- Konu Sahibi _Citlembik_
- #101
5 dk mı ooo mükemmel süre benim 5 dk da sürmüyor çünkü bence sevinmelisin buna
[/QUOTE genelde ağlıyorum valaha temizliyorum nefes alıyorum arkami döndüğüm de her yer ayni olmus ve kriz geçiriyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
5 dk mı ooo mükemmel süre benim 5 dk da sürmüyor çünkü bence sevinmelisin buna
[/QUOTE genelde ağlıyorum valaha temizliyorum nefes alıyorum arkami döndüğüm de her yer ayni olmus ve kriz geçiriyorum![]()
Aslinda doğru söylüyor ama iste benim cevrem biraz farkli kimse haber edmeden geldigi icin sürekli bi ev toplama temizleme koşuşturma icin deyim tam nefes alacam zaman yene ayni oluyor ve o sirada da korktuğum oluyorHiç kriz geçirme bence :) biz önce sokakta oynardık ne hastalık vardı ne birşey şimdi çocuklar beton yığınlarının içinde hastalık kol geziyor istismar herşey çoğaldı evde rahat etsinler bari arada parka toprak alana çıkarıyoruz ama ev en güvenli yer onuda biz kısıtlamayalım bence zaten biraz büyüyünce unuturuz inşallah :)))
Valla cevreyi cok takma canım kafana kim ne derse desin kapıyı kapayınca içeride sen ve çocukların kalıyor bence çocukların psikolojisi daha önemli eş dostan annen baban en yakınların zaten yadırgamaz diğerlerini de salla gitsin canına yazik büyüsünler kanepe üzerindeki yastık bile bozulmaz büyüyünce:)Aslinda doğru söylüyor ama iste benim cevrem biraz farkli kimse haber edmeden geldigi icin sürekli bi ev toplama temizleme koşuşturma icin deyim tam nefes alacam zaman yene ayni oluyor ve o sirada da korktuğum oluyor![]()
sen ne harika bir annesin maşallah çocukların çok şanslıHiç kriz geçirme bence :) biz önce sokakta oynardık ne hastalık vardı ne birşey şimdi çocuklar beton yığınlarının içinde hastalık kol geziyor istismar herşey çoğaldı evde rahat etsinler bari arada parka toprak alana çıkarıyoruz ama ev en güvenli yer onuda biz kısıtlamayalım bence zaten biraz büyüyünce unuturuz inşallah :)))
Teşekkür ederim biz hepimiz çok iyi anneleriz canım benimsen ne harika bir annesin maşallah çocukların çok şanslı![]()
Yatak odası perdesi yıkanacakBizim evin halleri ekibi hoşgeldinizBurda buluşmamızın sebebi daha düzenli bir hayat ve kendimize katacağımız şeyler yapmak. Mesela haftalık ve günlük planlarımızı paylaşabiliriz.
2 mart pazartesiye kadar hedeflerimiz.
1-_Citlembik_
Çamaşır sepeti boşalacak.
Oturma odasının perdesi yıkanacak
Oturma odasının cami silinip balkon yıkanacak.
kitaplık temizlenecek.
Erzak dolabı düzenlenecek
Elimdeki kitap bitirilecek.
2- @MigiMadid
Perdeler yıkanacak
Camları silinecek hava güzel olursa
Banyo WC temizlenecek
Mutfak dolapları silinecek
Aygaz’ın arkası yağlandı onu da temizlenecek
3- @benibekleyin
4-Kmsl Hnd
5- @Azraam1718
Mutfağı dip köşe temizlemek.
Camları silmek.
perdeleri yıkamak
6- B Basakcikk
Mutfağı dip bucak temizlemek
Ivır zıvır odasını temizlemek
7- 5 5kisilikailem
8- @TeAmoIG
Yatakodasını tamizlemek
Beşik kurmak
9- H hayalim mucize
10- @Dreamer Swan
Hedeflerinizi bekliyorum kızlar.