• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Black suede leather kokusunu bilen varsa yardım etsin lutfen!

avon black suede leather nasıl koku

• kötü

OY: 0 0,0%
  • normal

• iyi

OY: 1 100,0%
  • mükemmel

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .
arkadaşlar erkek arkadışıma black suede leather almayı duşunuyorum kokusunu bilen varsa cok sevinirim yardım edin

canım leather degilde black suede touch vardı güzel diye hatırlıyorum ama bence aynı katalogta true force var onu al bence yada bi purblanca alana bi tene daha purblanca ve full speed erkek parfümü hediyeydi 50 tl üç tanesi bence onu al bayanlarını kendin kullanır erkeği de hediye edersin:44:

black suede touch var sevglmde ama btmek uzere leather yni cıktı sayılır kokusunu bliyorsan sevnrim sevglm esmer ılık ve odunsu kokular cok guzel kokuyr ustnde:69: :)

black suede touch var sevglmde ama btmek uzere leather yni cıktı sayılır kokusunu bliyorsan sevnrim sevglm esmer ılık ve odunsu kokular cok guzel kokuyr ustnde:69: :)

şu an tester ını aradım evde ve buldum şansına ama pek hoşuma gitmedi boyle tarçınımsı gibi geldi ban fena degil ama avondan bu fiyata çok daha güzelini alırsın bence ama sen bilirsin cnm:1:

bi parfümü almadan önce satış temsilcinden bi tester edin bence hem kokusunu tanırsın hemde kalıcılıgını ölçersin.umarım arkadasın begenir:D baska soruların olursa yardım etmeye calısırım:d

Back