Blue House markası nasıl?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pixa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

pixa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2010
597
0
66
Kırşehir
Merhaba arkadaşlar
Ben küçük ev aletlerimi blue housedan almak üzereyim yalnız marka hakkında çok bir bilgim yok. Bu markayı kullanan var mı? Nasıl bir marka?

Bence ürünleri şık ve alternatif modelleri var ama ürünlerinin çok ömürlük olacağını sanmıyorum nedense güvenemiyorum.

Bence ürünleri şık ve alternatif modelleri var ama ürünlerinin çok ömürlük olacağını sanmıyorum nedense güvenemiyorum.
cevabın için çok teşekkür ederim bugün bende mağazadan baktım da pek beğenmedim 5 fazla olsun iyisi olsun dedim.

cevabın için çok teşekkür ederim bugün bende mağazadan baktım da pek beğenmedim 5 fazla olsun iyisi olsun dedim.

Ben de senin gibi yakından görünce vazgeçtim. Ürünlerin malı o kadar kaliteli değildi. Ben braun, fakir, arzum, deloghni, kenwood vb markaları daha çok beğeniyorum.:68:

HAklısın bende braun, kenwood gibi markaları görünce vazgeçtim zaten O tür markalardan birini ürünlerini alabilirim

Biz rondosunu kullanıyoruz.Hem şirin bir görüntüsü var hem de bir sorun çıkarmadı.Ben kullanan biri olarak kalitesiz olduğunu düşünmüyorum.​

Şöyle desem daha doğru olur bu marka bana göre öğrenciler, bekarlar için daha uygun. Ürünlerinin şirinliğini ben de beğeniyorum ama braun ve kenwood gibi markalara göre kalitesini düşük buluyorum.

Biz ailecek kullanıyoruz.. =) Dediğim gibi bir sorunla karşılaşmadık.1-2 dakika içerisinde yapmam gereken şeyi yapıyorum.Ama şu da var her markanın belli olarak iyi olduğu bir ürün vardır.Ben şimdi kullandığım tek rondo üzerinden markayı savunamam.Haklısınız saydığınız markalar kendini ispat etmiş markalar.

Mutfak gereçleriyle kıyaslanamaz ama örneğin ben fakirden aldığım saç düzleştiricisinden pek memnun değilim.Arzumla aynı kaliteyi verir diye kakaladılar.Arada da sadece 2o liralık fark olmasına rağmen.
Yani yukarıda dediğim yere geliyor..Her markanın belli başlı iyi olduğu bir ürün vardır.Elektronik işi biraz da şans derler malum.Ama yine de emin olmak açısından kendisini ispat etmiş markalara yönelmek doğru olabilir tabii.

ben 3 yıldır blue house tost makinası ve mixer takımını kullanıyorum gayet memnunum, tavsiye ederim
;)

Back