Bizim için dua edin lütfen

asi_mavi_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
78
0
36
Antalya
merhba kızlar bnm doğumumada az kaldı ALLAH'IN İZNİYLE ...normalmi sezeryanmı die düşünürken doktorumla gorustuk ve bebeğim ters durduğu için 25 agustos gunu tekrar gıdıp muayene olucam ve kızım dönmemişse o gun aksam üstü 4 gibi sezeryan olucam .. çok gerginim hem heycanlı hem korkuyorum...ya uyanamazsam narkozdan fln die değişik korkularım var tetkiklerimi yaptırıken orda sancı cekenleri gormustum ebeler tersliyolardı bağırıyorlar diye o sahneleri görunce daha çok gerildim acıkcası...sezeryana gırıcek bı bayanla konustum sonda takmıslar ...acaba nasıl takılıo canın çok yanıomu die düşünceler geçti aklımdan..?? epidural olursam iğne cok canımı yakarmı duzgun yapabilirlermi fln gıbı bısuru tedirginliğim var... :? ayrıca eşimde kolundan ameliyat olucak parca gelmesini bekliyorlar ve parça gelene kadar hastanede yatmak zorunda ayrı hastanelerde olucaz anlıcanız o gun ne yapar eder gelir ama işte hem eşim için hem kendim için hem bebğim için endişeliyim korkuyorumm ((( BİZİM İÇİN DUA EDİN LÜTFEN...

sen içini ferah tut gerilmemeye bak. ben de doğumumu bekliyorum bugün yarın eli kulağında gelecek. son anda sezeryanlık bi durum çıkmaz inşallah normal doğumu düşünüyorum bu fikir de beni geriyor. allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

inş canım tsk ederim..inş doğumumu yaptıktan sonrada bunlara bakıp tebessum edebilirm ama suan gergınım çok...Allah senınde sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin

canım endişelerin çok normal ve hemen hemen her hamilenin yaşadığı duygular.emin ol bebeğini kucağına alınca hepsini unutacaksın.allah yardımcın olsun..bol bol dua et..

rabbim eşini seni ve bebeğinizi birbirinize bağışlasın inşallah...mutlu ve huzurlu bi şekilde evinizde olmayı nasip etsin...

bismillah!! canım niye bu kadar gerginsin...sürekli dua et..o seni rahatlatır..sonda epidural geç bunları yaa canımz ne kadar acırsa acısın kollarımza meleğimizi verdikleri zaman herşey geçiyo...sen içini ferah tut bakimmmm kötü şeyler düşünme..narkozu aldıktan sonra bişey bilmiyosun zaten bende sezaryen oldum..hadi bakalım kolay gelsin

tşk ederim kızlar dualarınız içinde çok saolun bende sürekli dua ediyorum gun yaklaştıkça heycan artıyor..sizde dua edin lütfen çok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…