Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar yaz geldi malum.sahilde giyebilcem boyundan askılı ip askılı sirtı açık bişler dikmemk istiyorum herzaman giyebilcem bişey olmadı için kendim dikmek istiyorum hem meşkale hem üretim sırnaşık şey model konusunda yardımcı olurmusnuzz..
saol canım bakalım merakım var ve öğrenmek istiyorum çok vaktimde var artık.bu burda dergisi falan almayı düşünüyorum patronları için bakalım yapabilecekmiyimm
Bak canım ben böyle birşey diktim. Sırtı açık olmasını istiyorsan, arka kısmını kol alttına kadar düz keseceksin. Eğer likralı bir kumaş değilse arkasına lastik dikebilirsin. Lastiği çekerek diktiğin zaman bırakınca kumaşı topluyor. Ön kısımdanda dikerken benim gibi ip geçecek kadar yer bırakırsan, sadece ön kısmından kurdela geçirerek boynuna bağlayabilirsin.
Yada böyle birşey dikip boyundan bağlamalı olarak yapabilirsin. Bu dikiş işi böyle anlatmakla olmuyor ama umarım yardımcı olmuşumdur.
dikişten anlamıyorsan boşuna kendinizi üzmeyin tatil yerlerinde bu tür şeyler çok ucuz bir sezon giyecek ucuz birşeyler al bence sonrada evde giyersin seneye yeni bir tane daha alırsın.