Ben domainler ücretli diye biliyorum öyledir sanırımWeb sitesini parayla mi satın aldınız onu sordum aslında
Kova ve balık burçlarını ekledım :) yenıden tesekkurlerBurç kapak resimleri çok şekerHenüz benim burcumu yazmamışsınız merak ettim yorumunuzu:)
Geçen gün baktığımda kova vardı, balık henüz yoktu. Hemen okuyorum balığıKova ve balık burçlarını ekledım :) yenıden tesekkurler
Merakla yorumunuzu beklıyorum ♥Geçen gün baktığımda kova vardı, balık henüz yoktu. Hemen okuyorum balığı
Rica ederim.Ayy o kadar doğru ki hepsii çok iyi analizlemişsiniz balıkları, teşekkür ederim elinize sağlık
Ağlaklık kısmındaki yorumunuz ayrıca çok hoşuma gitti.. Gerçekten burç yorumcuları genelde aşırı duygusaldırlar, çok ağlarlar diyip geçiyorlar. Halbuki benim de etrafımdaki hiçbir balık kolay kolay dışa karşı duygusallığını belli etmez..
Ani mod değişimleri, arkadaşlara karşı tutum, 6.his vs. tam beni anlatmışsınız hepsi doğru
Bende başak burcuyum.Anlatmaktan çok dinlemeyi sever kısmı haricinde diğer tüm özellikleri birebir yansıtıyormuşum bir başak olarak :)
Valla canım çok anladığım meseleler değil burç falan ama sizin başak yazınızı okuyunca birebir robot resmimi çizmiş dedim...Bende başak burcuyum.
Teşekkür ederim yorumunuz için
Yükselen çok önemli bence iletişimde, yükselenim terazi bende anlatmayı da dinlemeyi de severim dengede bende.
Güneş burcu: Kimliğimiz
Ay burcu: İç dünyamız
Yükselen burcu: Sosyal maske olarak geçiyor.
Bende başak burcuyum.
Teşekkür ederim yorumunuz için
Yükselen çok önemli bence iletişimde, yükselenim terazi bende anlatmayı da dinlemeyi de severim dengede bende.
Güneş burcu: Kimliğimiz
Ay burcu: İç dünyamız
Yükselen burcu: Sosyal maske olarak geçiyor.
ya ben seni yerim ama ♥Benim de yükselenim başak onu da okuyayım merak ettim şimdi
Kendi konumu kendim hortalatayım bari =)Çekim yasası ile alakalı tecrübeleri olan varmı?
Yazınız çok güzel. Hatta aklıma bir fikir geldi. Bu yazıyı, ses kaydedicisine basıp sesli okuyacağım. Yatmadan önce yada gün içinde imajinasyon yaparken dinleyeceğim. Bı yerde okumuştum. Olumlama cumlelerini kendi sesinizle dinlerseniz, "Bilinc altı sesinize aşina olduğu için, daha etkili sonuçlar alırsınız" diye. Bence denemeye değerKendi konumu kendim hortalatayım bari =)
Buradaki bir çok mesaj silinmiş nedenini anlamadım.
Odaklanarak hayal etmenin kolay yolunu kaleme aldım sitemde okumak isteyen bakabilir.
17 SANÄ°YE MUCÄ°ZESÄ°
 Son zamanlarda kiÅisel geliÅim uzmanları ve yaÅam koçlarının dillerinden düÅürmediÄi 17 saniye tekniÄine bir de biz bakalım mı neymiÅ? Uyg...leylalin.blogspot.com
Ya gerçekten çok hoşsunuz. ♥Bende geçenlerde okudum çok güzel
Merhaba çok teşekkür ederim. ♥ Bilinçaltı gerçekten çok değişik bir varlık =) bir çok şeyi kaydediyor olumlu olumsuz farketmeksizin. Ses kaydedici ile yaparsanız hayal etmeniz çok daha kolay olur bence etkiside kendi sesiniz olduğu için kat kat artar bence mükemmel bir fikir.Yazınız çok güzel. Hatta aklıma bir fikir geldi. Bu yazıyı, ses kaydedicisine basıp sesli okuyacağım. Yatmadan önce yada gün içinde imajinasyon yaparken dinleyeceğim. Bı yerde okumuştum. Olumlama cumlelerini kendi sesinizle dinlerseniz, "Bilinc altı sesinize aşina olduğu için, daha etkili sonuçlar alırsınız" diye. Bence denemeye değer
Estağfurullah asil siz öylesiniz içerik olarak gayet ilgi çekici buldum hatta baktigimda sizi de etiketluycektim ama aklimdan çıkmış konuyu görünce yazayim dedim astroloji hep ilgimi çeker daha çok burclar kisminda odaklandimYa gerçekten çok hoşsunuz. ♥
Insanın egosunun önüne geçip başkalarını takdir edebilmesini görünce o kadar mutlu oluyorum ki çok incesiniz.
Kadınların birbirini takdir etmesi çok az rastlanan bir eylem.
Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.