Eki Görüntüle 362575 Eki Görüntüle 362576 Eki Görüntüle 362577
bunlar okulumuzda bir kaç resim 1 ve 3. sınıf öğrencilerinin resimler vardı elim de 4 ve 5. sınıflarınki yok ne yazık ki en kısa zamanda daha detaylı resimleri paylaşacağım .
merhaba ben elımden geldıgınce yardımcı olmak ıstedıgımı belırtmek ısterım okulunuzun adresını ve ıletısım bılgılerını bana bıldırırsenız sevınırım.ozelden msj atamıyorum da
ansiklopedi setleri kitaplar işinize yarayabilirmi..bende set halinde bir sürü ansiklopedi var..
herkese merhabalar;
ben hakkari yüksekova'da görev yapan bir sınıf öğretmeniyim.okulumuz 5 yıllık bir köy okulu ve biz bazı eksiklikleri karşılayamıyoruz milli eğitim müdürlüğünün de imkanları sınırlı olduğundan bu eksikleri kendi imkanlarımız doğrultusunda karşılamaya çalışıyoruz. Ben de dahil olmak üzere okul da 3 öğretmeniyiz ve takdir edersiniz ki bu eksikleri kendi başımıza karşılamaya gücümüz yetmiyor.Bir çok yere başvurduk fakat bu zamana kadar herhangi bir olumlu ya da olumsuz cevap alamadık.Eksiklerimizi tamamlayamadığımız için de verdiğimiz eğitimden verim alamıyoruz.En azından şöyle söyleyeyim resim dersi yapacağız fakat çocuklarımızın boyaları yok bu verdiğim en basit örnektir bunun gibi daha birçok örnek var malesef...
imkanları doğrultusunda yardım etmek isteyenler olursa eğer ihtiyaç listemizi aşağıya yazıyorum;
-kalem, silgi ,kalemtraş,boyalar renkli kalemler
- oyun hamurları, eğitici oyuncaklar
-ıslak mendiller(ki en çok ihtiyacımız olan şeylerin başında gelir zira okulumuz da su olmadığı için temizlik konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz)
- güzel yazı defterleri, çizgili, kareli defterler
arkadaşlar şimdilik benim aklıma gelenler bunlar malzemelerin yeni olmasına çok gerek yok eviniz çocuğunuzun eski boyaları kullanmak istemediği kalemler de olabilir...
yardım etmek isteyenler olursa özle msjla okulumuz adresi ve irtibat için gerek numaraları ve gönderimle ilgili sorularınız yanıtlayabilirm.
bende bişeyler gönderebilirim lütfen adresinizi özele mesaj atarmısınız?
buyrun burayaaaaaaaaaaaa ............
banada gerekli bilgileri verirseniz bende elimden gelenı yaparım özel mesaj atabılrsnz
anlayamadım ne demek istediğinizi :44::44:
umarım kızmazsın ben facede arkadasların duvarlarında filan paylastım inş. dikkat cekerde bişeyler yapılır bende bakıcam kitaplarım filan varsa
forumda yayınlansın diye yazdım hocamaksın gitsin herkes görsün diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?