Mutfak Dekorasyonu blender,tost makinası

hera26

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2016
2.129
1.247
34
kızlar bana blender ve tost makinası önerisinde bulunur musunuz? bir de elektrikli süpürge markası :) blender arzum ve korkmazın var,arçelikte iyi görünüyor.

Evde kullandığımız blender ve robot seti buz kıracağı vs dahil braun. Çok memnunuz yıllardır kullanıyoruz hiçbir şey olmadı şükür. Tost makinesi olarak da essenso kullanıyoruz, ondan da memnunuz...

Süpürge de fakir valla ondan da çok memnunuz tavsiye ederim. Toz torbalı olanlardan geçen sene almıştık, yeni çıkmıştı modeli falan çok güzeldi. Bir de King markasına ait sulu süpürge var o da güzel silinmiş gibi yapıyor ama sulu olduğu için zahmeti daha fazla tabi.

Evde kullandığımız blender ve robot seti buz kıracağı vs dahil braun. Çok memnunuz yıllardır kullanıyoruz hiçbir şey olmadı şükür. Tost makinesi olarak da essenso kullanıyoruz, ondan da memnunuz...

Süpürge de fakir valla ondan da çok memnunuz tavsiye ederim. Toz torbalı olanlardan geçen sene almıştık, yeni çıkmıştı modeli falan çok güzeldi. Bir de King markasına ait sulu süpürge var o da güzel silinmiş gibi yapıyor ama sulu olduğu için zahmeti daha fazla tabi.
Korkmaz hakkinda ne dusunuyorsunuz renkli olmasi cok hos ama tabii kalitesini bilmiyorm

• Beğen
Reactions: Yeu
Renkli 800 w olanlar kalitesini merak ettim bugun gittim baktim hatta haznesi kucuk ama yeterli zaten ne yapacaksin ki : )) tost makinasi da var korkmazin ama cok memnun kalmamis insanlar seramik plaka olmasindn dolayi ekmegi inceltmiyor hamur gibi oluyor diyorlar : ))

Renkli 800 w olanlar kalitesini merak ettim bugun gittim baktim hatta haznesi kucuk ama yeterli zaten ne yapacaksin ki : )) tost makinasi da var korkmazin ama cok memnun kalmamis insanlar seramik plaka olmasindn dolayi ekmegi inceltmiyor hamur gibi oluyor diyorlar : ))
Ben set aldım, tost makinasını çok kullanıyorum. Hiç rahatsızlık yaşamadım Çok memnunum :) ama kişiden kişiye değişiyordur belki bilemiyorum ki :)

Ben set aldım, tost makinasını çok kullanıyorum. Hiç rahatsızlık yaşamadım Çok memnunum :) ama kişiden kişiye değişiyordur belki bilemiyorum ki :)
A oyle mi ben de korkmazdan yana gonlum alayim o halde.tost makinasi hangisi tostella mi toskolik mi sizin ki ?

essenso tost makinesi diye duyunca aramak istedim. canım tostu ve ızgarası nasıl denediniz mi?

Evet canım uzun süredir hep kullanıyoruz. Izgaralar çıkıp yıkanabiliyor o yönden çok rahat oluyor gerçekten..
granit olunca almak istiyorum cnm bende ama güzel tost yapıyor mu ve ızgarası nasıl pişirebiliyor mu yada denedin mi eğer olumluysa hemen almaya gideceğim de:)

kızlar bana blender ve tost makinası önerisinde bulunur musunuz? bir de elektrikli süpürge markası :) blender arzum ve korkmazın var,arçelikte iyi görünüyor.
Blender için braun MQ 785, tost makinası için de korkmaz a328 tostkolik inox tavsiye edebilirim. Uzun araştırmalar sonucu aldım. Tost makinası oldukça büyük, tezgahın büyükse sorun olmaz.

arçelik hakkında pek bir bilgim yok ama arzum ve korkmaz ikisi de iyidir. ama ikisinden hangisini tavsiye dersin dersen korkmaz benim için 1 adım öndedir :) tost makinası olarak ben korkmazın Tostkolik modelini kullanıyorum içi granit çok memnunum daha önce aksunun kullanmıştım ikisine kıyasla korkmaz baya önde elektrik süpürgesi de philipsin ve fakirin tavsiye edebilirim :)

X