6,5 aylık canım. bizde de ateş olmadı çok şükür. iki dişi çıktı ama benim derdim başka, çok fena ısırıyoryara oldu memem. napcaz bilmiyorum. hep korku içinde emziriyorum. ısırıyo sonra utanmadan gülüyo sıpa :)
oooooo ayşe hanımcımmmm hoş geldiniz özledik yahu...
kötü olmuş düğün konusu ya Allah beterinden saklasın.
ya sen böyle yazınca beni telaş sardı, ben diş konusu ilk başlarda sorun oluyo sonrası kolay sanıyodum. ne kadarlık oldu Eymen paşa şimdi?
kuzuyu strese mi soktun kız çıban çıkmış yüzünde?
eceliiiii canim nasilsin napiyosun bakalim.massallah ogluna koca adamm olmustur senin oglan .kime benziyor kizoglun benimki ayni baba sadece kasi gozu bana benziyor
oyun yapiyor kizdinmi benimki isirdiginda ben hic gulmuyorum hatta azarliyorum
h.b canim eymenimi bocek isirmis.dislerin bence ilk basta kolay digerleei daha zor oluyormus.eymen 8 aylik oldu gorsen cok tatli teyzesi.ama resim yukluyemiyorum nedense
rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ama hayırlı bi sekilde insallah bende 4 gun once asılama oldum beklemedeyim hayırlı insallah ...
slm kızlar özledim sizi ama giremiyorum umut çok yaramaz huysuz bi çocuk yapışık ikiz gibiyiz yanımdan ayrılmıyo hiç biz abi olduk 12 sinde 1 yaşına girdi paşam . reçelimmmm gözün aydın Allahım analı babalı büyütsün mis gibi kokuyodur o şimdi kokla benim yerime olur mu
Masallah bu pasaya cok tatli olmus buuu
Oy oy oyyy MAŞALLAH ların eeenn buyugu gelsin paşama:))yer onu teyzesi kızz daha dün dogdular bakarmısın hallerıne zaman ne çabuk geçiyor
Masallah bu pasaya cok tatli olmus buuuAy nasil ozendim masallah masallah
Kizlar uzun zamandir haberlesemiyoruz. Cocuklar cok vaktimizi almaya basladi. Benim pasa bana yapisik hayat yasamaya calisiyor. Buyudukce dillenip sevimlesiyor yavrum. Yuvarlaniyor artik. Bir disimiz cikti. Gunduzleri biraz daha duzene girdi ama aksamlari hala cilgin ve uykusuz. Gece de bol bol uyaniyor. Doktoru dinleyip emzirme aralarini 4 saate cikardim cok iyi oldu. Oglum en son 8,5 kg 69 cm di 10 gun sonra yine kontrol var. Bizden haberler boyle
Eki Görüntüle 909869 Eki Görüntüle 909870
anommm yerim ben bunu yerr maşallah sana çok tatlısın sen kuzum
Tesekkur ederim kizlarzkyumut, kızzz yesinler onu yesinler tulumunu :) maşalllahh
acemiperi, canım seninki de çok tatlı maşallah, eee boyu kilosu iyiymiş işte mis gibi. daha ne olsun. nazdan yapıyorlar her şeyi ya. ne diş ne başka şey. ben artık böyle düşünüyorum, ne diyelim canları sağolsun :)
ayvareçeli, ahh canım ahhh loğusalık enteresan bir dönem, ama geçecek emin ol buna, bir gün aydınlık sabaha ulaşıyor insan. içini karartmak istemem ama ben hala evimi tek başıma temizleyemiyorum. perinin dediği gibi evmiş düzenmiş kenara bırakıp dinlenmeye bakmak zorundasın. artık annesin ve en önemli görevin bu. zamanla alışıyor insan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?