Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

pütürlü gıda yemiyo tatlım ya diliyle ittiriyo yada öğrürp kusuyo (( napıcam bilmiyorum
Hep blender mi kullandin ek gidaya alistiriken. Ufak ufak parmaginla agzina verince de mi yemiyor? Bizimki yediklerimize cok heves ediyor. Parmagimla agzina vere vere puturu kabullendi

Slmm canlarım nasılsınız biz iyisayılırız oğlusumdan haberler vereyım:))Bu aralar baya öksuruyordu dr gıttık tam olarakbronsıt degılama bız tedbır amaclı hava verdık evde devam edıyorum burnu tıkalı ve sumuksu bogazında takılıyo ve hırıltı yapıyor gecen gecede cok kustu ısaldeolunca acıle getırdık serum taktılar ve sız soyleyın 100 kısı ben dıyeyımbin kısı acıl kapılarında aman allahım one kalabalık hemsıreler oğlumun damarını bulamadı şişkoluktan:)yavrumu elege cevırdıler yıne bulamadılar ne yapacagımızı dusunurken orda temızlıkcı bır adam eşime gel kardesım burda adamı öldururler bızı aldıyogum bakım servısıne getırdı aldı oğlumu ıcerı ordakı daha tecrubelı hemsıreler 2 dakıkada taktılar serumu yemın ederım oğlumu bosuna okakadr aglattılar becerıksızler(neyse sabah 4 e kadar bekledık bıtmesını neyse suan cok sukur ıyıyız ama ventolın verıyorum daha rahat nefes alması ıcın haa bırde bılmem ne kadar begenırsınız ama ben cok memnun kaldım dogal gazlı evlerde havayı buharla degıstıren bır makıne aldı eşim nemlendırıyo ınanın sabah uyanınca bogazlarım kuruyordu sımdı sankı camı acarsında sabahın mıs gıbı kokusunu cekersınız ya ıcınıze aynı oyle oglumda rahat uyuyor artık bır deneyız bence...durun sıze son remını yolluyayım hadı heppınızı opuyorum:)))

ECELIM cok gecmis olsun minik kuzunu cok yormuslar. Evde dinlensin 5-6 gune geciyor. Biz de atlattik. Bu aralar atesli bir salgin var milleti kirip geciyor. Ben de o yuzden avm ye falan goturmuyorum cocugu. Canlari sagolsun da gulsunler de tek yorulup uykusuz kalalim

Oglumu sosyallestirmeye calisiyorum. Ilk kez bugun bir bebekle oyun oynadi. Ilk basta cok garipsedi agladi ne yapacagini bilemedi. Ama sonra oyuncaklarla beraber oyun oynadilar. 9 aylik kiz bebekle. Annesi kizini kucagina alinca bizimki hemen bozulup itiraz etti ya kucuck basiyla Hala emekleme vs. yok. Besikte ayaga kalkma da yok. cok tembel ve keyfine duskun. Bu aralar favorisi her seye aglamak. Ozellikle birsey istediginde ve elinden birsey alininca. Bana vurmaya da basladi :18: Ama gittikce daha tatli oluyor

macrol, ventolın, zynet damla kullandık ama iyileşmeyince dr nebülizatör aldırdı evde hava veriyoruz, ventolın ve pulmıcort verıyoruz hava olarak ayrıca yoğurta katılan bir granül ilaç kullanıyoruz. iyi geldi çok şükür yavruma. ben de iyileştim. Allah beterinden saklasın, zor günlerdi.

kız bu doğduğundan beri neyin siniri böyle... Allah kolaylık versin. emmeye devam ediyor değil mi? iştah artırıcı ürünler var hep piyasada bir araştır istersen...

Cok gecmis olsun canim biz de bronsit olup hastanede yatmistik yasadiklarini iyi biliyorum o yuzden. Insan cok uzuluyor minicik bebeye boyle olunca. Once sen iyilesmeye bak senin sutunden antikor gecip iyilestirecek onu

sağolasın canım. hem nasıl üzüldüm bir bilsen...
bir de benim sütüm aşırı azaldı bu dönemde aksi gibi. sanırım ilaçlar yaptı çünkü ilaçlar bitince daha iyi oldu sütüm çok şükür.

bebişlerimiz hep hasta olmuş yaa.... aynı ilaçları kullanmışız. serum olayı zor oluyor Allah korusun. bari bebeklere tecrübelileri verseler ya, canları nasıl dayansın defalarca denemeye. kuzuma geçmiş olsun çok.
eee resim demişsin ama nerde?

oy oyyyy arkadaş yapmış desene :) acele etme hepsini yapacak zamanla Tuniş.

bu arada 3. dişimizi de çıkardık. demek ki yavrum bir yandan hastalıkla uğraşırken bir yandan da dişin sıkıntısını çekmiş. belliydi zaten salyası artmıştı ve aşırı ısırma eğilimindeydi. komik olan dr üst ön diş kabarmış ama 1 ayı bulur çıkması dedi bir hafta önce. çıkan diş köpek dişi ya da onun bir yanı :)
emekleme yok. döne döne odayı geziyo o ayrı tabi. yürüteç aldık 1 haftadır ona alışmaya çalışıyor. bugün ufak ufak sürmeye başladı. desteksiz oturmuyor henüz. gel babası yapıyor, bye bye yapıyor çok tatlı oluyo :)
alerji ilaçları uyku yaparmış gerçekten de daha güzel uyudu bu hafta inşallah alışır da hep böyle uyur. yalnızca 1 kez kalkmak güzel oluyor :)

Uzuntu de azaltmistir sutunu. Benim oglum da dis cikariyor. Cikamadi gitti deli oluyorum. Bugun kacak gocek iki lokma yiyebildim. Yari ac yari tok geziyorum. Su an bile isira isira meme emiyo.Uyku da kalmadi bu yuzden

Uzuntu de azaltmistir sutunu. Benim oglum da dis cikariyor. Cikamadi gitti deli oluyorum. Bugun kacak gocek iki lokma yiyebildim. Yari ac yari tok geziyorum. Su an bile isira isira meme emiyo.Uyku da kalmadi bu yuzden

nereye kadar bu dişler böyle zorlayacak yavrularımızı... Allah yardımcınız olsun canım. bizimki de ara ara coşuyor dişinden. nereyi bulsa ısırıyor. ılık bişeye tahammülü yok hafif soğuk şeyler rahatlatıyor sanırım acısını.

Evet ben de korka korka hafif soguk yiyecekler veriyorum. Ben yokken daha uysal biliyor musun? Dun 2-3 saat kayinvalideye biraktim gayet de guzel oynamis sipa. Ben varken 15 dk ancak dayaniyor. Tum nazlari bize zaten

Evet ben de korka korka hafif soguk yiyecekler veriyorum. Ben yokken daha uysal biliyor musun? Dun 2-3 saat kayinvalideye biraktim gayet de guzel oynamis sipa. Ben varken 15 dk ancak dayaniyor. Tum nazlari bize zaten

aynen canım ya. benim sıpanın da tüm nazı bana. ben yokken daha sakin. beni görünce çığlık çığlığa. kapıya bakıyo sürekli ben yokken. ben girince de başlıyor zırlamaya :) bunlar çok fenalar çoookkk :)

Merhaba kızlaaaaaaaaaar:)

Uzun zamandır girmedim KK ya ama sizler topiğimize hayat vermeye devam etmişsiniz, ne güzel bunu görmek

Bir çok arkadaşım bebişlerini kucaklarına almış büyütmeye başlamışlar bile.. Alahım hepinizin evladına uzun sağlıklı güzel ömürler versin..

Bizde durumlar şöyle, geçen sene eşimde azospermi çıktı, ilk ameliyat olumsuz geçti doktorlar inanılmaz ümitsiz konuştu. Haliyle eşimde ben de ciddi bir çöküntü yaşadık, o dönem kendimi uzaklaştırdım herşeyden , KK ya da bu yüzden girmedim ama inanın aklımdaydınız hepiniz.. Daha sonra başka bir doktorlar yeniden tedavi sürecine girdik, 2.ameliyatta sperm bulundu, donduruldu. Benim tüp bebek sürecim başladı. çarşamba günü transferim oldu, tek embriyo transfer edildi, 12 şubatta test yapacağım.. İnşallah sizlere güzel haberler vermek kısmet olur bu sefer..

Benim gibi hala deneyen arkadaşlarıma da bana da 2014 uğurlu gelsin, bebişlerimizi göndersin diliyorum..

tatlım topiğe de yaz dedim ama sen çoktan yazmışsın bile :)
2014 sana da tüm isteyenlere de hayırlı sağlıklı evlatlar getirsin inşallahhhhh amin.

Ah banucum inşallah güzel haberini alırız ben de seni çok merak ediyordum Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin sana inşallah güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum

Ah banucum inşallah güzel haberini alırız ben de seni çok merak ediyordum Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin sana inşallah güzel haberini sabırsızlıkla bekliyorum

Sağol tatlım:) ilk denemede tutar mı bilmiyorum ama inşallah varsa kısmetimizde bunda yada diğer denemede tutar inşallah.. sen neler neler yapıyorsun?

şimdi kan sonucumu aldım sırasıyla
28/01/2014 : 115.50
01/02/2014 : 68.90
04/02/2014 : 79.80
06/02/2014 : 56.70 bugünkü sonuç

kızlar sizce dış gebelik mı kımyasal gebelik mı? dr dışda olabılır dedi değer sıfırlanana kadar bakıcaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…