• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim icin sorun olur mu ilerde

nabermaykil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
67
72
88
Uzun sureli bi iliskim var, sevgilim cok iyi cok anlayıslı bi insan. Artık ciddi dusunmeye basladık ikimizde universite mezunu, isinde gucunde insanlarız. Eskiden dayısı pavyon tarzı bir yer isletiyormus bi kac sene once kapatmıs. Cok samimiyetleri de yok yılda 2 kez anca gorusuyorlar. Sizce bu bi sorun yaratır mı ilerde bizim icin yaratmaz gibi geliyor ama emin olamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz

İleri de aklına girer mi diye düşündünüz acaba?
Yani emin olun insanın karakteri ile ilgili bunlar ..
Ben bi sorun görmedim alaka da .

Cok icli dislilar mi bu dayiyla?
Ondan mi tereddut ettiniz?
Yok cok nadir gorusuyorlar zaten adam kapatmıs baska yere tasınmıs orda da baska isler yapıyor. Ama facebook hesabını buldum arkadasları vs hep eskort tarzı hesaplar. Rahatsız oldum
İleri de aklına girer mi diye düşündünüz acaba?
Yani emin olun insanın karakteri ile ilgili bunlar ..
Ben bi sorun görmedim alaka da .
Yok aslında sevgilimin hic oyle yerlerle isi yok. Acık oldugunda bile bir kez gittigini gormedim sadece cok evime sokmak istemeyecegim bir insan gibi duruyor

Yok cok nadir gorusuyorlar zaten adam kapatmıs baska yere tasınmıs orda da baska isler yapıyor. Ama facebook hesabını buldum arkadasları vs hep eskort tarzı hesaplar. Rahatsız oldum

Yok aslında sevgilimin hic oyle yerlerle isi yok. Acık oldugunda bile bir kez gittigini gormedim sadece cok evime sokmak istemeyecegim bir insan gibi duruyor

Bir sorun olmaz. Kendinizi yormayin bu dusuncelerle.

İşi yoksa tamam sıkıntı yok o zaman.. ileri de ne olacağını bilemezsiniz o adamın hayatı size bi zararı olmadığı sürece problem olmaz . İleri de sıkıntı olduğunda tepkinizi tavrınızı net ve sert koyarsınız şimdiden bnları düşünmek gereksiz .

Back