- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
- Konu Sahibi MasalKenti
-
Ahahaa bende fark ettim benim mesajimiCos kardescan cos, maksat gönüller cossun iki üc dakika lüksümüz olsun Valla sen gidersin de benimki hayal be. Ben daha senin kadar deli olamadim 🙈 Bir sene önceden ayarlasam bile gidecegim gün gardiyanlar kapiyi zincirler Sagocu kocayi da izdivac programinda bakariz artik
Bir Kulac Daha Atsam Karadayim.
[video=youtube;Zcmc07R_FH4]http://www.youtube.com/watch?v=Zcmc07R_FH4[/video]
Bende video yüklemek istiyorum. Nasil yapiyosun masalcan 😛
kara kedim sen bu isten vazgec
😔Dün devam ugrastim sonunda pes ettim 😔.. Su tapatalk bile sevmiyor beni. Yalnizim dostlarim yalnizim yalniz
biraz daha ugrasirsan basaricaksin, buna yürekten inaniyorum
yürekten inanmak neyi degistirirki, gercekler ortadayken he
Masalcan Bu adam türkiyeye dönmemismiydi. Yine psikolojim bozuldu ama benimmmSago buraya geliyor ve ben hala evimdeyim :'(
Evet canim tekrar geliyormus, ayagi iyi alisti :) keske gidebilsek ben simdiden bidahaki sene icin seviniyorum, tek tesellim, insallah gelir artik bol bol, sende su izin isini hallet beraber gidelim
Gitmesin geriNe diyor kutsi ayni sehir'de nefes almak bile yetiyor. Biz bunu ayni ülkeye cevirelim. Insallah seneye gelir ve izni koparirim sonra ver elini sagopa kajmer. Sende varsan 👌💁💃👏🙏...
ben varim kesinlikle insallah bir aksilik cikmazsa artik her zaman gitmek istiyorum
haydi SAGO' ya kulak ver.....
Darisi benim basima...
Sagooooo mikrofonu ac... 🎤🎶
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?