Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

allah yardimcin olsun sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah..

canımmmmm
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
anne olacaksın artık sen de, Rabbim yardımcın olsun.
bol bol kokla bizim için bebeğini.

Canım benım RABBIM kolalıklar versın İNŞALLAH kucagına almayı nasıp etsın bol bol kokla

Canim hayirlisiyla saglikla al kucagina. Kolay ve guzel bir dogum ve lohusalik diliyorum

Kizlar merhaba.
Ben nihayet dogurdum.
Sali gunu oglen saat 13:02 de oglusum oldu.
Zor bi sezeryan deneyimi yasadim ama simdi kendimi yavas yavas toparliyom.
Oglusum da ben de acemiyiz tabi. Birbirimizi tani..yoz birbirimize alisiyoz her gecen gun daha iyi bizim icin.
Yine ugrarim hepiciginizi coookkk opuyoruz oglusumla.

Coook sevindim canim Allah hayirli evlat etsin saglik sihhat versin. Sana da cok guzel sorunsuz bir lohusalik diliyorum tatlim. Haberlerini bekliyoruz

ayyyy cojsvindim suan bebbeginin mis kokusunu icine celmissindir

massalah size guzel haberler okudum valla.o bebek kokusu varya dunyalara bedel

merhaba hanimlar nasilsiniz bakayim bn cok yogunum aksilikler ust uste geliyor.abimin dugunu olucakti gelinin annesi oldu.neyse bir kac ay bekledik tekrar dugun hazorliklarina basladik bu sefer babannem oldu.nedir bu yaaa aksilikler ustuste.eymn buyuyor dis sikintimiz var geceleri cok sik uyaniyor hala o isi cozemedik.bir gcede 6-7 kere uyaniyor.bide dun sabaah bi uyandim eymenin yuzunun uc yerinde ciban gibi yra ciktineden oldu anladim bocel isirmista olabilr mi ki.sizleri ozlemisim yaaaa

Kiz Aysem ne kadar zamandir yazmiyormussun okuyunca anladim. Hosgeldin canim. Aksilikler fazla olmus ama siz de elinizi cabuk tutun baska biri olmeden tobe tobe... Hala uyaniyor demek oglun. Ben de benim oglustan sikayetciyim uyaniyor diye. Bi de huysuz, bi da kandirikci. Nasil aglarsa kucagima alacagimi ogrenmis 10 cesit aglama yapiyor bana. Gulunce kiyamiyorum ama canim benim ya

yazdıklarınız için hepinize teşekkür ederim kızlar.
saatler, günler oğluşumla koklaşarak cilveleşerek geçiyo. gece uykusuzlukları sıkıntı ama olsun. bi de sütüm şöle çoğalsa bollaşsa rahatlıcam.
ayşecim başınız sağolsun. gerçekten her şey üst üste gelmiş. allah daha büyük sıkıntılar yaşatmasın.

cok numaracilar canim yaaa.ama nedense cok tatli oluyorlar.daha fazla olu kaldiramicam artik

amin canim.sutun icin bolbol uyu bbek uyuigunda hemen sende yat.bol dereotu ye.ilij sut ic canim

eceliiiii canim nasilsin napiyosun bakalim.massallah ogluna koca adamm olmustur senin oglan .kime benziyor kizoglun benimki ayni baba sadece kasi gozu bana benziyor

deryaf massalah kuzuna kac aylk oldunuz simdi kg cok iyi massallah allah nazarlardan saklasin oglunu.dis sikintisi cok oluyor yaa bizimki ates yapmadi ama ister istemez huysuzluk yapiyor

Benim adet duzenim baya bozuk 38 gunde bir falan oluyor ama bugun 42. Gun
Asiri ates basmalarim hafif mide bulantilarim vajinada akinti ve kasintim sabah hep uyuma istedigim ve gozumun onunde kararmalar var hafif hafif..goguslerimde hicbir brlirti yok ama kasiklarimda adet agrisina benzer cekilme agrisi var cok hafif belimin de tam orta kismi sizliyor...bunlar hamilelik belirtisi mi test yapmaya korkuyorum yine olmayacak diye

hadi bakalım geçmiş olsuuuunnnn, Rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin, yardım etsin.
bol bol kokla oğluşunu, uyudukça sen de uyu. iş güç hallolur sen bol bol dinlen canım.
süt için incir kayısı hoşafı süperdir. bir de kimyonu yemeklerine kat yerken, hem gazı olmaz hem senin sütün olur.

oooooo ayşe hanımcımmmm hoş geldiniz özledik yahu...
kötü olmuş düğün konusu ya Allah beterinden saklasın.
ya sen böyle yazınca beni telaş sardı, ben diş konusu ilk başlarda sorun oluyo sonrası kolay sanıyodum. ne kadarlık oldu Eymen paşa şimdi?
kuzuyu strese mi soktun kız çıban çıkmış yüzünde?

deryaf massalah kuzuna kac aylk oldunuz simdi kg cok iyi massallah allah nazarlardan saklasin oglunu.dis sikintisi cok oluyor yaa bizimki ates yapmadi ama ister istemez huysuzluk yapiyor

6,5 aylık canım. bizde de ateş olmadı çok şükür. iki dişi çıktı ama benim derdim başka, çok fena ısırıyor yara oldu memem. napcaz bilmiyorum. hep korku içinde emziriyorum. ısırıyo sonra utanmadan gülüyo sıpa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…