Blackcat'in Diyet Günlüğü

BlackCat

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
5.069
9
356
Erzurum
slm bayanlar bu siteye uzun süredir üyeyim ama aktif olarak pek katılmazdım genelde zayıflama ürünleri hakkındaki yorumları okurdum yol gösterici olurdu ama şimdi bakıyorumda haplara ilişkin o kısım kaldırılmış aslında iyide olmuş zira para tuzağından başka birşey değil bunlar..

size kısaca kilo maceramı yazayım bildim bileli kilo problemim var çocukken çok şişmandım ailemin yemek alışkanlığından kaynAKLI sanırım
lisede 65 civarı idim tabii boy 150 falan yani yine çok tombuldum kilo problemi psikolojimide çok etkiledi çocukluktan beri insanların kilomla alay etmesi imalar sen bunu yapamazsın çünkü şişmansın gibi söylemler anlatmakla bitmez neyse lise de ani bir şokla işe başladım ekmeği hayatımdan çıkardı şekeri ve tereyağını
öğlenleri çok hafif akşamları ekmeksiz yemeklerle falan ama bu süreç 2-3 yıl sürdü tam büyüme çağında belkide kötülük ettim kendime
sözün özü üniversitede artık 50 li kilolardaydım hatta 52 gördüm tabi boyum 157 falan onuda söyleyeyim
e sonra okul bitti evlendik veeeee süpriz 76 kiloyum şuan.
hayatım kilo vermeye çalışarak geçti diyebilirim hatta bu konuda prof ünvanı alabilirim bu konudaki her ilaç diyet rejim spor aleti konusunda uzmanım istediğinizi sorun deneyimlerimi anlatırım
şuan hedefim önüme 6 aylık bir süreç koyuyorum 55 kiloya inmek ve sonrasında tabii bunu korumak
bayram sonrasına kadar deneyimlerimden edindiğim kalori hesabı ve diyet karışımları ile bir geçiş diyeti uygulayacağım hedef kilo kaybetmekten çok vücudu şaşırtmak
bayramdan sonra dukan diyetine başlayacağım 1-2 ay sürer herhalde ardından da karatay diyetine geçiş düşünüyorum tabii dukanın koruma evresine de uyarak
spor konusuna gelince aslında en iyisi emin olun yürüyüş hiç kısmadan günde 2 saate yakın yürüyerek ayda 4 kilo vermiştim ama şuan yürüyüş için uygun alanım yok koşu bandı da bir kez aldım eve 6 ay geçmeden sattım hiç bana göre değil durduğun yerde koşmak çok sıkıcıydı şimdi yeni bir alet eldım alt vücudu çalıştıracak bir ürün daha yeni geldi denemedim ama internet yorumlarında vücudun alt tarafını sıkılaştırmak için birebir diyor. günde yarım saat çalışacağım sonucu iyi olursa anlatırım şu an denemeden önermiyorum
günde en az iki litre su çok çok önemli... birde her gün yoğurt metabolizmanızı çalıştırmak uyarmak için birebir çok sağlıklı ve doyurucu
hım birde belki herkes hoş karşılamayacak ama bitkisel zayıflama haplarından kullanacağım aslında birine 3 gündür başladım bile maksat metobolizmayı hızkandırmak... hergün ne yediğimi ve ne yaptığımı yazmaya çalışacağım umarım bu sefer başarırım 42 bedeni geçtim 44 bedene dayandım ama ben 38 istiyorum yeniden ...

Son düzenleme:
kahvaltıda 2 ince dilim tam tahıllı ekmek üzerine krem peynir
çay çay şekersiz
on bir gibi açlıktan bir dilim ekmek su ile
öğlen de plan meyveli yoğurt yemek

günlüğün hayırlı olsun canım...
hedeflediğin kilo ya ulaşırsın..

bende hayatım boyun ca kilo problemi çektim.
uç noktalar gitmedm ama isteedim kiloda da sabit kalamadım bir türlü.
benim boy 155
64.400 oldum ve diyete başladm.
en son 62 idim.
yarın tartılma günüm bakalm kaç kilo oldum...

günlüğün hayırlı olsun umarım istediğin kiloları verirsin

Marit

günlüğün hayırlı olsun umarım istediğin kiloları verirsin

teşekkürler arkadaşlar inşallah hepimiz hedeflerimize ulaşırız...

Akşam yemeği olarak bir domates diyet küçük ton ve maruldan salatayapıp yedim ynında koca bardakla ayran
şimdide soda içiyorum aa birde diyet çikolatanın ucundan kemirdim biraz ama regliyim olur o kadar
neyse yani spor aletimle 20 dk çalıştım ama öldüm öldüm bu nasıl bir işkence aleti şuan bacaklarım yanıyor yarın yürüyemeyeceğim ama olsun bakalım
şimdilik yeter biraz da dinlenelim ii.geceler

evet yarım simit ve biraz peynir yedim ama bugün çok şiş hissediyorum sabah tartıldım sanki 72,5 gibi gördüm hadi hayırlısı 500 gr da iyidir

tüm gün temizlikle geçti ama spor öldü arada ama çok yoruldum
sabah 3 diim sucuk 2 dilim ekmek 2 zeytin
öğlen meyveli yoğurt
akşam 2 küçük yoğurtlu börek

:18: çok az yemiyormusun böyle kilo verirsen verdiğin kiloloları alma ihtimalin cok yüsek tabi umarım hiçbir zaman almazsın

:18: çok az yemiyormusun böyle kilo verirsen verdiğin kiloloları alma ihtimalin cok yüsek tabi umarım hiçbir zaman almazsın

haklısında az değilde biraz dengesiz yiyorum sabah az yiyorum sonra öğlen fazla kaçıyor falan dengelemek için bazı öğünleri kısıyorum ya birde vücadumu tanıyorum troid seviyem düşük biraz o yüzden kilo vermek hep sorun bende diyetler de de ilk üç hafta veriyorum sonra duruyor ve geri almaya falan başlıyorum yada haftada 100 gr falan gidiyor birgün bozunca da hoop hepsi geri geliyo benim planım bayram sonrasına kadar biraz sıkıp üç kilo kadar gitsin yani 70 göreyim tartıda sonra dukan diyetine başlayacağım zaten o daha planlı ve düzgün olacak inşallah
bugün kahvaltı ağır oldu biraz ekmek sucuk yumurta peynir zeytin yıktım ortalığı ama öğlen ve akşam dengeleyeceğim bunu sabah tartıda 71-72 arasına oynamışım biraz çok sevindim günlük 20 dk aletli spora da devam ama dün 3-4 saat temizlik yaptığım için yapamadım bugün iki kez 20 dk yapmayı planlıyorum hadi hayırlısı...

20 dk sporumu yaptım şimdi meyveli yoğurdumu yiyeceğim ama henüz bir litre su içebildim

Öncelikle günlüğün hayırlı olsun.

spor yapmanı çok takdir ettim.

ama 1 Lt su çok az tatlım, kış aylarında günde en az 2 Lt su içilmeliymiş. Bi de diyetisyenimden öğrendiğime göre, su içmezsen yağdan veremiyormuşsun. O yüzden suyunu ihmal etme.

katılıyorum elimde şişe geziyorum ya her gördüğümde yudum yudum içiyorum yine de şimdilik 1,5 litreye ancak ulaşıyorum günlük gündüz iş yerinde sabah yarım öğleden sonra yarım litreyi zor bitiriyorum alışmamışız çok kötü su içmeme alışkanlığı önceden nasıl yaşıyordum susuz acaba.
neyse bugünkü kahvaltı bir dilim ekmek bir yumurta şimdide üzüm yiyorum aslında şekerli meyve ama arkadaş getirip masama koydu ben dayanamazki benim önüme birşey koymayacaksın. öğlende bir muz sabahtan kalan bir dilim ekmeği yerim akşama salata çorba düşünmekteyim
böyle az az yazdığıma aldanmayın arada neler gidiyor hatayla bir bilseniz az değil çok bile yiyorum yani...

bugün çok sağlıksız beslendim ve baş ağrısından ölüyorum sporu nasıl yapacağım bilmiyorum ve karnım hala aç...

bugün çok sağlıksız beslendim ve baş ağrısından ölüyorum sporu nasıl yapacağım bilmiyorum ve karnım hala aç...

Sağlıksızdan kastın yağlı yiyecekler ise büyük ihtimalle önce şekerini yükseltip sonra birden düşürdüğü için aç hissediyorsundur.

neden böyle yaptın şimdi? ne oldu da birden bugün diyetten vazgeçtin?

dün bütün gün çok az yedim akşamda peynir bir diet çikolata mandalina falan yedim doymadım tabii baş ağrısı açlıktan bir kendime gelip diyete düzgün gıdalarla devam etmeliyim ama şu sıralar yine depresifim diyeti bozmasam da üstüne de düşmüyorum

bir hafta yokum ama tam gaz devam bayramda verdiğimi almasam yeter de artar bile...
dün 70 gördüm tartıda ama bu sabah yine 71-72 arasında gibiydi ilk iş gelince bir elektronik tartı almak olacak

iki haftada 2-3 kilo verdim gibi bu da iyi başlangıç günde 2 litre civarı su içtiğim için gidenler yağ diye hayal kuruyorum ama inşallah doğrudur.
bayramda yine 73 olmayayım yeter gelince dukana başlayacağım 65 i bir görsem şahane gaza geleceğim de. olacak olacak ah ah 50 li rakamlar ne özledim sizi...

diyet 10 gün mola verdi durum fena şimdide regl oldum her yerim şişti bir iki gün diyeti bozmadan ağırdan alayım diyorum sonra dunkan ın atak evresini uygulayıp bir şokla vücuda 2-3 kilo verdirsem diyorum sonra diyete devam...

diyeti çok bozmadım ama spora 10 gün ara verince vücat şişti yine 3 gündür spora tekrar başladım ama şişkinlik var haftasonuda sebepsiz bir kilo aldım off canım çok sıkkın

günlük özür seni ihmal ettim. verdim aldım biraz karıştı işler ama pes etmedim. yeniden tamgaz dietteyim. bu arada tartıyı değiştirdim o yüzden başlangıç 76 oldu ama verdiğim 3 kilonun sadece birini aldım buda iyi.. arada yazacam söz bu sefer. ha bugün michelle 30 günde incel cd sine başladım fotoda çektim. bir hafta sonra bakacaz incelme başladı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…