• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bize yardımeli uzatmak ister misiniz??

hocam okula yeteri kadar yardım edildimi merak ettim.konuyu açalı baya olmuşda.. eger yeterli değilse ben ve iş arkadaşlarımda bişeyler göndermek isteriz

hocam okula yeteri kadar yardım edildimi merak ettim.konuyu açalı baya olmuşda.. eger yeterli değilse ben ve iş arkadaşlarımda bişeyler göndermek isteriz

şu ana kadar herhangi bir yardım gelmedi ne yazık ki ama yardım etmek isterseniz ilk sayfada yazdığım adrese gönderirseniz ulaşacaktır diye tahmin ediyorum ilginiz için teşekkürler :34:

merhaba ,

yeni öğrenim yılı için de ilk sayfada yazdıgınız ihtiyaclarınız geçerli midir? bir de ilk sayfadaki adrese bayramdan sonra yollasam size ulaşır mı okulların açılmasını mı beklemeliyim

merhaba ,

yeni öğrenim yılı için de ilk sayfada yazdıgınız ihtiyaclarınız geçerli midir? bir de ilk sayfadaki adrese bayramdan sonra yollasam size ulaşır mı okulların açılmasını mı beklemeliyim

evet yeni öğrenim yılı için de aynı malzemeler gerekecek muhtemelen çünkü her sene ihtiyaç olan malzemeler aynı oluyor genellikle eğer malzeme göndermek isterseniz bana özelden msj atabilirsiniz ben size farklı adres verebilirim ancak ben bu ay tayin isteyeceğim olaki tayinim çıkıp yüksekovadan ayrılma durumunda kalırsam yeni gelecek olan arkadaşla iletişime geçerek size yeni bi adres verebilirm kararınız değişmezse eğer eylül başı gibi tekrar iletişime geçersek daha iyi olur gibime geliyor.ilginiz için teşekkür ederim :34:

Back