Hep blender mi kullandin ek gidaya alistiriken. Ufak ufak parmaginla agzina verince de mi yemiyor? Bizimki yediklerimize cok heves ediyor. Parmagimla agzina vere vere puturu kabullendipütürlü gıda yemiyo tatlımya diliyle ittiriyo yada öğrürp kusuyo (( napıcam bilmiyorum
oyy ikinizede çok geçmiş olsun canım kıyamam yaaa hangi ilaçları kullanıyosunuz evdede hava kullanıyomusun biz evdede hava kullandık onun sayesinde atlattık şükür çabucyileşirsiniz inşş öptüm ikinizide
bende bahsedeyim kendimizden benim başımı kaşımaya vaktim yok çok hareketli yaramaz sinir küpü bi oğlum var yemek sorunlarımız hala devam ediyo zorla yemek yediriyorm katı gıda yediremiyorumöğürüp kusuyo hep sulu gıda çorba yiyoruz kahvaltı yapmıo meyve yemiyo dün kontrole gittikkansı çıktı ilaç içimiyo deyince kırmızı et ve keçiboynuzu pekmezi ver dedi ama onlarıda yemiyo çok dertliyim anlicağınız kızlar
Cok gecmis olsun canim biz de bronsit olup hastanede yatmistik yasadiklarini iyi biliyorum o yuzden. Insan cok uzuluyor minicik bebeye boyle olunca. Once sen iyilesmeye bak senin sutunden antikor gecip iyilestirecek onu
Slmm canlarım nasılsınız biz iyisayılırız oğlusumdan haberler vereyım:))Bu aralar baya öksuruyordu dr gıttık tam olarakbronsıt degılama bız tedbır amaclı hava verdık evde devam edıyorum burnu tıkalı ve sumuksu bogazında takılıyo ve hırıltı yapıyor gecen gecede cok kustu ısaldeolunca acıle getırdık serum taktılar ve sız soyleyın 100 kısı ben dıyeyımbin kısı acıl kapılarında aman allahım one kalabalık hemsıreler oğlumun damarını bulamadı şişkoluktan:)yavrumu elege cevırdıler yıne bulamadılar ne yapacagımızı dusunurken orda temızlıkcı bır adam eşime gel kardesım burda adamı öldururler bızı aldıyogum bakım servısıne getırdı aldı oğlumu ıcerı ordakı daha tecrubelı hemsıreler 2 dakıkada taktılar serumu yemın ederım oğlumu bosuna okakadr aglattılar becerıksızler(neyse sabah 4 e kadar bekledık bıtmesını neyse suan cok sukur ıyıyız ama ventolın verıyorum daha rahat nefes alması ıcın haa bırde bılmem ne kadar begenırsınız ama ben cok memnun kaldım dogal gazlı evlerde havayı buharla degıstıren bır makıne aldı eşim nemlendırıyo ınanın sabah uyanınca bogazlarım kuruyordu sımdı sankı camı acarsında sabahın mıs gıbı kokusunu cekersınız ya ıcınıze aynı oyle oglumda rahat uyuyor artık bır deneyız bence...durun sıze son remını yolluyayım hadı heppınızı opuyorum:)))
Oglumu sosyallestirmeye calisiyorum. Ilk kez bugun bir bebekle oyun oynadi. Ilk basta cok garipsedi agladi ne yapacagini bilemedi. Ama sonra oyuncaklarla beraber oyun oynadilar. 9 aylik kiz bebekle. Annesi kizini kucagina alinca bizimki hemen bozulup itiraz etti ya kucuck basiylaHala emekleme vs. yok. Besikte ayaga kalkma da yok. cok tembel ve keyfine duskun. Bu aralar favorisi her seye aglamak. Ozellikle birsey istediginde ve elinden birsey alininca. Bana vurmaya da basladi :18: Ama gittikce daha tatli oluyor
Uzuntu de azaltmistir sutunu. Benim oglum da dis cikariyor. Cikamadi gitti deli oluyorum. Bugun kacak gocek iki lokma yiyebildim. Yari ac yari tok geziyorum. Su an bile isira isira meme emiyo.Uyku da kalmadi bu yuzdensağolasın canım. hem nasıl üzüldüm bir bilsen...
bir de benim sütüm aşırı azaldı bu dönemde aksi gibi. sanırım ilaçlar yaptı çünkü ilaçlar bitince daha iyi oldu sütüm çok şükür.
Uzuntu de azaltmistir sutunu. Benim oglum da dis cikariyor. Cikamadi gitti deli oluyorum. Bugun kacak gocek iki lokma yiyebildim. Yari ac yari tok geziyorum. Su an bile isira isira meme emiyo.Uyku da kalmadi bu yuzden
Evet ben de korka korka hafif soguk yiyecekler veriyorum. Ben yokken daha uysal biliyor musun? Dun 2-3 saat kayinvalideye biraktim gayet de guzel oynamis sipa. Ben varken 15 dk ancak dayaniyor. Tum nazlari bize zatennereye kadar bu dişler böyle zorlayacak yavrularımızı... Allah yardımcınız olsun canım. bizimki de ara ara coşuyor dişinden. nereyi bulsa ısırıyor. ılık bişeye tahammülü yok hafif soğuk şeyler rahatlatıyor sanırım acısını.
Evet ben de korka korka hafif soguk yiyecekler veriyorum. Ben yokken daha uysal biliyor musun? Dun 2-3 saat kayinvalideye biraktim gayet de guzel oynamis sipa. Ben varken 15 dk ancak dayaniyor. Tum nazlari bize zaten
Merhaba kızlaaaaaaaaaar:)
Uzun zamandır girmedim KK ya ama sizler topiğimize hayat vermeye devam etmişsiniz, ne güzel bunu görmek
Bir çok arkadaşım bebişlerini kucaklarına almış büyütmeye başlamışlar bile.. Alahım hepinizin evladına uzun sağlıklı güzel ömürler versin..
Bizde durumlar şöyle, geçen sene eşimde azospermi çıktı, ilk ameliyat olumsuz geçti doktorlar inanılmaz ümitsiz konuştu. Haliyle eşimde ben de ciddi bir çöküntü yaşadık, o dönem kendimi uzaklaştırdım herşeyden , KK ya da bu yüzden girmedim ama inanın aklımdaydınız hepiniz.. Daha sonra başka bir doktorlar yeniden tedavi sürecine girdik, 2.ameliyatta sperm bulundu, donduruldu. Benim tüp bebek sürecim başladı. çarşamba günü transferim oldu, tek embriyo transfer edildi, 12 şubatta test yapacağım.. İnşallah sizlere güzel haberler vermek kısmet olur bu sefer..
Benim gibi hala deneyen arkadaşlarıma da bana da 2014 uğurlu gelsin, bebişlerimizi göndersin diliyorum..
tatlım topiğe de yaz dedim ama sen çoktan yazmışsın bile :)
2014 sana da tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar getirsin inşallahhhhh amin.
Merhaba kızlaaaaaaaaaar:)
Uzun zamandır girmedim KK ya ama sizler topiğimize hayat vermeye devam etmişsiniz, ne güzel bunu görmek
Bir çok arkadaşım bebişlerini kucaklarına almış büyütmeye başlamışlar bile.. Alahım hepinizin evladına uzun sağlıklı güzel ömürler versin..
Bizde durumlar şöyle, geçen sene eşimde azospermi çıktı, ilk ameliyat olumsuz geçti doktorlar inanılmaz ümitsiz konuştu. Haliyle eşimde ben de ciddi bir çöküntü yaşadık, o dönem kendimi uzaklaştırdım herşeyden , KK ya da bu yüzden girmedim ama inanın aklımdaydınız hepiniz.. Daha sonra başka bir doktorlar yeniden tedavi sürecine girdik, 2.ameliyatta sperm bulundu, donduruldu. Benim tüp bebek sürecim başladı. çarşamba günü transferim oldu, tek embriyo transfer edildi, 12 şubatta test yapacağım.. İnşallah sizlere güzel haberler vermek kısmet olur bu sefer..
Benim gibi hala deneyen arkadaşlarıma da bana da 2014 uğurlu gelsin, bebişlerimizi göndersin diliyorum..
Ah banucum inşallah güzel haberini alırız ben de seni çok merak ediyordum Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin sana inşallah güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?