bize hergün bayram bebiş olsun ya da olmasın :))diyenler buyrun topiğimize

ayy süpermişş canım yaa ni güselll bi fikir hadi bakalım hayırlı olsun eminim cok güselll pastalar yapıcaksın tatlışımmm ...:46:
ayy hamiş şef göbişli göbişliiii o dahada güsellllllll:52:

sorma çok tatlı bır kadın kızı olcakmış ve sanırım koç burcu olcak benım gibi:)ben de nisan 7 doğumluyum bu uğraşı bana şans getırcek ınanıyorum hocam ve kızının şansıda bana yansır ınşallah canım:)

benim blog ismim hazır pastacı kontes:))) ne alaka demeyın hemen anlatayım ınternet dunyasında ılk nıck olarak kullanmıştım pasaklı kontes adını Can Yucel ın bır şiirinde geçer..şimdi de duşundum düşündüm aklıma en guzel bu geldı zira en guzellerı hep kullanılıyor benımkıde bu olcak:)nasıl?

süpermiş kontes hangi blog saglayıcısını kullanıcksın ben karar veremedım daha önce blogcu yu kullandım şimdi devammı etsem değişsemmi bilemedim

cucu mutfakta goodjin var hoşuma gitti düşşünücem canım devam isimlere

ben bloğumu ölece acıp bırakmışım şimdi google yazdım cıkıverdiiii öle bomboş duruyoooo:1::1:cucunundünyası :9::9:
bi hevesle acmışım unutmuşum simcik aklıma geldiii:1:

süpermiş kontes hangi blog saglayıcısını kullanıcksın ben karar veremedım daha önce blogcu yu kullandım şimdi devammı etsem değişsemmi bilemedim

cucu mutfakta goodjin var hoşuma gitti düşşünücem canım devam isimlere[/QUOT

ben blogger ı kullanıyorum canım:)aslında net konusunda ıyıyım ama bıraz blog konusunda takıldım eşimle beraber bakacağız hazırlayacağız şu kursum bıtsın oncede:)

sorma çok tatlı bır kadın kızı olcakmış ve sanırım koç burcu olcak benım gibi:)ben de nisan 7 doğumluyum bu uğraşı bana şans getırcek ınanıyorum hocam ve kızının şansıda bana yansır ınşallah canım:)

hadi bakalımmm canımcımm hayırlısı olsun eminim cok güselll seyler yapıcaksınn....
pastalar,kekler,kurubişlerrr ay ayy ayyy:52::52:

cucu mutfakta goodjin var hoşuma gitti düşşünücem canım devam isimlere

ivit güselll dimiiii aklıma geldikce yazarımmm tatlımmm:34:

bu işle ilgili bloglara takıldım bende:)ne çok şey var kafamda hepsi şu an bır bır sıralandı:)sizler naıyorsunuz sustmu herkesss

:(ama sizzz bebek çalışmaları için bana bişey demedınız...küsücem ama ben:(

ne zaman başlıyosunuz şimdi calışmalara tatlımmm 2. ay bu ay bitioo dimiii....
hadiii hayırlısı canım benimmmm gelicek inş. meleklerimizzz gelsin artık nolurrr benimde cok ihtiyacım var kuzucuğumaaaaaaaa Allahım nolur tez vakitte gönder bebişlerimiziiii:16:

ne zaman başlıyosunuz şimdi calışmalara tatlımmm 2. ay bu ay bitioo dimiii....
hadiii hayırlısı canım benimmmm gelicek inş. meleklerimizzz gelsin artık nolurrr benimde cok ihtiyacım var kuzucuğumaaaaaaaa Allahım nolur tez vakitte gönder bebişlerimiziiii:16:

aminnnn canımmm aminnnn:)))

napıyon minnak. yemek işine girişmişsin bile.
cucum ya 2 şeker arasında kaldım. acep hangisini alsamki. birisi hasır puset birisi tel puset. :1: ikiside puset yani.
aldım ben o patilerden :)
çok tatlıydı dime.

napıyon minnak. yemek işine girişmişsin bile.
cucum ya 2 şeker arasında kaldım. acep hangisini alsamki. birisi hasır puset birisi tel puset. :1: ikiside puset yani.
aldım ben o patilerden :)
çok tatlıydı dime.

napım minnak yok sadece corba yaptım arpa corbasıı okadar fasulyem var az bişiy yiterrrr....
bilmiyom ama ben tel puseti daha cok sevdimmmm ama inş.. kararmaz yani tel olduğu için hasır olanda cok seker sen bilirsin bebiş
ivit ya cok sekerdiiii bide cok uygunnn cok iii yapmışsın bebişimmmm:34:
sen napıyosun varmı akşam yemeğinnn

napım minnak yok sadece corba yaptım arpa corbasıı okadar fasulyem var az bişiy yiterrrr....
bilmiyom ama ben tel puseti daha cok sevdimmmm ama inş.. kararmaz yani tel olduğu için hasır olanda cok seker sen bilirsin bebiş
ivit ya cok sekerdiiii bide cok uygunnn cok iii yapmışsın bebişimmmm:34:
sen napıyosun varmı akşam yemeğinnn

$BEBEK-ARABALI-BEBEK-SEKERI__52844094_0.webp

Eki Görüntüle 348336
hasır olan 1.30
tel olan 1.70

yemeğim yok canım yaa. ama akşam annemdeydim annem mantı verdi.onu pişiririm hemen 2 dakka yeter.

Back
X