bir sene öncesine kadar bir buçuk senedir bir internet haber sitesinde muhabir olarak çalışıyordum. ve orta okul yıllarından beri yazı yazmayı çok severim. bu artık hobi olmak yerine hayatımda bir iş olmaya başladığı günlerde iş yerim kapandığı için işsiz kaldım. bu da beni psikolojik olarak bir bunalıma soktu. gönüllü olarak köşe yazdığım bir internet sitesi vardı her hafta yazı yazıyordum lise 3. sınıftan beri ve her sene en çok yazan gönüllü yazar olarak site yönetici hediye gönderirdi. bu sene işsizlik bunalımı ve evlilik hazırlıkları nedeniyle neredeyse bir elin parmakları kadar yazmışım. yılbaşında bu sene hediye yerine yöneticiden "yazılarınızı özledik, artık yazmıyorsunuz" maili geldi. eşimde maili görmüş ve bana bende çok özledim bi senedir sadece sınava çalışıp internette takılıyosun tekrar yazmaya başlamalısın dedi... sitede yazarlığa devam edicem ama edebiyattan koptuğum yerden devam etmek için bir blog açtım kendime.
edebi yazılar, okuduğum kitap denemeleri ve işte okumaya yönelik ne varsa onlar olacak. youtube da kitap alışverişlerini ve okudukları kitapları video şeklinde anlatan bloggerları izledim bi saat önce. ama video çekmeye pek cesaretim yok açıkçası.
sorun şu ki, blog nasıl yazılır? nereden başlamalıyım, radyo / tv mezunuyum, youtube kanalı açsam çocuk oyuncağı olur benim için montaj falan ama utanıyorum. önce kendimi tanıtan bi yazımı yazmalıyım. blogumu okuyuculara nasıl ulaştırıcam.
aramızda bu işleri bilen blog yazarları varsa bana yol gösterirseniz sevinirim.