Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Merhaba arkadaslar uzun suredir takip ediyordum bu formu hamile kalmak icin kim ne yapmis bu surecte neler yasamis bakiyordum.suanda cok sukur hamileyim.size belirtilerini yazmak isterim cunku burdaki hamilelikleri okur bende varmi yokmu hep sorguluyodum.yanlis aslinda bu cunku herkeste farkli seyler olabiliyor.ben hic bir belirti yasamadim sadece birkac gun oncedrn baslayan regl agrilarim olmadi ne belim ne karnim agrimadi goyuslerim sismedi ve agrimadi.sadece sag goyus ucumda dokununca bi sizi oldu o kadar. Hastaligim hic sasmazdi 1 gun gecince test yaptim ve o hic goremiyecgm sandigim cift cizgiyi gordum:)rabbim isteyen herkese nasip eder insh.

nasıl sevindim anlatamam canım benim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. hep dualarımdaydın yine öylesin. hani takvim???? :)

canım çok sevindim tebrikleeeeeeeeeeeer Sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun... Seb bebeğin doğunca yapacaklarına odaklan, içini rahat tut bu sefer bebişini kollarına alacaksın allahın izniyle.. çok çok sevindim gerçekten, öpüyorum kocamaaaaaan..

olsun kuzum inşallah dondurulmuşlarla gelir bebişin. hatta ona bile kalmadan dinlenme zamanı olur inşallah. Rabbim yardımcın olsun. dualarımdasın.

Sağol tatlım... O dediğin biz de bir hayli zor ama olsun 2.denemede tutsun da ben tüp bebişe razıyım yani tabii kısmet inşallah olur..
banum inşallah güzel haberler vericeksin sende bize..

Amin inşallah güldenim..

nasıl sevindim anlatamam canım benim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. hep dualarımdaydın yine öylesin. hani takvim???? :)

deroşummm Allah razı olsun canımmm:)) Cuma günü kalp atışlarını duyayım artık takvimi yaparım.3 tane düşükten sonra biraz temkinliyim biliyosun.Allah ım inşallah bu sefer sağ salim bebeğimi kucağıma almamı nasip eylesin Cuma günü inşallah güzel haberle dönerimm :))

oo lata hoş geldin nasılsın bebişin nasıl canım ben seastire bebeğin aralığın kaçında doğdu

aralıkta degıl canım eren doğum yaptım 3 hafta once kasım 26 son dönemlerde bazı sıkıntılarmız cıktı cok sukur suan hersey yolunda sen nasılsın bebegın nasıl

aralıkta degıl canım eren doğum yaptım 3 hafta once kasım 26 son dönemlerde bazı sıkıntılarmız cıktı cok sukur suan hersey yolunda sen nasılsın bebegın nasıl

yok canım :) benım ılk bebek sızlerle yola cıktıgım bebısım sen nasılsın ozledım sızlerı bebısın nasıl ısmını ne koydunuz

cnm nil benim prensesin adı 11.11.2012 de doğdu

sen neler yapıyosun prens nasıl?
özledim seni vallaha ..

cnm nil benim prensesin adı 11.11.2012 de doğdu

sen neler yapıyosun prens nasıl?
özledim seni vallaha ..

aynen canım bende ozledım sızlerı kızının ısmı cok gzelmıs benım prensesın ısmıde enıse babası bıraktı ben cok begenmedım ama saygı duymak lazım dedım :)calısıyomusu n hala

yok canım :) benım ılk bebek sızlerle yola cıktıgım bebısım sen nasılsın ozledım sızlerı bebısın nasıl ısmını ne koydunuz

aynen canım bende ozledım sızlerı kızının ısmı cok gzelmıs benım prensesın ısmıde enıse babası bıraktı ben cok begenmedım ama saygı duymak lazım dedım :)calısıyomusu n hala

bence prensesin ismide çok güzel cnm:
peki neler yapıyosun tam doğum tarihi nedir prensesin..
anlat bakalım..
nalar yapıyosun
çalışıyorum ben aynen devam nile bakıcı bakıyo ..

bence prensesin ismide çok güzel cnm:
peki neler yapıyosun tam doğum tarihi nedir prensesin..
anlat bakalım..
nalar yapıyosun
çalışıyorum ben aynen devam nile bakıcı bakıyo ..

canım benım bende aynı bu sene tayıncıyız 26.11.2012 bızım doğum tarıhımız sezeryanla oldum ya senın bu arda kızmın ısmını beğenmen cok hos ben pek begenmedım ama zamanla alıştım ıste:)

cnm prensesin ismi gerçekten çok güzel
aman sağlıkları yerinde olsun gerisi boş ben sana söyliyeyim
bu areada seni 2012 kasım bebeklerini büyütüyoruz konusuna bekliyorum orda kasım anneleri var ortak sorunlarımızı bebeklerimizin gelişimlerini takip ediyoruz..
ama sanki ben sen biraz mutsuz gördüm bi sıkıntı yok dimi?
bu arada seninle görüşmek istiyorum hem orda yeni arkadaşlarlada tanışıp sorunlarıda yaza bilirsin prensesin gelişiminide tabi:
özletme kendini oldumu?

tamam canım sen bna lınk gönder geleyim yok cok buyuk bır sıkıntım yok bu sene kı tayın ısımız bıraz canımı sıktı ıstemedgımız yerler gelebılırmıs buda benım bazı planlarmı alt ust edıyor yınede hayırlısı canım ne dıyelım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…