Canım çok teşekkür ederimm..Benim 3 tane düşüğüm oldu daha önceleri.O yüzden bu sefer biraz heyecanlandım :)) İnşallah Allah ım tüm dileyenlere anneliği tattırır bi uctanda bana :)))
Selam kızçelerimmmm umarım herkes iyidir...Sizlere çok güzel bir haberim varrrrrr:)) kızçelerimm tam 7 haftalık hamileyimmmsizlere 13 ocakta durumumu özetlemiştim.şimdide kalan durumu özetliyorum.biraz uzun olacak ama napimm :))Yumurtlama zamanı tekrar doktora gittim.bana çatlatma iğnesi verdi. ve ilişki için süre verdi.Ama ben iğneden önceki günü eşimle birlikte oldum ertesi günü iğneyi vurdum.ama doktorun verdiği tarihlerde birliktelik olmadı.içimden bi ses, kan sulandırıcı iğneye başla dedi.Allah tan umut kesilmez diye düşündüm sanırım.İç sesimi dinledim ve iğneleri hergün vurmaya başladım.sonraları benim tansiyonda oynamalar başladı.iş yeri hekimi bi TSH testlerini yaptır belki ondan dolayıdır dedi.neyse ben tamda adet olacağım güne dahiliyeye randevu alıp gittim.hafif lekelenmem olduğu için adet olucam diye düşündüm.kadına istediğim tahlilleri yazdırdım.içimden bi ses yine gebelik testi yaptır dedi.Ama doktor tüm testleri yazmış gebelik testini yazmamıştı.Akşam özel kliniğe gidip gebelik testini yaptırdım veeee sonuç pozitif çıkmıştı.Allah ım mucizesini gerçekleştirmişti çok şükür.Lekelenme olduğu için hemen evdeki progestan ilacını içtim.ertesi günü doktorumu aradım ve 2 gün sonra testi tekrarla.yükselirse kontrole gel dedi.ve iki gün sonra testi yeniledim değer yükselmişti.ilk kontrolde kese görüldü.2 hafta sonra bebeği az da olsa gördüm.çok şükür bugün ki muayenede bebeğin kalp atışları görüldü.Allah ıma binlerce şükürler olsun.bu aşamaya geldik ya .İnşallah bundan sonrada herşeyin hayırlısı olur.Sizlerden dualarınızı bekliyorum.İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.Yazım biraz uzun oldu ama heyecanıma verin:)Haftaya cuma günü yeniden kontrolüm var.Allah ım inşallah hamileliğimin devamını nasip etsin.Tüm hamile kalmak isteyen kardeşlerimede nasip etsin inşallah.hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah...
Selam kızçelerimmmm umarım herkes iyidir...Sizlere çok güzel bir haberim varrrrrr:)) kızçelerimm tam 7 haftalık hamileyimmmsizlere 13 ocakta durumumu özetlemiştim.şimdide kalan durumu özetliyorum.biraz uzun olacak ama napimm :))Yumurtlama zamanı tekrar doktora gittim.bana çatlatma iğnesi verdi. ve ilişki için süre verdi.Ama ben iğneden önceki günü eşimle birlikte oldum ertesi günü iğneyi vurdum.ama doktorun verdiği tarihlerde birliktelik olmadı.içimden bi ses, kan sulandırıcı iğneye başla dedi.Allah tan umut kesilmez diye düşündüm sanırım.İç sesimi dinledim ve iğneleri hergün vurmaya başladım.sonraları benim tansiyonda oynamalar başladı.iş yeri hekimi bi TSH testlerini yaptır belki ondan dolayıdır dedi.neyse ben tamda adet olacağım güne dahiliyeye randevu alıp gittim.hafif lekelenmem olduğu için adet olucam diye düşündüm.kadına istediğim tahlilleri yazdırdım.içimden bi ses yine gebelik testi yaptır dedi.Ama doktor tüm testleri yazmış gebelik testini yazmamıştı.Akşam özel kliniğe gidip gebelik testini yaptırdım veeee sonuç pozitif çıkmıştı.Allah ım mucizesini gerçekleştirmişti çok şükür.Lekelenme olduğu için hemen evdeki progestan ilacını içtim.ertesi günü doktorumu aradım ve 2 gün sonra testi tekrarla.yükselirse kontrole gel dedi.ve iki gün sonra testi yeniledim değer yükselmişti.ilk kontrolde kese görüldü.2 hafta sonra bebeği az da olsa gördüm.çok şükür bugün ki muayenede bebeğin kalp atışları görüldü.Allah ıma binlerce şükürler olsun.bu aşamaya geldik ya .İnşallah bundan sonrada herşeyin hayırlısı olur.Sizlerden dualarınızı bekliyorum.İnşallah bu sefer sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım.Yazım biraz uzun oldu ama heyecanıma verin:)Haftaya cuma günü yeniden kontrolüm var.Allah ım inşallah hamileliğimin devamını nasip etsin.Tüm hamile kalmak isteyen kardeşlerimede nasip etsin inşallah.hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah...
olsun kuzum inşallah dondurulmuşlarla gelir bebişin. hatta ona bile kalmadan dinlenme zamanı olur inşallah. Rabbim yardımcın olsun. dualarımdasın.
banum inşallah güzel haberler vericeksin sende bize..
amiiiiin inşsenin ne kadarlık oldu
bendede 3dusuk ve kürtaj oldu bakalim hayirlisi
nasıl sevindim anlatamam canım benim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. hep dualarımdaydın yine öylesin. hani takvim???? :)
canım çok sevindim tebrikleeeeeeeeeeeerSağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun... Seb bebeğin doğunca yapacaklarına odaklan, içini rahat tut bu sefer bebişini kollarına alacaksın allahın izniyle.. çok çok sevindim gerçekten, öpüyorum kocamaaaaaan..
Banucummm,uzun zamandır yoktun özlemişim seni :)) Canımm güzel dileklerin için sağol bacım.Allah ım sana da inşallah nasip edecek..Ben hepiniz ve hepimiz için bolca dua ediyorum.Tüm anne almak isteyenlerin yüzü gülsün inşalah :))) Sen de güzel haberlerle geleceksin Allah ın izniyle ben inanıyorum..Kendine çok iyi bak çok öpüyorum sevgiler :))
asla umudumuzu kaybetmiyoruz canım..Allah ım tez zamanda sizlerin de yüzünü güldürsün inşallah :)
oo lata hoş geldin nasılsın bebişin nasıl canım ben seastire bebeğin aralığın kaçında doğdu
aralıkta degıl canım eren doğum yaptım 3 hafta once kasım 26 son dönemlerde bazı sıkıntılarmız cıktı cok sukur suan hersey yolunda sen nasılsın bebegın nasıl
cnm merhaba hayırdır 2. bebişmi geldi benmi yanlış anladım...
aralıkta degıl canım eren doğum yaptım 3 hafta once kasım 26 son dönemlerde bazı sıkıntılarmız cıktı cok sukur suan hersey yolunda sen nasılsın bebegın nasıl
yok canım :) benım ılk bebek sızlerle yola cıktıgım bebısım sen nasılsın ozledım sızlerı bebısın nasıl ısmını ne koydunuz
cnm nil benim prensesin adı 11.11.2012 de doğdu
sen neler yapıyosun prens nasıl?
özledim seni vallaha ..
yok canım :) benım ılk bebek sızlerle yola cıktıgım bebısım sen nasılsın ozledım sızlerı bebısın nasıl ısmını ne koydunuz
aynen canım bende ozledım sızlerı kızının ısmı cok gzelmıs benım prensesın ısmıde enıse babası bıraktı ben cok begenmedım ama saygı duymak lazım dedım :)calısıyomusu n hala
bence prensesin ismide çok güzel cnm:
peki neler yapıyosun tam doğum tarihi nedir prensesin..
anlat bakalım..
nalar yapıyosun
çalışıyorum ben aynen devam nile bakıcı bakıyo ..
canım benım bende aynı bu sene tayıncıyız 26.11.2012 bızım doğum tarıhımız sezeryanla oldum ya senın bu arda kızmın ısmını beğenmen cok hos ben pek begenmedım ama zamanla alıştım ıste:)
cnm prensesin ismi gerçekten çok güzel
aman sağlıkları yerinde olsun gerisi boş ben sana söyliyeyim
bu areada seni 2012 kasım bebeklerini büyütüyoruz konusuna bekliyorum orda kasım anneleri var ortak sorunlarımızı bebeklerimizin gelişimlerini takip ediyoruz..
ama sanki ben sen biraz mutsuz gördüm bi sıkıntı yok dimi?
bu arada seninle görüşmek istiyorum hem orda yeni arkadaşlarlada tanışıp sorunlarıda yaza bilirsin prensesin gelişiminide tabi:
özletme kendini oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?