• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Blog isim önerisi

EfuIim

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2011
156
191
303
Beğendiğim söz, şiir, fotoğraf ve yazıları alıntı belirterek yazabileceğim bir blog açmak istiyorum. güzel bir isim arayışındayım. şarkı sözü veya bir söz olabilir blog ismi önerilerinizi bekliyorum. (bir blogum var fakat farklı bir blog oluşturmak istiyorum. bloga isim önerirken fikir sahibi olmak isteyenlere blogumun ismini verebilirim.)

Son düzenleme:
Bir zamanlar bir yayınevinin ajandasını kullanıyordum, adı "Başka Dünyaların Şarkıları" idi. Beni büyülüyordu bu isim, hala büyüler. Belki bunun versiyonlarını düşünebilirsiniz; başka dünyalardan satırlar/kelimeler ya da başka dünyalara kapılar, vs gibi...

Bir zamanlar bir yayınevinin ajandasını kullanıyordum, adı "Başka Dünyaların Şarkıları" idi. Beni büyülüyordu bu isim, hala büyüler. Belki bunun versiyonlarını düşünebilirsiniz; başka dünyalardan satırlar/kelimeler ya da başka dünyalara kapılar, vs gibi...
çok güzel fikir çok teşekkür ederim :KK200::nazar:

Beğendiğim söz, şiir, fotoğraf ve yazıları alıntı belirterek yazabileceğim bir blog açmak istiyorum. güzel bir isim arayışındayım. şarkı sözü veya bir söz olabilir blog ismi önerilerinizi bekliyorum. (bir blogum var fakat farklı bir blog oluşturmak istiyorum. blogun isim önerirken fikir sahibi olmak isteyenlere blogumun ismini verebilirim.)

Diğer bloğun ismi nedir ?

Beğendiğim söz, şiir, fotoğraf ve yazıları alıntı belirterek yazabileceğim bir blog açmak istiyorum. güzel bir isim arayışındayım. şarkı sözü veya bir söz olabilir blog ismi önerilerinizi bekliyorum. (bir blogum var fakat farklı bir blog oluşturmak istiyorum. bloga isim önerirken fikir sahibi olmak isteyenlere blogumun ismini verebilirim.)

'mutsuz ev hanımı'

o kadar mutsuz insan, o kadar dertleşecek insan var ki (hem kadın hem erkek), senin blog dolar taşar =)

link verdiği için gitmiş sanırım :D

Yasaklı üye yapsın artık adını :)

Back