Blog Site Açtım

Bukre11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
1.567
2.182
Hepinize merhaba arkadaşlar;

Yaklaşık bir yıldır çoğumuz evdeyiz bu süreçte zaman zaman yattık yuvarlandık zaman zaman yine yattık yuvarlandık ve ben artık kendimi işe yaramaz hissetmeye başladığım için bir blogspot hesabı açtım. Yani blog sayfası astroloji ve kişisel gelişim üzerine olacak konu ve paylaşımlarım.
Daha öncesinden blog serüvenine katılmış olan veya hala devam eden arkadaşlarımın tecrübelerini dinlemekten büyük bir zevk duyarım.
Benim o tarakta bezim yok ama şu şu konularda paylaşım yaparak insanlara yardımcı olabilirsin diyecek arkadaşlarımın da önerilerini bekliyorum.

Birde bu süreçte üretici kimliğinizi kaybetmemek için siz neler yapıyorsunuz bu konu altında paylaşabilir misiniz?

Ayy o kadar doğru ki hepsii çok iyi analizlemişsiniz balıkları, teşekkür ederim elinize sağlık
Ağlaklık kısmındaki yorumunuz ayrıca çok hoşuma gitti.. Gerçekten burç yorumcuları genelde aşırı duygusaldırlar, çok ağlarlar diyip geçiyorlar. Halbuki benim de etrafımdaki hiçbir balık kolay kolay dışa karşı duygusallığını belli etmez..
Ani mod değişimleri, arkadaşlara karşı tutum, 6.his vs. tam beni anlatmışsınız hepsi doğru

Rica ederim. Etrafımda cok az balık oldugu ıcın gozlemımın yetersız kalacagını dusunmustum. Bu gerı donusunuz sevındırdı benı tesekkur ederım ♥

Anlatmaktan çok dinlemeyi sever kısmı haricinde diğer tüm özellikleri birebir yansıtıyormuşum bir başak olarak :)

Anlatmaktan çok dinlemeyi sever kısmı haricinde diğer tüm özellikleri birebir yansıtıyormuşum bir başak olarak :)
Bende başak burcuyum.
Teşekkür ederim yorumunuz için
Yükselen çok önemli bence iletişimde, yükselenim terazi bende anlatmayı da dinlemeyi de severim dengede bende.
Güneş burcu: Kimliğimiz
Ay burcu: İç dünyamız
Yükselen burcu: Sosyal maske olarak geçiyor.

Valla canım çok anladığım meseleler değil burç falan ama sizin başak yazınızı okuyunca birebir robot resmimi çizmiş dedim...
Daha önce burda burçlardan anlayan bazı arkadaşlar senden başak falan olmaz diyorlardı da özelliklerine bakınca basbaya başağım ben
Ay burcumuza nasıl bakıyoruz iç dünyamı da merak etmedim değil pek bi karışıktır kendisi

Benim de yükselenim başak onu da okuyayım merak ettim şimdi

Çekim yasası ile alakalı tecrübeleri olan varmı?
Kendi konumu kendim hortalatayım bari =)
Buradaki bir çok mesaj silinmiş nedenini anlamadım.
Odaklanarak hayal etmenin kolay yolunu kaleme aldım sitemde okumak isteyen bakabilir.

Yazınız çok güzel. Hatta aklıma bir fikir geldi. Bu yazıyı, ses kaydedicisine basıp sesli okuyacağım. Yatmadan önce yada gün içinde imajinasyon yaparken dinleyeceğim. Bı yerde okumuştum. Olumlama cumlelerini kendi sesinizle dinlerseniz, "Bilinc altı sesinize aşina olduğu için, daha etkili sonuçlar alırsınız" diye. Bence denemeye değer

Bende geçenlerde okudum çok güzel
Ya gerçekten çok hoşsunuz. ♥
Insanın egosunun önüne geçip başkalarını takdir edebilmesini görünce o kadar mutlu oluyorum ki çok incesiniz.
Kadınların birbirini takdir etmesi çok az rastlanan bir eylem.
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Merhaba çok teşekkür ederim. ♥ Bilinçaltı gerçekten çok değişik bir varlık =) bir çok şeyi kaydediyor olumlu olumsuz farketmeksizin. Ses kaydedici ile yaparsanız hayal etmeniz çok daha kolay olur bence etkiside kendi sesiniz olduğu için kat kat artar bence mükemmel bir fikir.

Estağfurullah asil siz öylesiniz içerik olarak gayet ilgi çekici buldum hatta baktigimda sizi de etiketluycektim ama aklimdan çıkmış konuyu görünce yazayim dedim astroloji hep ilgimi çeker daha çok burclar kisminda odaklandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…