Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar şuana kadar sadece konuları okuyordum. ensonunda bende üye olmaya karar verdim..henüz yeni sayılırım..eşim öğretmen ve buyıl bursaya tayin istemeyi düşünüyor ben ise korkuyorum..yani ne bilim hiç bilmediyim bir yer oyüzden sizden yardım istiyorum bursa nasıl bir yer bursada yaşayanlar yaşamış olanlar..anlatırmısınız bursayı.. baktım bazı arkadaşlara yardım etmişsiniz.. banada biraz yardım edermisiniz
merhaba bursa güzel bir şehir 10 yıldır bursadayım tabi herşehir gibi semt semt değişen özellikleri var ama yaşanılası bir yer
her keseye göre market,her keseye göre tekstil bulman çok çok kolay bir yanı dağ bir yanı deniz istediğin havayı alabilirsin gezilecek yer çok yeşilliği çok hem şehir hayatı hemde doğası mükemmel kiralarda semtlere göre değişiyo ulaşım kolay bir ucundan diğer ucuna bir vasıtayla gidebilirsin bir yabancı olarak bursaya uyum sağlamam çok kolay oldu açıkçası
istanbul 45 dk vapurla sahil kesimindeki ilçe ve kasabalar süper göl kenarlarıda öyle bolca balık yiyebilirsin sebze her pazarda tazeciktir vs vs
eşimde söyler yeşilliğiyle ünlü olan bir şehir herhalde.. birde her ilede yakınmış doğrumu
bende bursada 2 sene yaşadım muhteşem bir şehir hala özlüyorum orayı eğer bursanın güzelliğini öğrenmek istiyorsanız Canan TAN'ın Yüreğim Seni Çok Sevdi kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ederim.Bursa ancak bu kadar güzel anlatılır.
Yasam kalitesinin yuksek oldugu nadir sehirlerden birisidir bursa,sehrin guzelliklerinden tutun da ucuzluguna kadar yasamaktan zevk alabiliceginiz bir yerdir,her turlu sebze meyve bulabileceginiz.istediginizde deniz ya da dag keyfi yapabileceginiz tarihin baskentidir.osmanli nin yillarca bu sehirden yonetilmis olmasi her hafta sonu ne yapacagiz derdinden uzaklastiracaktir sizi.aklima gelenler bunlar sormak istediginiz olursa memnuniyetle yardimci olurum
Yasam kalitesinin yuksek oldugu nadir sehirlerden birisidir bursa,sehrin guzelliklerinden tutun da ucuzluguna kadar yasamaktan zevk alabiliceginiz bir yerdir,her turlu sebze meyve bulabileceginiz.istediginizde deniz ya da dag keyfi yapabileceginiz tarihin baskentidir.osmanli nin yillarca bu sehirden yonetilmis olmasi her hafta sonu ne yapacagiz derdinden uzaklastiracaktir sizi.aklima gelenler bunlar sormak istediginiz olursa memnuniyetle yardimci olurum