• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

blablacar kullanan var mı?

sassyassyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
9.508
48.078
548
konu yanlış yerde olabilir ama tam nereye uygun bilemedim,

blablacar ile yolcu alan veya birinin arabasına yolcu olarak binen var mı?

haftasonu istanbula gidicez sevgilim buradan yolcu almak istiyor benzin masrafını çıkaracakmış...

Güvenilir bir uygulama mı bu? bana ters geliyor ama bir şey diyemiyorum. kullananlar yazabilirse çok sevinirim internetteki yorumlar bana pek doğrucu gelmedi.

Aklınıza gelen her şeyi neden buraya soruyorsunuz? Google bir tık uzağınızda.

Eşim ben yokken genelde kullanır bir sorun yaşamadı hiç.genelde grnç ünw öğrencisi alıyor

Kendi binmedi ama yanına birilerini aldı.iyi seçmek gerek sanırım

Bu uygulamayla ilgili biri daha konu acmisti. Sevgilisi mi esimi ne kiz yolcu aliyormus diye...
O zaman bakmistim biraz bu uygulama nedir diye. Herkes pek bir memnundu.
Ülke manyak doluyken tanimadigin insanlarin aracina binmek, bindirmek konusunda kimsenin hic sorun yasamamasi cok ilginc geldi.

Aklınıza gelen her şeyi neden buraya soruyorsunuz? Google bir tık uzağınızda.

son cümleyi okumadınız sanırım. internetteki yorumlar bana biraz şişirilmiş geldiği için burada emin olduğum insanlardan duymak istedim. yani araştırma yapmadan direkt buraya sorma durumu söz konusu değil. googlea yakın olduğumu söylediğiniz için de teşekkürler.

Bu uygulamayla ilgili biri daha konu acmisti. Sevgilisi mi esimi ne kiz yolcu aliyormus diye...
O zaman bakmistim biraz bu uygulama nedir diye. Herkes pek bir memnundu.
Ülke manyak doluyken tanimadigin insanlarin aracina binmek, bindirmek konusunda kimsenin hic sorun yasamamasi cok ilginc geldi.

işte ben o son kısımda sorun yaşıyorum ondan bir fikir birliği sağlayamadık. cinsiyet sorun etmeyiz ama nasıl bir insan olduğunu bilmeden de içime sinmiyor.

işte ben o son kısımda sorun yaşıyorum ondan bir fikir birliği sağlayamadık. cinsiyet sorun etmeyiz ama nasıl bir insan olduğunu bilmeden de içime sinmiyor.

Hadi manyak, katil, hirsiz filan degilse bile ya adam, kadin neyse uyuzun teki ciksa? Yariyolda arabadanda atmak olmaz. :D nebileyim ben yoldan keyif alamazdim oyle.

Sırf arabasına bindiği kişiye zarar vermek için bu kadar masrafa katlanacak insanlar olduğuna inanmak istemiyorum. Üstelik arabasına alıyor zaten, binecek kişi korksun asıl.

Hadi manyak, katil, hirsiz filan degilse bile ya adam, kadin neyse uyuzun teki ciksa? Yariyolda arabadanda atmak olmaz. :KK70: nebileyim ben yoldan keyif alamazdim oyle.

di mi belki ben özel konuşcam ya da bi espri yapcam somurtup oturcak,sürekli mola vermek istiycek ay nerden bileyim. burdan aslında "ben kullandım çookk kötü" gibi bir yorum görsem hemen al bak kötüymüş diye dikilcem karşısına :KK70:

İşin manyaklık kısmı çok ütopik. Kimse manyaklık yapmak için bu kadar uğraşmaz.

Ben kimsenin sorumluluğunu almak istemezdim. Sonuçta şehirler arası yola çıkılıyor.

onun için bir prosedürü yok mudur ya tam bakmadım ama onların sorumluluğunu da mı alıyoruz yani

di mi belki ben özel konuşcam ya da bi espri yapcam somurtup oturcak,sürekli mola vermek istiycek ay nerden bileyim. burdan aslında "ben kullandım çookk kötü" gibi bir yorum görsem hemen al bak kötüymüş diye dikilcem karşısına :KK70:
Böyle çılgın uygulamalara huysuz ve anlayışsız insanlar katılır mı sence :)

Böyle çılgın uygulamalara huysuz ve anlayışsız insanlar katılır mı sence :)

ben de huysuzluğu bırakıp biraz rahat mı olayım o zaman :halay:

çünkü şuan "annem gibisin ya her şeye bi itirazın var rahat ol" gibi mesajlar alıyorum:ukala:

Back
X