• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bizimde dişimiz çıktı:)

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Viola

Yiğitim bitanem..
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
1.278
3
358
46
İzmir
Bu sabah emzirirken ısırıldığımı hissedince bir bakayım dedim.oğluşumun önde alt sol dişi patlamış..hiç ateşi,huzursuzluğu olmadı çok şükür..bundan sonrada olmaz inşalah..Akşam dedesi gelicek,ilk o görmüş olucak:))çok özeniyordu...

gözün aydın şekerim.ne güzel duygu değilmi.izimde 2 tane oldu diş.eee annesi yaparsın artık bebişinin dişgöllesinide dişleri güzel çıksın.çok şükür bütündişleride sorunsuz çıkar inşallah

gözünaydın canım
bizim de dişler sorunsuz çıkmıştı ama çıktıktan sonra gece uykuları bozuldu.
inşallah siz de olmaz, tebrikler tekrar

Gözün aydın canım.
İnşallah bundan sonra da problem olmaz...
Bol bol ısıracak :) benimki öyle yapıyor. bağırtıyor beni kereta

canım gözünaydın:)inşallah bizim dişler de sorunsuz çıkar,hala bekliyoruz,ben ne zaman haber vericem bakalım.

Bebeğimin ilk dişi çıktığı zaman nasıl heyecanlanmıştım kendimi dünyanın en mutlu insanı gibi hisstmiştim yakınlarıma müjdelemiştim eşimi telefonla arayıp Taylanın dişi çıktı demiştim oda kaç tane diye sormuştu:)Bebeğim olmadan önce böyle birşey yapacağımı söyleselerdi çok komik bulurdum heralde.Gözünüz aydın olsun sıkıntısız sorunsuz hep böyle devam eder umarım..

Canim cok sevindim hele sorunsuz cikarmasina daha cok.Cunku benim kizim her diste perisan oluyo.En son Turkiyedeyken cikardi 5. ci disini 39 bucuk atesle iki gece gecirdik.Suan 8 aylik ve 5 disi var ama yani kizima sorsak ne durumdasin diye konusabilse ne siz sorun nede ben diyim der eminim :((

Dün akşam dedemiz geldi yiğiti görmeye...hemen dişini faketti,hediyemizi bekliyoruz artık:)

Back