Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkürlersamsung Altın Level U Bluetooth Kulaklık Eo-Bg920 kablosuz kullanıyorum aşırı memnunum şuan fiyatı da düşmüş![]()
Hayır çok fazla duymuyorum ve özelliklerinden çok memnunumteşekkürlerbi de müzik dinlerken dışarıdaki sesleri çok duyuyormusunuz
trendyolda buldum fiyatdıda uygun bende sporda müzik dinlemek için istiyorum başka kulaklıklarda ses iyi değil filan yazmışlar o yüzden sordumHayır çok fazla duymuyorum ve özelliklerinden çok memnunum
hatta şuan boynumda![]()
ses düzeyi çok iyi hatta fazla bile geliyor dışarıda kullanıyorum ona rağmen kısmak zorunda kalıyorumtrendyolda buldum fiyatdıda uygun bende sporda müzik dinlemek için istiyorum başka kulaklıklarda ses iyi değil filan yazmışlar o yüzden sordum
akşamları spora gidiyorum o zaman kulanmak içinEn kralı bile 4 ayda bozuluyor benim gibi çok kullanan biriyseniz.
Bir de sürekli şarj bitmesi ve bekleme olayı hiç bana göre değil.![]()
bende uygun olsun istiyorum hakikaten dayanmıyorlarEn uygunlarından piranha kullanıyorum.
Hassas aletler çok para vermeye değmez.
bende uygun olsun istiyorum hakikaten dayanmıyorlar