Insallah canim..Doktor bu kez farkli ilaç kullanalım dedi. Benimki kısa protokol. Simdilik vitamin ve puregon var yalnızca. Zor olmuyor sükürler olsun. Insallah bu kez başarılı olur.
En zoru beklemek zaten :) insallah cok guzel hbrler alirsin. Sizde olmama sebebi neydi canim?merhaba,,
Benimde üçüncü denemem. 5.gün transferi oldu. bugün 7.gün heyacanla bekleyiş ve karışık duygular başladı.
Ayni bizim durumumuz yani. Artik hamile kalabilecegime dair umudum kalmadi resmen. 1 dondurulmusumuz var simdi onu istiyoruz ama yine negatif olacak biliyorum. Umudumu kaybetmis durumdayim maalesef.. dedigin gibi, hayirlisi..görünen bir problem yoktu ikisinde de. herşey güzel gelişti. malesef sonuca kadar. Açıklanabilen tek sebep şu anda yaş görünüyor. Hayırlısı herşeyin diyelim ...
benimde üç tane dondurulmuşum var ama inşallah bunlar tutunmuştur da gerek kalmaz.5.gun olduğu için umutluyum. daha öncekiler 2.gün ve 3.gün transferiydi.Ayni bizim durumumuz yani. Artik hamile kalabilecegime dair umudum kalmadi resmen. 1 dondurulmusumuz var simdi onu istiyoruz ama yine negatif olacak biliyorum. Umudumu kaybetmis durumdayim maalesef.. dedigin gibi, hayirlisi..
Insallah canim. Onlarin olmasi insana guven veriyor ama insallah gerek kalmaz ve guzel haberler alirsin :)benimde üç tane dondurulmuşum var ama inşallah bunlar tutunmuştur da gerek kalmaz.5.gun olduğu için umutluyum. daha öncekiler 2.gün ve 3.gün transferiydi.
Selam canım. Ikinci tedaviye başlamışsın. Hayırlı olsun.Kızlar ben ilk tedavimde başta gonalf kullanmistim. Simdi puregon kullaniyorum. Ilk dört gün sadece puregon ve vitamin kullaniyorum. Dozu da düsürduk. Siz ilk günlerde neler kullaniyorsunuz?
Teşekkürlee canım. Bu kez daha hızlı gelisiyor her sey. Salı günü opu var. Bakalım sonrasında transfer durumu nasıl olacak? Hamilelik nasıl.gidiyor?Selam canım. Ikinci tedaviye başlamışsın. Hayırlı olsun.
Hadi hayırlısı.Teşekkürlee canım. Bu kez daha hızlı gelisiyor her sey. Salı günü opu var. Bakalım sonrasında transfer durumu nasıl olacak? Hamilelik nasıl.gidiyor?
Ne güzel. Çok sevindim senin adina. Darısı başımıza artık.Hadi hayırlısı.
Hamilelik iyi gidiyor. Herşey yolunda. Ilaçları falan bıraktım 9. Haftada. Bakalım haftaya kontrol var ve test süreçleri başlayacak.
Hangi vitamin? Sonucunuz ne şuan ki durumunuz ne?Doktor bu kez farkli ilaç kullanalım dedi. Benimki kısa protokol. Simdilik vitamin ve puregon var yalnızca. Zor olmuyor sükürler olsun. Insallah bu kez başarılı olur.
Valla cok gecti ustunden. B12 ile folik asit vardı. Dogum yaptim. Kızım bir ay bir haftalık oldu.Hangi vitamin? Sonucunuz ne şuan ki durumunuz ne?
Ay çok sevindim. Gözünüz aydın. .kac embriyo kondu..kacinci gün transferi yapildiValla cok gecti ustunden. B12 ile folik asit vardı. Dogum yaptim. Kızım bir ay bir haftalık oldu.
3. Gün embriyosu 2 tane konmustu. Uc tane de donduruldu. Simdi kizim uyuyor karsimda :) Darisi basina insallah.Ay çok sevindim. Gözünüz aydın. .kac embriyo kondu..kacinci gün transferi yapildi
Bursa acıbadem şahin beyi tavsiye ederimHaklisin canim bu bnm 3 denememdi. Tekrar o surece girebilecek miyim bilemiyorum. Ilk deneme normal protokoldu. Ikinci dondurulmuslarla. Ucuncu uzun protokoldu ama hemen transfer olmadi 2 ay bekledik cunku cok sismisti karnim falan. Ve sonucu da negatif oldu zaten. Simdi 1 tane orta kalite 5. Gun var dondurulmusum. Ama dusunuyorum, cok kaliteli 2 tane 5. Gun tutmadi. Orta kalitenin tutmama sansi daha yuksek. Off bilmiyorum. Cok mutsuzum. Esim daha da uzgun benden. O cok inanmisti bu sefer olacaginaAllahin takdiri iste. Yapacak birsey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?