu :/
Birkaç gündür Blw yapıyoruz, henüz oynama ve keşfetme aşamasında, pankeki eline alıp ısırabiliyor mesela fakat bu yöntemle o kadar az yiyor ki doymadığını düşünüyorum. Ve erkenden sıkılıp ağlamaya başlıyor pütürlü yedirdikçe. Blw yapanlar tecrübeli annelere sormak istiyorum
Sizce geç mi başladık?
Şu andan sonra keşfettikten sonra pütürlüye alışmaya ve yemeye başlar mı sizce?
Benim gibi bu aylarda Blw başlayanlar tecrübelerinize ihtiyacım var
Birkaç gündür Blw yapıyoruz, henüz oynama ve keşfetme aşamasında, pankeki eline alıp ısırabiliyor mesela fakat bu yöntemle o kadar az yiyor ki doymadığını düşünüyorum. Ve erkenden sıkılıp ağlamaya başlıyor pütürlü yedirdikçe. Blw yapanlar tecrübeli annelere sormak istiyorum
Sizce geç mi başladık?
Şu andan sonra keşfettikten sonra pütürlüye alışmaya ve yemeye başlar mı sizce?
Benim gibi bu aylarda Blw başlayanlar tecrübelerinize ihtiyacım var