Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..


beta hcg testi yaptir kesin sonucu alirsin hayirli sonuclar canim Allah senin de yuzunu guldursun AMIN
 
beta hcg testi yaptir kesin sonucu alirsin hayirli sonuclar canim Allah senin de yuzunu guldursun AMIN

daha test yaptirmak istemiyorumm
canim benim merak ettigim sey bu belirtiler sizde de oldumu
benim ikitane kizim var zaten ama bòyle belirti yasamadim onlarda
allahh isteyen herkese nasip etsin insallahhh
 
Masallah ne guzel haberlerle gelmissin. Yaramaz minik bir pasa daha geliyor desene

hayirli haberlerle canim benim aynen ben de uyurken kasilmam oluyor sabah uyaninda sanci sekilinde hazir hazir her an gelebilirler insAllah saglikli bir sekilde:)
Her an gelebilirler evet. Ben gebe egitiminde ogrendiklerimi falan unuttum, okunacak dualari da. Tekrar okuyup yenilenmem, heyecanimi yeniden canlandirmam lazim

ben şimdi farkettim sizin hamilelik takvimleriniz de bitmiş... takvim tüketti bu bebişler kendileri yok hala.
dualarım sizinle canım, allahım artık TEZ zamanda diyorum, bebeişlerinizi kucaklarınıza versin
Bitirdik takvimleri. Benim bebek asagi indi sanirim sonunda. Cuma gunu daha da netlesecek durumumuz. Hakkimizda hayirlisi olsun
 

dualar konusunda sole yardimci oliyim canim:)

Allah'ım bebeğimi nur kıl,Aklını nur kıl,kulaklarını ve gözlerini nur kıl,üstünü ‘nur kıl,altını nur kıl,sağını,solunu,etini,kemiğini,kanını nur kıl...Allah'ım

Ey nurlandırıcı Allah'ım,Zatının,Sıfatının ve Habibinin sevgisi ve hürmetine bebeğimi nurlandır...

Bebeğimin nurunu çoğalt ...

Amin...ALLAHIM

RABBiM
Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..
Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..
O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.
Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.
Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün.
Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.
Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum
Onu sev Rabbim..Ona gülümse...

hamile bayanlar, ellerini bebeğin üzerine koyarak el-Musavvir (cc) zikrine devam ederlerse inşallah-ü teala doğacak çocuk da bu esma-i ilahi ile güzel ve sağlıklı olur.

İnşirah Suresi
1.Biz, senin göğsünü yarıp-genişletmedik mi?
2.Ve yükünü indirip-atmadık mı?
3.Ki o, senin belini bükmüştü;
4.Senin zikrini (şanını) yüceltmedik mi?
5.Demek ki, gerçekten zorlukla beraber kolaylık vardır.
6.Gerçekten güçlükle beraber kolaylık vardır.
7.Şu halde boş kaldığın zaman, durmaksızın (dua ve ibadetle) yorulmaya-devam et.
8.Ve yalnızca Rabbine rağbet et.



"YA BEDİ'U"(c.c) ismi celilini "Ya Bedi'us-semavati" şeklinde 70 kere okuyanların bütün zor işleri kolaylaşır.
“YA RAKİBU” (c.c.) ismi celilini kere okumak da doğumun zahmetsiz geçmesini sağlar inşallah.




Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle,

Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur.
Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti
eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu
hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih
ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın.
 
merhaba kızlar, nete girmek hayal oldu artık :) tam işleri toparlıyorum uyurken, hooop bizimki uyanıyor :)
masalcım ve pericim her seferinde bir doğum haberi alırım diye bakıyorum ama sizin bebişler nazlı olacak anlaşılan :) benim oğlum anası gibi sabırsız demek ki çıktı geldi :)
bizim bebişin göbeği de düştü çok şükür bu arada...
arada kısa kısa da olsa yazmak için giriyorum ama fazla vakit ayıramıyorum yakında siz de beni anlayacaksınız :)
 

sana da bir erkek geliyor desene reçelim :) hadi hayırlı uğurlu olsun bakalım.
 
Deryacımm canımm.Gözün aydın olsun.Allah ım sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.İyi olduğunuda duyunca daha çok sevindim canım.İkinizi de çok öpüyorum bolca.Sevgilerimle :)

çok sağol canım Allah razı olsun. Rabbim tez zamanda senin de kucağını doldursun inşallah kuzum. dualarını eksik etme. nedir durumun anlatmamışsın? denemeler devam değil mi?
 
Bizim bebisler nazli canim. Iceriyi daha cok sevdiler. Masallah gobegi de dusmus bebeginin. Biraz daha alismissindir. Hep iyi haberlerini alalim insallah
 

insAlah canim benim pc ye hasret kaliriz saglikli olsun bebisler de ilgilenelim onlarla masAllah pasaya Allah nazarlardan saklasin kiz ben de yeterince sabirsizim ama kizim bana cekmemis anlasilan hadi hayirlisi bizlere de dua et canim peri ile beraber kaldi bebeisler burda ceza olarak besik kerticez optum tatlim en kisa zamanda dogum hikayelerimizle gorusmek uzere insAllah hayirli haberlerle mucuk:)
 
Doktordan geldik

Haberler cok parlak degil. Bebek milim kimildamamis. Bir de asksine yuzunu yukari cevirmis. Oyle bir uzanmis kendini oyle bir yatirmis ki icerde, bir de elinin biri alninda, sanirsin sezlongda gunesleniyor Yan gelip yatmis icerde. Agzini aciyor, esniyor, gozunu acip kapatiyor, neler neler. Tum beden diliyle "ne dogucam ya" diyor. Doktor teyzesi de " cok keyfine duskun bir bebek" dedi.

Dunku kasilmalardan sonra acikligim olacagini dusunup seviniyordum. Ama alttan parmakli muayenede bir santim bile acikligim olmadigini gorduk O kadar sancim oldu kasilmam oldu hafta boyunca ama bosa gitmis. Ne bebek kanala girmis ne aciklik olmus. NST de hala sancim yok gorunuyor. 45-50 oldugu da oldu ama doktor kaale almadi.

Suyu iyi. Sagligi da iyi. Ama gelisimi durmus. Bundan sonra boyle durur ileri gitmez dedi Sanirim sezeryan olacagim. Pazartesi tekrar kontrolum var. Duruma gore belki birkac gun daha bekleriz ama haftaya buyuk ihtimalle mudahale olacak. Bebegim supriz yapip da gelmezse sezeryanla dogmak zorunda kalacak.

Pasam pasam diye severken cocuk hakikaten pasa gibi olmaya keyif catmaya basladi. Dogmak icin hicbir cabasi yok. Cok nazli olacak galiba bebegim :18:

Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.
 
beceremedim canm sanirim :) gece sancim cok oldu sabaha :) bisi kalmamis mayis annesi miyiz son bu gun bakalim haziran bize ugur getirsin insAllah sen dr gidicektin bu gun yazarmisin sonuclari detayli :) hayirli haberlerini bekliyorum canim

Benim mayis annesi olmayacagim garantilendi. Haziranin kacinda olacak nasil olacak o belli degil
 
Herseyde bi hayir var canim bende de kasilma oluyor ama daha bisi yok hazirani ben de garantilemek uzereyim :) hayirlisi bak sen pasaya ya saglikli olsun da merak etme canim ya hayirlisini istedik hep bu gune kadar ben de diyorum ya en kotu ihtimal son ihtimal aslinda kotu de degil sezeryan sonucta cikicak bi sekilde ben de pazartesi gidicem hastaneye sabah 8 de artik igne yapalim derlerse bebegin durusuna gore igneyi alirim hic eve gelmem diyorum yine apar topar sanciyla donmiyim orda beklerim sanci baslasin alsinlar doguma tabi bu bizim planimiz ALLAH planini yapmis bizim icin en guzel sekilde biz sacmaliyoruz bu boyle su soyle soyle dogarsa diye olmasa igneyle ben de haftaya artik bu gun insAlllah Allahin izniyle bebisimi kolarimda tutarim sen de insAllah canim benim hic uzulme sakin zaten 39 haftadan sonra bebekte bi gelisim olmuyormus sadece kilo aliyor senin nefesin yetiyo ona bi bilseler nasil heycanla bekledigimizi nasil rahat etirecegimizi hic orda dururlar mi ki:)
 
Pembecigim benim hic acilmam yok. Doktor birsey demedi ama hala acilma olmazsa suni sanciyi bosu bosuna denemez gibi geliyor. Suni sanciyla 10 santim acilma beklemek iskence olur. Daha dun bir hastasi 9 santim acikliga kadar sanci cekmis ama bebek inmemis kanala, doktor da kordonun boynuna dolandigini gormus ve sezeryanla almis bebegi. Belki de bizim icin hayirli olan sezeryandir. Zaten esim benden once olmazsa sezeryani deneyelim gelsin artik bebek deyip durdu doktora. Beklemekten ikimiz de sikildik.

Pazartesi ben de gidecegim doktora. Guzel haberlerle geliriz insallah
 

insAllah canim saglikli olsunlar da biz de kurtulalim da diyorum ya sezeryan artik insanlar zevk icin bile yapiyor yok 12 12 2012 modasi falan mecburiyeten neden olmasin ki ben de acilma yoksa sanci yoksa suni sanci bosuna diyorum aysem acilmamisti hatirladigim kadariyla suni sanci olmus ama bosuna sanci cekmis sonra sezeryan dogum yapti hayirlisi neyse o olsun zaten hic dert etmiyelim inan tek istedigim yavrumu sag saglim saglikli bir sekilde kucagima almak onun disinda bisi dusunmuyorum Allah insALLAH kimsenin kucagini bos birakmasin yoksa su an ikimiz de sikintili ayni zamanda super bir mucizeyle sonuclanicak bi donemdeyiz insAllah caktirmamaya calisiyorum ama anneme diyorum bu gun haftaya kimbilir neremde kesikler olucak:) saka gibi hani aniden tutsa sanci ole kosucan ama kendi ayaklarimizla gidiyoz Allaha emanetiz canim benim kocaman optumm haftaya dogururuz insAllah
 
Ben romatizma hastasıyım ve şu anda 5 haftalık hamileyim ilk gebeliğim, gezici romatizmal ağrılarım var. Eğer içinizde romatizma hastası hamilelik geçiren varsa bana yardımcı olabilir mi? Şimdiden Teşekkür ederim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…