- Konu Sahibi madamcocomo
-
evet uzundu:) ama hiiiç sıkılmadım okurken,o kadar güzel anlatmışsınki...anlatım dilin harikaydı öncelikle bunu söyliyim...
aşkınıza gelince,gerçekten çok emek vermişsin yıllar yıllar boyu ve sonu çok güzel olmuş....Allah bozmasın inşallahhh ve inşallah bebeğiniz olsun bu aşkın meyvesiopuyorumnanaktan
mutluluklar dilerim canım
Haberlerde etrafda onca talihsiz ve mutsuz haberler varki.Böyle yasanmis güzel hikayeler insanin icini isitiyo yani kisaca agzi kulaklarina vardiriyorsunuz burdaki bekar kizlarin bende dahil kaydirigubbakcemile3 allah mutlulugunuzu daim etsin canim
ayyyy sumak harıka ya,
allah ayrmasın,mutlulugunuz ömür boyu sursun hep cogalsın
tez ve hayrlı zamanda bebegınıde nasıp etsın ıns canımmmmmmmmmmmmmm
davetıyen cok seker,mektuplarda ne guzel bı anı...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy:asigim:
canikooom :1hug: uzundu ama hic sıkılmadan bi solukta okudum valla boshayallersmile
ne tatlisin yaaaaaaaa:asigim: ne güzel anlatmissin öyleee
bayildimmm hikayenizeeee masallah sizee opuyorumnanaktan özelliklede su cümlene bittiiimmm:asigim::asigim:
davetiyenizde cok seker bu aradakaydirigubbakcemile3
allah mutlulugunuzu daim etsin bebeeeemmm Şeniz
mutlulugun daim olsun ihşallah bebişinde olur...davetiyede çok cici...
kocaman maşallah diyorumAllah mutluluğunuzu daim etsin bebişle süslesin inşallah
gece gece yüzümde tebessümle okudumboshayallersmile böyle uzun yıllar süren ama evlilikle sonuçlanan ve hala aşk dolu olan ilişkileri görünce mutlu oluyorum :asigim: biz de 7.yılda ancak evlenebilcez darısı başımıza
okurken kendimi buldum resmen bizde hep deftere yazmışızdır tarihleri saatleriyle bir bende kalırdı defter bir ondan
rabbim sevenleri ayırmasın
meleklerimizle taçlandırsın bizleri inşlhh
sıkılmadan okudum çok keyif aldım rabbim mutluluğunuzu daim etsin canım
ayyy çok güzel bir aşk hikayesi...
rabbim sizi bir ömür boyu ayırmasın...
aşkınızı bebişle taçlandırsın inşallah...
maşallah mutluluğunuz daimi olsun
demekki mesafeler bahane olamazmış hiç bişeye, keşke her erkek bunu görebilseydi...
inşallah ömür boyu mutlu olursunuz
davetiyeleriniz de çok tatlıymış...:icecream:
Çok güzel yaaa maşallah nazar değmesin..
film gibi sonsuz olsun aşkınız sevgiler
ayy bayıldımm bayıldıımm yani bu kadar güzel bir anlatım
umarım bizim de sonumuz böyle olur
bizde internetten tanıştık darısı başıma:)
bu arada davetiyeyi neden beğenmemişler gayet güzel hoş sevimli valla ben niaşnımda veya düğünümdde böyle bişey yaptıremayı düşünüyorum valla
ben burcu ban kaan ayy ne güzl yaa:)
ayyy canım arkadaşım benim yaa, ne kadar güzel bir hikaye bu, ne kadar güzel bir anlatım. o defterlere bayıldım, bayıldımm. Masal'ınıza ne güzel bir anı onlar.. turuncu kalemle yazılmış bide.
Allah mutluluğunuzu daim etsin, bebeğinizi de tezzz zamanda yollasın size inşaallah.
ayşegül daha dün gece hey gidi günler heyyy diye inleyen nağmeler muhabbeti yaparken bunu görünce bi hoş oldum.. bu hikayeyi bu kadar güzel yapan 2 kahraman ömür boyu mutlu olsun emi...
Maşallah, Allah sizi nazardan korusun. Aşkınız ve mutluluğunuz ömür boyu sürsün. Allah yuvanızı şenlendirecek mutluluğunuza mutluluk katacak bir evlat nasip eder inşallah size.
Mutlu sonlara bayılırımopuyorumnanaktan
Çok güzel ve eğlenceli anlatmışsınız.
Ömür boyu hiç bitmesin mutluluğunuzkaydirigubbakcemile5
inş. ömrünüzün sonuna kadar aşkınız mutluluğunuz bitmez inş. en yakın zamandada bebeğiniz olur:Saruboceq:
canım kahvekoliğiiiiim ,cok tesekkur ederım
kızım olursa Masal ısmı cok yakısıcak dimi :)
evet turuncu kalemlerımız vardı :) sonra degıstırdık ama :)
Kızım olursa okutur muyum defterlerı bılmıyorum ,eger kızarsam ona ucuk bı erkek arkadası var dıye bana bunları koz olarak kullanır
nısanlıyken fılan okkuturum herhalde kaydirigubbakcemile3
amin canım ,tez zamanda ikimize de yollasın :)
)
dimi gelinin
okutmayayım ,evlenınce okusun :)
bu arada bir yayın evı bıze teklıf getırmıstı ,bi arkadasımın babası bu işlerle ugrasıyordu yayın fılan.
defterlerı gorunce seri yapalım kıtap dedı arkadasım yok artık dedım kızım düşünsene süper olur.
gitmiş babasına anlatmış boyle boyle babası olumlu karsılamıs gelsın görüşelım dedı tabı bız gıtmedık .
süreklı sormuş kızına nerdeler gelsınler dıye dıkkatımı cektı fılan..
hatta ısımlerını de degıstırelım demıs ama bız yıne de gıtmemıstık ..
hey gidi günler hey yaslandık beraber
daha ne dur beraber kocayacaz
onların şeker ilaçlarını biz bizim tansiyon ilaçlarını onlar takip edicek
onların havalar serinleyince romatizması
bizim siyatiklerimiz azacak
soğuk havalarda camın kenarında kahve keyfi yapıcaz
çocukların dedikosunu yapıcaz
o zaman gelicek bunlara hey gidi günler hey diyecezopuyorumnanaktan
anammm ağlarım ben simdi yaaa
allah bozmasın mutluluğunuzu canım benm
maşallah Allah daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?