Bizim evin halleri 💕

Hiç kriz geçirme bence :) biz önce sokakta oynardık ne hastalık vardı ne birşey şimdi çocuklar beton yığınlarının içinde hastalık kol geziyor istismar herşey çoğaldı evde rahat etsinler bari arada parka toprak alana çıkarıyoruz ama ev en güvenli yer onuda biz kısıtlamayalım bence zaten biraz büyüyünce unuturuz inşallah :)))

Merhaba bende katılayım aranıza sözde bugün haftalık temizlik yapacaktım ama 12 ye kadar uyumuşum şimdi dışarda işlerim var yarına kaldı artık🤦‍♀️

Hiç kriz geçirme bence :) biz önce sokakta oynardık ne hastalık vardı ne birşey şimdi çocuklar beton yığınlarının içinde hastalık kol geziyor istismar herşey çoğaldı evde rahat etsinler bari arada parka toprak alana çıkarıyoruz ama ev en güvenli yer onuda biz kısıtlamayalım bence zaten biraz büyüyünce unuturuz inşallah :)))
Aslinda doğru söylüyor ama iste benim cevrem biraz farkli kimse haber edmeden geldigi icin sürekli bi ev toplama temizleme koşuşturma icin deyim tam nefes alacam zaman yene ayni oluyor ve o sirada da korktuğum oluyor 😔

Aslinda doğru söylüyor ama iste benim cevrem biraz farkli kimse haber edmeden geldigi icin sürekli bi ev toplama temizleme koşuşturma icin deyim tam nefes alacam zaman yene ayni oluyor ve o sirada da korktuğum oluyor 😔
Valla cevreyi cok takma canım kafana kim ne derse desin kapıyı kapayınca içeride sen ve çocukların kalıyor bence çocukların psikolojisi daha önemli eş dostan annen baban en yakınların zaten yadırgamaz diğerlerini de salla gitsin canına yazik büyüsünler kanepe üzerindeki yastık bile bozulmaz büyüyünce:)

bende hiç işim bitmiyor neredeyse iki hafta sonra günüm var..
bide eşimin gözüpek akrabalari...
offf..
bunlarin evime gelsin istemezdim...
iki haftanin bi haftasi yıllık izine ayrılacagim..
o yüzden perde işi erken halletmem lazim..
camlar silinecek yarin inşallah...;
Cumartesi günü tamamen temizlik maratonum başlıyor.
bide kızım ilgi isteyen bebek.. o zorlayacak..
ne yapacagimi bilmiyorum.
cocuklu çalışan olmak çok zor.

sen ne harika bir annesin maşallah çocukların çok şanslı :KK200:

Bugün banyoyu detaylı temizlicektim ama haberlerden sonra canım sıkıldı sadece yatakları toplayıp yemek yaptım. Lahana sardım.

Hepimizin başısağolsun😩😩😩

Bugün yapılanlar

Bulaşık. Makinası boşaltıldı
Kirliler makinaya yerleştirildi
Yataklar toplandı
Ortalık toplandı
2 makina çamaşır toplandı
2 makina çamaşır serildi
Ev süpürüldü

Anneme geldim🥰🥰🥰

Akşam 4 makina çamaşır katlanıp yerleştirilecek😩😩😩

Selam kızlar. Neler yapıyorsunuz. Kitap okuyormusunuz. Eğer okuyorsanız neler okuyorsunuz. :KK200:

Selamlar ben giremedim bugün hiç ve hiç temizlik yapamadım sadece mutfağı toparladım evi toparladım dışarı çıktık ama hafta sonu yoğunum misafirim gelecek yarın misafire hazırlık tuvalet banyo yikancak buz dolabı silinip mutfak dolaplarının dışı silincek nevresimler değiştirilip çamaşır sepeti boşalcak kuruyanlar katlancak devamı pazar günü... Kitap okumayı cok seviyorum ama elisine merak sarali pek vakit ayiramiyorum malesef siz ne okuyorsunuz şuan belki alirimda yeniden bende baslarim okumaya 😊

Ben bugün bütün mutfak dolaplarını ic dış ve silip düzenledim. Öncesinde dolapların tepesini de cifledim mis oldu:) Buzdolabını cekip iç dış arka temizledim. Kalorifer peteği üst ve yan parca çıkarıp temizledim. Ankastre set fırın içine kadar temizledim. Şimdidede burada yarın için iş planımı yapıyım ve inşallah bitirebilirim.
+ Baharat dolabı içi dışı temizlenip baharat takımı yıkanacak.
+ Bulaşık ve çamaşır makinesi çekilip içi dışı arkası temizlenecek.
+ Mutfak masası ve sandalyeler silinecek.
+ Mutfak ve balkon kapısı silinecek.
+ Mutfak duvarı silinecek.
+ Halı ve yerler silinecek.
Bunlar bittiğinde mutfağım dip bucak temizlenmiş olacak.

Bizim evin halleri ekibi hoşgeldiniz 😍 Burda buluşmamızın sebebi daha düzenli bir hayat ve kendimize katacağımız şeyler yapmak. Mesela haftalık ve günlük planlarımızı paylaşabiliriz. 💕

2 mart pazartesiye kadar hedeflerimiz.😍

1- _Citlembik_ _Citlembik_
👉Çamaşır sepeti boşalacak.
👉Oturma odasının perdesi yıkanacak
👉Oturma odasının cami silinip balkon yıkanacak.
👉kitaplık temizlenecek.
👉Erzak dolabı düzenlenecek
👉Elimdeki kitap bitirilecek.

2- @MigiMadid
👉Perdeler yıkanacak
👉Camları silinecek hava güzel olursa
👉Banyo WC temizlenecek
👉Mutfak dolapları silinecek
👉Aygaz’ın arkası yağlandı onu da temizlenecek

3- @benibekleyin

4- Kmsl Hnd Kmsl Hnd

5- @Azraam1718
👉 Mutfağı dip köşe temizlemek.
👉 Camları silmek.
👉 perdeleri yıkamak

6- B Basakcikk
👉 Mutfağı dip bucak temizlemek
👉 Ivır zıvır odasını temizlemek

7- 5 5kisilikailem

8- @TeAmoIG
👉Yatakodasını tamizlemek
👉 Beşik kurmak

9- H hayalim mucize

10- @Dreamer Swan

💖💖 Hedeflerinizi bekliyorum kızlar.
Yatak odası perdesi yıkanacak
Camları silinecek
Dolap içlerinin tozları alınacak
Halıları silinecek🙏🙏🙏🙏

Günaydın kızlar❤️❤️

Yatakları topladım
Koltuk örtülerini silkeledim serdim
(Akşam )4 makina çamaşır katladım yerleştirdim
Bulaşık makinası yerleştirdim
Kirlileri kattım
Ocağa lahana çorbası koydum (diyetteyim)

Şimdilik bu kadar 👍👍👍

Merhaba kizlar
Dun elim kolum pek kalkmadi bugun mutfak dolaplarimin dislarini sildim
Buzdolabimi da ic dis temizledim
Camasir makinemin disini sildim

Usenmezsem evi bi supurup silecegim toz alacagim smdi

İyi geceler bende bugün için yazdığım tüm islerimi hallettim kafam çok rahat 😊😊
#yarinki misafirlerim için revani börek poaca sarma ve kadınbudu köfte yaptım
#mutfak dolaplarının dışını silip buz dolabini temizledim
#tuvalet banyo yıkandı
# kirli sepeti boşaldı
Bugünkü görev tamam yarın mutfak yerleri silinip cami silincek salata tarzı bişey yapilacak misafirlere tüm ev cekilecek ve ev aşırı poaca börek yağ koktu bı güzel havalandirilicak kuruyan çamaşırlar katlanilacak
Burası iyi oldu böyle 😊😊

İyi pazarlar kızlar

Yataklar toplandı
Koltuk örtüleri silkelendi serildi
Ev havalandırıldı
Kahvaltı hazırlandı
Bulaşık makinaya yerleştirildi
Yıkandı bitti dolaplara yerleştirildi
Ev Süpürüldü
Tozlar alındı
Balkon yıkandı
1 makina çamaşır yıkandı serildi👍👍👍👍