merhba kızlar bnm doğumumada az kaldı ALLAH'IN İZNİYLE ...normalmi sezeryanmı die düşünürken doktorumla gorustuk ve bebeğim ters durduğu için 25 agustos gunu tekrar gıdıp muayene olucam ve kızım dönmemişse o gun aksam üstü 4 gibi sezeryan olucam .. çok gerginim hem heycanlı hem korkuyorum...ya uyanamazsam narkozdan fln die değişik korkularım var tetkiklerimi yaptırıken orda sancı cekenleri gormustum ebeler tersliyolardı bağırıyorlar diye o sahneleri görunce daha çok gerildim acıkcası...sezeryana gırıcek bı bayanla konustum sonda takmıslar ...acaba nasıl takılıo canın çok yanıomu die düşünceler geçti aklımdan..?? epidural olursam iğne cok canımı yakarmı duzgun yapabilirlermi fln gıbı bısuru tedirginliğim var... :? ayrıca eşimde kolundan ameliyat olucak parca gelmesini bekliyorlar ve parça gelene kadar hastanede yatmak zorunda ayrı hastanelerde olucaz anlıcanız o gun ne yapar eder gelir ama işte hem eşim için hem kendim için hem bebğim için endişeliyim korkuyorumm ((( BİZİM İÇİN DUA EDİN LÜTFEN...