blender, ütü, elektrik makinesi ...vs(en iyiler)

catterflym

Guru
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2010
2.153
2.303
333
kızlar yavas yavas ceyız almaya baslıcam aklınıza gelenlerden en ıyı en memnun olduklarınızı yazarmısınz en pahalı olandan zıyade en memnun kalınanları yazarsanız sevınırım

blender
tost makınesı
elektrık supurgesi
ütü
çatal kasık
yemek taskımları
.............
vsvs

aklınıza gelenlerın en ıyılerını yazarsanız sevınırım ozellıkle elektrık supurgesi cok onemli

Son düzenleme:
kızlar yavas yavas ceyız almaya baslıcam aklınıza gelenlerden en ıyı en memnun olduklarınızı yazarmısınz en pahalı olandan zıyade en memnun kalınanları yazarsanız sevınırım

blender
tost makınesı
elektrık supurgesi
ütü
çatal kasık
yemek taskımları
.............
vsvs

aklınıza gelenlerın en ıyılerını yazarsanız sevınırım ozellıkle elektrık supurgesi cok onemli

ütüm:philips,çatal-kaşık:hisar,yemek takımım:kütahya porselen,elektrik süpürgem: arçelik hepa filtreli süpürge,blender :benimki sinbo uyduruk bişi ama braun al ,tost makinem:hediye gelmişti,premierr marka
ben bunlardan memnunumm,,,kolay gelsin canımmm

Ben de çeyiz hazırlıyorum araştırmadayım:8:

Ütü de genel de philips diyorlar.
Yemek takımını kütahyadan günlük takımımı güreldan aldım.
Elektrik süpürgemi Bosch tan aldık beyaz eşyalarla birlikte.
Çatal kaşık takımımı hisardan aldım. 100 yıl garanti veriyorlar:52:
Çelik tencere takımım emsandan.
Blenderı sinbo gibi uygun fiyatlı birşey düşünüyorum daha sonra daha kaliteli birşey alacam.
Tost makinesi düşünmüyorum şimdilik.
Arzum küçük ev aletlerinde iyi. Kettle ve tost makinesini arzum alabilirim.

ütüde genelde philips oneriliyor sanırım
blender setinde braun ve phillips yıne sanırım
elektrik supurgesi philips yine iyi
catal kasık bende hısardan alıcam bugun yarın.Nette cok degisken fıyatlar var acaba sen kaca aldın canım

ütüde genelde philips oneriliyor sanırım
blender setinde braun ve phillips yıne sanırım
elektrik supurgesi philips yine iyi
catal kasık bende hısardan alıcam bugun yarın.Nette cok degisken fıyatlar var acaba sen kaca aldın canım

Ben kampanyadan 490 tl ye aldım hisar çatal bıçak takımını ve 3 lü sahan hediye idi. 2 ay önce aldım.

canım ben tost makinasını tefalden aldım ütüyü de philips den blender fakir süpürge makinası beko dan daha kullanmadım ama inş mennun kalırım:43:

Back