bize yardımeli uzatmak ister misiniz??

burcccccc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2011
207
0
46
Hakkari
herkese merhabalar;
ben hakkari yüksekova'da görev yapan bir sınıf öğretmeniyim.okulumuz 5 yıllık bir köy okulu ve biz bazı eksiklikleri karşılayamıyoruz milli eğitim müdürlüğünün de imkanları sınırlı olduğundan bu eksikleri kendi imkanlarımız doğrultusunda karşılamaya çalışıyoruz. Ben de dahil olmak üzere okul da 3 öğretmeniyiz ve takdir edersiniz ki bu eksikleri kendi başımıza karşılamaya gücümüz yetmiyor.Bir çok yere başvurduk fakat bu zamana kadar herhangi bir olumlu ya da olumsuz cevap alamadık.Eksiklerimizi tamamlayamadığımız için de verdiğimiz eğitimden verim alamıyoruz.En azından şöyle söyleyeyim resim dersi yapacağız fakat çocuklarımızın boyaları yok bu verdiğim en basit örnektir bunun gibi daha birçok örnek var malesef...
imkanları doğrultusunda yardım etmek isteyenler olursa eğer ihtiyaç listemizi aşağıya yazıyorum;
-kalem, silgi ,kalemtraş,boyalar renkli kalemler
- oyun hamurları, eğitici oyuncaklar
-ıslak mendiller(ki en çok ihtiyacımız olan şeylerin başında gelir zira okulumuz da su olmadığı için temizlik konusunda ciddi sıkıntılar yaşıyoruz)
- güzel yazı defterleri, çizgili, kareli defterler

arkadaşlar şimdilik benim aklıma gelenler bunlar malzemelerin yeni olmasına çok gerek yok eviniz çocuğunuzun eski boyaları kullanmak istemediği kalemler de olabilir...

yardım etmek isteyenler olursa özle msjla okulumuz adresi ve irtibat için gerek numaraları ve gönderimle ilgili sorularınız yanıtlayabilirm.

adres:hakkari- yüksekova bataklı köyü ilkokulu

Son düzenleme:

bunlar okulumuzda bir kaç resim 1 ve 3. sınıf öğrencilerinin resimler vardı elim de 4 ve 5. sınıflarınki yok ne yazık ki en kısa zamanda daha detaylı resimleri paylaşacağım .

merhaba ben elımden geldıgınce yardımcı olmak ıstedıgımı belırtmek ısterım okulunuzun adresını ve ıletısım bılgılerını bana bıldırırsenız sevınırım.ozelden msj atamıyorum da

ilgilenmeniz beni gerçekten çok mutlu etti öncelikle bunu söylemek istedim iletişim bilgilerini ve okulun adresini özel msj atıyorum size hemen

ansiklopedi setleri kitaplar işinize yarayabilirmi..bende set halinde bir sürü ansiklopedi var..

adresinizi bana da yazarsanız birşeyler göndermek isterim

merhaba özel mesaj atamıyorum bana adres ve bilgileri mesaj atar size nasıl ulaştırabılecegım hakkında fikir verırsenız ben de elimden geldıgınce yardım etmeye etrafıma duyurmaya çalışırım

umarım kızmazsın ben facede arkadasların duvarlarında filan paylastım inş. dikkat cekerde bişeyler yapılır bende bakıcam kitaplarım filan varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…