Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Oy masallah allah bagıslasın cok tatlı melegın allah guzel bır hayat yasatsın ailenizle beraber

Tu tu masallah cok yakisikli bu Isilik sicaktan oluyordur canim daha ince giydir ve sik banyo yaptir gecer

oyyy tatlu tatlu bakan gözlerini öp bizim yerimize. maşallah canım

ALLAH Nazarlardan korusun maşallahların en buyugu gelsın oğlumun kuzenine:)))nasılda cin gibi bakıyor valla zamane bebekleri büyümüşte küçülmüşler sanki:)))

oyyyy bu ne böyle maşallahh çok tatlı bişey bu tütütü nazar değmesin :nazar : gül suyu iyi geliyomuş isiliğe canım

Selam kızçeler...çok uzun zaman oldu siteye uğramayalı..Deryaff,eceli,ayşem,ayva reçeli,acemi peri,seastre ve adını hatırlayamadığım bacişler (hafızam eskisi kadar iyi değil maalesef) canım bacişlerimmm.Sizleri çok özlemişim:)))) .Ancak kendimi toparladım....Umarım herkes iyidir.Doğum yapan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.Daha önce doğuran arkadaşlarım da minik kuzularıyla inşallah güzel günler geçiriyorlardır... Kızlar bende bir değişiklik yok ama kısaca ne yaptığımı yazayım :))..3.kürtajdan sonra daha bu hafta doktora gitmeye karar verdim yeniden bebek istiyorum diye.Doktor tüm tahlillerime baktı.benim yapısal olarak yumurtalıklarım polikistik yumurtalıkmış.kist yok ama yapısı nedeniyle böyle adlandırılıyormuş..daha önce damar tıkanıklığı geçirdiğim için ve yapılan testler sonucunda genetik olarak az da olsa pıhtılaşma mutasyonu taşıdığım için önceliği bu konuya verdi.Kilo almamı yasakladı ve hayatımdan şekeri, taki bebek olup doğurana kadar yasakladı.Polikistik yumurtalık şeker hastalığını tetikliyormuş.o yüzden bana şeker ilacı verdi.insülin direncimi dengelesin diye.hamile kalıncada devam edeceğim ilaca.Ayrıca diğer doktorların yanlış yol izlediğini söyledi.yani benim pıhtılaşma gibi bir sorunum varken hamile kalınca keseyi görmeden değil, daha evvelinde kan sulandırıcı iğne olmam gerektiğini söyledi...Bakalım Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah..Kısa süreli sözleşmeli olarak çalışmaya başladım Mayıs ayına kadar...Aralık ayında da spora başladım..4 kilo verdim..tam da doktor üzeri iyi oldu..doktorun verdiği şeker ilacı hem kilo verdiriyormuş hemde şeker ihtiyacını sıfırlıyormuş :))..işte böyle bacişler..akşamları artık girebilirim foruma.sizlere denk gelirsem konuşuruz :)))...sizleri ve minik yavrularınızı da çok çok öpüyorum Allah ım yardımcımız olsun sevgiler selamlar

maşallah diyeyim canım.Allah sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah :)

maşallah diyelim deroşum :))

tebrik ederim canım.Allah ım yavruşunla ve eşinle sağlıklı bir ömür nasip etsin size :))

Casperim hem hastaligina uzuldum gecmis olsun diyorum hem de sanki iyi bir doktora denk gelmissin buna sevindim. Bak bu sefer daha net ortaya konmus her sey. Hamile kalir kalmaz igne ve ilaclarla takip edilirsen bebegini kucagina alacaksin insallah. Vallahi bak okurken bu sefer olacak dedim hep isimden. Oyle bir his dogdu icime

Ben iyiyim oglumla gunler cok hizli geciyor. Dede ve gel gel diyoruz. Emeklemiyor ama bol bol yerde yuvarlaniyor. Iki tane disimiz var. Hala da dis yuzunden huysuzuz. Guclendik, simariklastik. Ban asiri duskunlesti yapisik yasiyoruz. Agzimdaki lokmada bile gozu var ben ne yaparsam istirak etmeye calisiyor. Aksam babsi eve geldiginde sevincinden neresini oynatacagini sasiriyor bu da cok hosuna gidiyor esimin

Havalar bayagi soguk ve kapali Ankarada. Disari cok cikmiyoruz. Oglumla evde vakit geciriyoruz. Zaten oglusa yemek hazirlamakla gun bitiyor. Omrum mutfakta geciyor sanki

kuzummmm hep aklımdasın. ne güzel seni burada görmek...
inşallah bu kez şifa bulacağın dra gelmişsindir, tespitleri de bunu gösteriyor. sen zaten iğne olayını kendin keşfetmiştin hatırlıyorum bundan sonra gebeliği öğrenir öğrenmez iğneye başlayacağım diyordun, okuya okuya geliştiriyoruz kendimizi valla :)
işe başlaman iyi olmuş hem kafan dağılır hem para kazanmak iyidir :) kilolar da gitmiş ooooohh değmesinler keyfine
bu arada özel mesaj var diye mail geldi ama özel msj göremedim canım. atmış mıydın?

aynı şeyleri yaşıyoruz canım :)

ben de anlatıyım kendimizi.
ahhh kızlar ahhh oğluşum hasta oldu. ilk kez... bronşitit dedi dr. akciğerde iltihap. köh köh öksürüyor yavrum. burnu deli gibi tıkandı. ne emebildi ne yiyebildi hemen kilo verdi kuzum. h.haneye gittik ilaçlı hava verdiler. antibiyotik, şurup damla bi sürü şey kullanıyoruz. iyi olacağız inşallah.
aksi gibi ben de grip oldum. acilde serum yedim. ben de antibiyotik kullanıyorum bi yandan.
oğluşum durmuyor gelirim yarın yine inşallah.
görüşürüz...

hoşgeldi canımmm benim Allahım hakkında hayırlısını versin inş bu sefer bi sorun olmadan hamiş kalır ve meleğini kucağına alırsın canım arkadşımm dularım seninle

oyy ikinizede çok geçmiş olsun canım kıyamam yaaa hangi ilaçları kullanıyosunuz evdede hava kullanıyomusun biz evdede hava kullandık onun sayesinde atlattık şükür çabucyileşirsiniz inşş öptüm ikinizide

bende bahsedeyim kendimizden benim başımı kaşımaya vaktim yok çok hareketli yaramaz sinir küpü bi oğlum var yemek sorunlarımız hala devam ediyo zorla yemek yediriyorm katı gıda yediremiyorum öğürüp kusuyo hep sulu gıda çorba yiyoruz kahvaltı yapmıo meyve yemiyo dün kontrole gittikkansı çıktı ilaç içimiyo deyince kırmızı et ve keçiboynuzu pekmezi ver dedi ama onlarıda yemiyo çok dertliyim anlicağınız kızlar

Cok gecmis olsun canim biz de bronsit olup hastanede yatmistik yasadiklarini iyi biliyorum o yuzden. Insan cok uzuluyor minicik bebeye boyle olunca. Once sen iyilesmeye bak senin sutunden antikor gecip iyilestirecek onu

Ay canim ya neden yemiyor acaba gecici bir sey mi yoksa puturlu gidayi mi reddediyor?

pütürlü gıda yemiyo tatlım ya diliyle ittiriyo yada öğrürp kusuyo (( napıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…