Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Masallah Mustafaya. Bizimkinde hala dis yok. Sadece sirt ustunden yuzustune donebiliyor. Buugn uyku egitimi vermeye calistim ama basarili olamadim sanirim. Gunduz iyiydi de gece perisan olduk

eceli acemiperi oğluşlarınız çok tatlı maşallahhhhh. deryafım hayırlı olsun incileriniz

canlarım ilk resım yenı oburlerı yaz dan kalma fırsat buldukca paylasıyorum:))) bu arada temennılerınz ıcın cok tesekkurler RABBIM tum evlatlarımızı bagıslasın hayırlı ınsanlar eylesın...

Merhaba kizlar.
Ben dogurmadim hala. Dr.umuza gore 38+4 uz. Hic bi belirti hissetmiyom doguma yonelik.
Hepinizin ogluslarina masallahh. Allah nazarlardan saklasin. Deryafim disiniz hayirli olsun. Allahbilir gogsunu de isirmaya baslar yakinda

eceli acemiperi oğluşlarınız çok tatlı maşallahhhhh. deryafım hayırlı olsun incileriniz
sağolasın canım.

Merhaba kizlar.
Ben dogurmadim hala. Dr.umuza gore 38+4 uz. Hic bi belirti hissetmiyom doguma yonelik.
Hepinizin ogluslarina masallahh. Allah nazarlardan saklasin. Deryafim disiniz hayirli olsun. Allahbilir gogsunu de isirmaya baslar yakinda

bugün ısırmaya da başladı yandımmmmm :)
reçelim bol bol yürü şu son zamanlarda.

Masallah Mustafaya. Bizimkinde hala dis yok. Sadece sirt ustunden yuzustune donebiliyor. Buugn uyku egitimi vermeye calistim ama basarili olamadim sanirim. Gunduz iyiydi de gece perisan olduk

bizimki de uzun bir süre sadece sırt ustunden yuzustune döndü. biraz uğraştım açıkçası. elinden tuttum dönerken ayaklarına destek verdim şimdi dönüyor :) uyku eğitimini hiç gözüm kesmiyor valla. aslında gece uykusu da sıkıntılı ama uğraşmak zor geliyor.ek gıdaya geçesim de yok ama mecbur artık :)

kızlar dün itibariyle ikinci diş de kendini gösterdi :)
dün aşılarımızı da olduk. çok ağlamadı Allah a şükür. 2 bacaktan 1 koldan 1 ağıza... hafif ateş oldu tabi.
9.5 kg 68 cm olmuş paşa oğlum.
ek gıda olayı beni çok kasıyor. yoğurt yapcam gidip bir süt alamadım :) az önce muhallebi yaptım hem belki uyur diye :) görcez bakalımmmm

oy maşallah maşallah paşaya annesi benim paşa zayıf iyi besliyosun sen :)

oy maşallah maşallah paşaya annesi benim paşa zayıf iyi besliyosun sen :)

sağol teyzesi. sadece anne sütü verdim. dün gece ilk kez muhallebi yaptım gerçekten daha iyi uyudu çocuğum. şimdi de armut hazırladım uyansın vericem sıpaya :) kilo bir sağlık göstergesi değil ki canım, bize çekmiş iştahlı çocuk :) zayıf olsun tombiş olsun farketmez sağlıklı olsun evlatlarımız yeter ki.

Oy pitirak gibi disleniyo desene seninki masallah. Gece muhallebisi iyi olmustur canim. Karni doyunca iyi uyur ama bu sefer de gece buyugunu fdaha cok yapiyo diye duymustum.
Ben duzenli olarak her gun yuruyorum canim. Dr.um da dedi hergun yarim saat. Ben hizimi alamiyom bazen ;-) gezdigim carsi pazar da cabasi.
Bi de hurma yemege basladim her gun hem sut yapsin hem doguma destek olsun diye. Bakalim kismet ne zaman cani isticek benim pasanin gelmek

Ek gidaya gecmedin mi daha? benim sutum yetmez gii oldu ben basladim. Yogurt ve meyve puresi yiyor. 10 gun oldu

MAsallah cok iyiymis kilosu. Sadece anne sutuyle cok iyi tu tu tu nazarim degmesin izimkinde henuz dis yok, fena halde kasiniyor damagi ama kabariklik falan yok. 15-20 gun sonra biz de olacagiz asilarimizi

evet canım hurma yemen de iyi olmuş. gelir gelir merak etme eli kulağındadır :) son zamanlarda insan sabırsızlık yapıyor.

ben üşengeç anne :) süt alamadım bakkalda sadece kutu süt var. günlük süt ile yapmak istiyorum. açık satılanlar içime sinmiyor bebek için. kendimize yapıyorum ama.
ben de armut verdim bugün ilk kez. rendeledim. sevdi paşam. yarın da elma veririm.
bizimki 6 aylık olmasına 1 hafta kala dönmeye başladı ertesi gün de dişi çıktı. ard arda oldu yani :) Tunahan da döner bugün yarın.

maşallah öyle tebi canım takmıyorum zaten kilosunu anne zayıf baba zayıf çoğugunda zayıf olması normal :)

evet canım hurma yemen de iyi olmuş. gelir gelir merak etme eli kulağındadır :) son zamanlarda insan sabırsızlık yapıyor.

ay sorma hem babası hem ben çok meraklardayız. e kaşından gözünden tut da eline ayağına kadar, gece rüyamda gündüz düşümde
yarın 16:00 da dr kontrolümüz var, bakalım bizimki neler yapmış içerde

Son düzenleme:
Heyyy yavrular nörüyonuz bakimm:))) benim artık netim var ama akşamları girebılıyorum eşimin telefonunu modem olarak kullanıyoruz olsun yaa bunada şukur artık kaynanama gıtmeyı fırsat bılmemBizler çok ıyıyız ara ara resımlerını paylasıyorum çok fena bişi oldu yaa ıkı gundur ödleeem diyo yanı özlem görumcemın adı bırde ust komsumun adı acaba onlardanmı duydu ne ınanın ben söyletmıyorum daka tam olarak anne demedı bıle fırlama önce baba dedı dede teyze mama ama nedense anne demesı zoruna gıdıyo:)))ha birde baş baş demesını öğrendi dil cıkarıyo artık başladı birşeylerı keşfetmeyı valla sankı dün dogdu ne çabuk buyudu yaaa MAŞALLAH

doğduğunda diyorsun ki tabi bu olacakmış daha başka nasıl olabilir ki :) Mustafa ya bakıyorum tam bizim çocuğumuz nazıyla, tadıyla, ağzı burnuyla bizim yani :)
kontrol nasıl geçti nedir son durum şimdi bakalımmmm ?

ısır onu ısırrr nasıl anne demezzzzz :)

Merhaba kizlar nasilsiniz.
Hem selam vereyim hem dualarimi alayim istedim.
Ben kismetse yarin bu saatler hastanede olucam. Sezeryan oluyorum.
O kadar yedigim hurma, yaptigim yuruyus bi ise yaramadi. Ara ara gelen sancilar disinda hicbir hareket yok.
Son kontrolumde oglum 4 kiloydu. Bir hafta once. Doktorum da ebem de bu normal yolla cikmaz dedi. Zaten kafasinin iriliginden asagiya kanala da
inmedi. Ve dis mudahale kacinilmaz oldu.
Hepinizi cok opuyorum,hakkinizi helal edin ve dualarinizi benden esirgemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…