- Konu Sahibi karlarperisi
çoğu arkadaş çok büyük konuşmuş bir bayan olarak hemcinslerine değilde tokat atan beyefendiye acımış hayretler içinde okudum o fikirde olan bayanlar siz herhalde hiç ezilmediniz insan olarak evlat olarak değilde hiçmetçi oğlumuzu yetiştirdik verdik (sanki karşı taraf duvardan çıkmış)mecbur iş yapmaya gözüyle bakılmadınız sabır bazen herşeyin ilacı olmuyor insandan çok şey götürüyor en güzel çağlarınızı sıkıntı stres içinde geçiriyorsunuz seneler sonra bozuk bir psikoloji ile kalakalıyorsunuz arkadaşımızın tepkisini şimdiden koymasını destekliyorum ne olacaksa şimdiden olsun herkesi kırsın demiyorum ama kendi sınırlarınıda çizsin nedense kadın doğruları söyleyince hep dırdır oluyor bir arkadaşımız gelin yardımı gözüyle bakıyor evet hasta olur bakarsın ziyaretlerde ıvır zıvıra yardım edersin o ayrı ama sırf gelin olduğun için eli ayağı tutsada evde kızı olsada sana mecbursun yapmaya gözüyle bakılıyor ve hükmediliyor işte burda durup tepkisini koymalı herkes kendimizi sevelim hiç kimse bizi bizim kadar sevemez giden sağlık ve gençlik bir daha gelmez arkadaşımıza son söylemek istediğim tahammülsüz eşinizle yumuşaklıkla orta yolu bulmaya çalışın ama yaranacam diyede ailesine ödün vermeyin kötü olun demiyorum ama kullandırtmayın kendinizi eşiniz sizin başka güzel huylarınızı gördükçe eminim sizi bu konuda olduğunuz gibide kabul edecektir Allah kolaylık versin selamlar
sana içtenlikle katılıyorum arkadaşım ona he de buna hede bir bakmıssın ki sen senlikten gitmişsin.ya diyorum yüzlerine kibar bi şekilde bakın benden birşey beklemeyin diye.yok ben öle dememişim sanki.hala bekliyorlar.beklesinler bakalım nereye kadar.kaynanama laf anlatmak çok zor hatta anlamaz.kendi dediğinden şaşmaz.eşime diyorlarmışki iş yapmıcakta el gibi gelip el gibi gidecekmi diyorlarmış.bütün herşey bunların hizmetinden geçio anlaşılan.onlar oğullarına eş değil kendilerine hizmetci almışlar beni.fakat yanıldılar.