Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

oyun yapiyor kizdinmi benimki isirdiginda ben hic gulmuyorum hatta azarliyorum

h.b canim eymenimi bocek isirmis.dislerin bence ilk basta kolay digerleei daha zor oluyormus.eymen 8 aylik oldu gorsen cok tatli teyzesi.ama resim yukluyemiyorum nedense

eceliiiii canim nasilsin napiyosun bakalim.massallah ogluna koca adamm olmustur senin oglan .kime benziyor kizoglun benimki ayni baba sadece kasi gozu bana benziyor

Basın sagolsun canım benım senı cok ozledım yoksun bayadır valla buyuyorlar benımkı kıme benzedıgı bellı degıl ama cogu ınsan eşime benzetıyor bende bazen benzetıyorum ama şundan çok emınım bana asla benzemıyortaşıdıgım 9 ayın hesabını istiyecem ondan gorecek oama o kadar tatlıkı yarabbım olmuyanlarada tez vakıtte nasıp et tattır herkeze o guzel duyguyunasıl zaman gecıyor sankı daha dün gibiydi hamiş kaldıgımızı ögrenmıstık valla yaaaa:44:

oyun yapiyor kizdinmi benimki isirdiginda ben hic gulmuyorum hatta azarliyorum

h.b canim eymenimi bocek isirmis.dislerin bence ilk basta kolay digerleei daha zor oluyormus.eymen 8 aylik oldu gorsen cok tatli teyzesi.ama resim yukluyemiyorum nedense

kızmam mı canım ya.
oyy bu mevsimde nerde buldu oğlunu pis böcek. temizlemiyon mu kız evi yoksa :))

rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ama hayırlı bi sekilde insallah bende 4 gun once asılama oldum beklemedeyim hayırlı insallah ...

rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın ama hayırlı bi sekilde insallah bende 4 gun once asılama oldum beklemedeyim hayırlı insallah ...

Taşa can veren MEVLAM senınde aşılamana can verir İNŞALLAH Kucagına aldıgın gunlerı goresın yüce rabbim çoookkk uykusuz gecelerde bıraksın:))))

selam kızlar,
bu aralar uzak kaldım yine buralardan. bir selam vermek istedim.
ayvareçelim taze annelik nasıl gidiyor bakalım? :)

slm kızlar özledim sizi ama giremiyorum umut çok yaramaz huysuz bi çocuk yapışık ikiz gibiyiz yanımdan ayrılmıyo hiç biz abi olduk 12 sinde 1 yaşına girdi paşam . reçelimmmm gözün aydın Allahım analı babalı büyütsün mis gibi kokuyodur o şimdi kokla benim yerime olur mu

Masallah bu pasaya cok tatli olmus buuu Ay nasil ozendim masallah masallah

Kizlar uzun zamandir haberlesemiyoruz. Cocuklar cok vaktimizi almaya basladi. Benim pasa bana yapisik hayat yasamaya calisiyor. Buyudukce dillenip sevimlesiyor yavrum. Yuvarlaniyor artik. Bir disimiz cikti. Gunduzleri biraz daha duzene girdi ama aksamlari hala cilgin ve uykusuz. Gece de bol bol uyaniyor. Doktoru dinleyip emzirme aralarini 4 saate cikardim cok iyi oldu. Oglum en son 8,5 kg 69 cm di 10 gun sonra yine kontrol var. Bizden haberler boyle

Eki Görüntüle 909869 Eki Görüntüle 909870

Merhaba kizlar nasilsiniz.
Taze anneligim cok degisken geciyo. Bazen superim ki bu uykumu aldigim zamanlar oluyo. Bazen de lohusalik sendromunun dibine vuruyom. Moralim cok bozuk oluyo. Su kirkim ciksa rahatlicam herhalde. Bi de evimin duzeni kalmadi. Bu da canimi sikiyo. Kayinvalidemle 7 gun 24 saatiz yani
Ama oglusumun gozlerine bakinca dunya duruyo sanki. Allahim herkese bu duyguyu yasatsin insallah.

Recelim canim benim lohusalik karmasik duygu seli demek. KV yanindaymis. Evin tum isini ona birak. Evet yanlis duymadin evin isini birak umursama. Ister pis olsun ister temiz. Bu gunler senin sut rezervlerinin oturmaya basladigi gunler. Bebegin uyudukca uyur bol bol diinlenir iyi beslenirsen sutun dolar tasar ve uzun sure boyle gider. Ama ah KV, ah pis ev moduna girersen sut rezervlerin kotu etkilenir ve kisa surede sutum yetmiyo derdine dusersin. Sen benim yaptigimi yapma ve 40 gun misafir falan kabul etme. Sadece bebeginle ilgilen. Bu surec goz acip kapayana kadar geciyor ve anlayamiyorsun, asil temeller burada atiliyor bebeginle ilgili. Hersey cok daha guzel olacak unutma

Oy oy oyyy MAŞALLAH ların eeenn buyugu gelsin paşama:))yer onu teyzesi kızz daha dün dogdular bakarmısın hallerıne zaman ne çabuk geçiyor

Masallah bu pasaya cok tatli olmus buuu Ay nasil ozendim masallah masallah

yaa sorma ecelim ya zaman çabuk geçiyo valla daha minnacıktı kucağımda kayboluyodu şimdi koca adam oldu :)

saol pericim

anommm yerim ben bunu yerr maşallah sana çok tatlısın sen kuzum

zkyumut, kızzz yesinler onu yesinler tulumunu :) maşalllahh
acemiperi, canım seninki de çok tatlı maşallah, eee boyu kilosu iyiymiş işte mis gibi. daha ne olsun. nazdan yapıyorlar her şeyi ya. ne diş ne başka şey. ben artık böyle düşünüyorum, ne diyelim canları sağolsun :)
ayvareçeli, ahh canım ahhh loğusalık enteresan bir dönem, ama geçecek emin ol buna, bir gün aydınlık sabaha ulaşıyor insan. içini karartmak istemem ama ben hala evimi tek başıma temizleyemiyorum. perinin dediği gibi evmiş düzenmiş kenara bırakıp dinlenmeye bakmak zorundasın. artık annesin ve en önemli görevin bu. zamanla alışıyor insan...

gelelim bize :)
geçen hafta kontrolümüz vardı. çok şükür iyi paşam. 9800kg 70 cm. aslında bu ay az kilo aldı ama önemli değil. bundan önceki dr.un bana verdiği devasa listeye uymadım ve iyi ki uymamışım. kendi dr.umza gittik bu kez. hiç acele etme ek gıda için. sadece çeşit çeşit ver herşeyin tadını bilsin ama en çok anne sütü alsın, dedi. canıma minnet :) kahvaltı 9.aya kadar gerek yokmuş. arada yumurta ve peynirin tadına baktırıyorum unutmasın alışsın, diye. yoğurt aynen devam. meyve veriyorum seviyor zaten. sebze çorbası da haftada bi kaç kez veriyorum. sütüm azalınca tam buğday unu, pirinç unundan oluşan muhallebi ama onu da her gün değil arada veriyorum akşam yatmadan.
kabızlık sorunu var. az yedirmeme rağmen geçen hafta çok fena oldu. fitil attık mecburen öyle rahatladı yavrum. armut ver dedi dr kabızlık için. ben de 3 gündür veriyorum gerçekten daha rahat yapıyor. arada z.yağı veriyorum.
böyle işte...

anommm yerim ben bunu yerr maşallah sana çok tatlısın sen kuzum

Tesekkur ederim kizlar

Merhaba kizlar nasilsiniz.
Hepinizin yeni yili kutlu olsun.
Acemiperim masallah oglusuna.
Ben de bi foto ekliyim. Bakin bakalim benim oglusum nasil.
Gerci bu aralar sikintili yuzunde isilik cikti. Evimizcok sicak ondan diye dusunduk. Kaloriferi kapattik odamizin
Eki Görüntüle 915982

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…