slmm kizlarr ben hem.konu actim hemde birkac yere yazdim ama sonuc alamadim bana yardimci olurmusunuz
ben bu ayin 16da regl oldum ve korunma hapina basladim reglim 20de bitti 21de esimle birlikte olduk ve iki gün sonra tuvalet kagitina acik pembe akinti geldi bu iki gün her sildigimde olmasada geldii sonra aksamina bir damla kahverengli geldi
kasiklarim cook agridi
belim agridi suandada agriyor
ayaklarin cok kasiniyor ve üsüyor
karnimda iki kez seyrime oldu
test yaptim cikmadi zaten olsada cikmaz daha
sizce hamile olabilirmiyimki
bu belirtileri yasayan oldumu
birde doktor demisti ishal yada kusma yasarsan hap korumaz diye
beta hcg testi yaptir kesin sonucu alirsin hayirli sonuclar canim Allah senin de yuzunu guldursun AMIN
daha test yaptirmak istemiyorumm
canim benim merak ettigim sey bu belirtiler sizde de oldumu
benim ikitane kizim var zaten ama bòyle belirti yasamadim onlarda
allahh isteyen herkese nasip etsin insallahhh
yok cnm bole bi belirti hakinda bilgim yok Allah gonlundekini veriri insAllah
Masallah ne guzel haberlerle gelmissin. Yaramaz minik bir pasa daha geliyor desenemerhaba kızlar nasılsınızzzzz...
artık çok hareketli taklalar atan bi yiğeniniz var
bugün ikili testimiz vardı. doktor ense kalınlığını ölçmek için uygun pozisyona getirene kadar bayağı uğraştı. bizde keyifle bebişimizi seyrettik. kafası bi sağ tarafa geçiyo bi sola dönüyo, bi yüzü koyun yatıyo, bi totosunu dönüyo eşek sıpasıı
ölçümlerimiz normal çıktı kızlar, kan testi de 4-5 gün sonra belli olcakmış onlar arıcaklar bizi.
bu arada Dr.umuz cinsiyet tahmini yaptı "kesin değil, aramızda kalsın" dedi galiba oğlumuz olucak önümüzdeki ay netleştiririm dedi.
24 haziranda diğer randevumuz.
13 ağustosta da ayrıntılı ultrason için gün verdi.
işte böleeeeee...
bi umutla açtım bizimkilerden doğuran var mı diye. daha bebişlerinizin keyfi yerinde herhal çıkmıcaklar
28 mayısta doğum bekleyen arkadaşım normal doğumla doğurdu, ziyaretine gittik. ilk olmasına rağmen çok rahat bi doğum olmuş. darısı sizlerin balına inşallah..
Her an gelebilirler evet. Ben gebe egitiminde ogrendiklerimi falan unuttum, okunacak dualari da. Tekrar okuyup yenilenmem, heyecanimi yeniden canlandirmam lazimhayirli haberlerle canim benim aynen ben de uyurken kasilmam oluyor sabah uyaninda sanci sekilinde hazir hazir her an gelebilirler insAllah saglikli bir sekilde:)
Bitirdik takvimleri. Benim bebek asagi indi sanirim sonunda. Cuma gunu daha da netlesecek durumumuz. Hakkimizda hayirlisi olsunben şimdi farkettim sizin hamilelik takvimleriniz de bitmiş... takvim tüketti bu bebişler kendileri yok hala.
dualarım sizinle canım, allahım artık TEZ zamanda diyorum, bebeişlerinizi kucaklarınıza versin
Masallah ne guzel haberlerle gelmissin. Yaramaz minik bir pasa daha geliyor desene
Her an gelebilirler evet. Ben gebe egitiminde ogrendiklerimi falan unuttum, okunacak dualari da. Tekrar okuyup yenilenmem, heyecanimi yeniden canlandirmam lazim
Bitirdik takvimleri. Benim bebek asagi indi sanirim sonunda. Cuma gunu daha da netlesecek durumumuz. Hakkimizda hayirlisi olsun
merhaba kızlar nasılsınızzzzz...
artık çok hareketli taklalar atan bi yiğeniniz var
bugün ikili testimiz vardı. doktor ense kalınlığını ölçmek için uygun pozisyona getirene kadar bayağı uğraştı. bizde keyifle bebişimizi seyrettik. kafası bi sağ tarafa geçiyo bi sola dönüyo, bi yüzü koyun yatıyo, bi totosunu dönüyo eşek sıpasıı
ölçümlerimiz normal çıktı kızlar, kan testi de 4-5 gün sonra belli olcakmış onlar arıcaklar bizi.
bu arada Dr.umuz cinsiyet tahmini yaptı "kesin değil, aramızda kalsın" dedi galiba oğlumuz olucak önümüzdeki ay netleştiririm dedi.
24 haziranda diğer randevumuz.
13 ağustosta da ayrıntılı ultrason için gün verdi.
işte böleeeeee...
bi umutla açtım bizimkilerden doğuran var mı diye. daha bebişlerinizin keyfi yerinde herhal çıkmıcaklar
28 mayısta doğum bekleyen arkadaşım normal doğumla doğurdu, ziyaretine gittik. ilk olmasına rağmen çok rahat bi doğum olmuş. darısı sizlerin balına inşallah..
Deryacımm canımm.Gözün aydın olsun.Allah ım sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.İyi olduğunuda duyunca daha çok sevindim canım.İkinizi de çok öpüyorum bolca.Sevgilerimle :)
Bizim bebisler nazli canim. Iceriyi daha cok sevdiler. Masallah gobegi de dusmus bebeginin. Biraz daha alismissindir. Hep iyi haberlerini alalim insallahmerhaba kızlar, nete girmek hayal oldu artık :) tam işleri toparlıyorum uyurken, hooop bizimki uyanıyor :)
masalcım ve pericim her seferinde bir doğum haberi alırım diye bakıyorum ama sizin bebişler nazlı olacak anlaşılan :) benim oğlum anası gibi sabırsız demek ki çıktı geldi :)
bizim bebişin göbeği de düştü çok şükür bu arada...
arada kısa kısa da olsa yazmak için giriyorum ama fazla vakit ayıramıyorum yakında siz de beni anlayacaksınız :)
merhaba kızlar, nete girmek hayal oldu artık :) tam işleri toparlıyorum uyurken, hooop bizimki uyanıyor :)
masalcım ve pericim her seferinde bir doğum haberi alırım diye bakıyorum ama sizin bebişler nazlı olacak anlaşılan :) benim oğlum anası gibi sabırsız demek ki çıktı geldi :)
bizim bebişin göbeği de düştü çok şükür bu arada...
arada kısa kısa da olsa yazmak için giriyorum ama fazla vakit ayıramıyorum yakında siz de beni anlayacaksınız :)
Bizim bebisler nazli canim. Iceriyi daha cok sevdiler. Masallah gobegi de dusmus bebeginin. Biraz daha alismissindir. Hep iyi haberlerini alalim insallah
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.htmlpericim nasil yaptin kiz bu takvimibana da anlatirmisin ? takvim dayanmiyor bizim muzurlara
http://www.kadinlarkulubu.com/sorulariniz-amp-sorunlariniz/327717-yeni-cizelgeler-nasil-eklenir.html
Burada yapilisi anlatiliyor. Lilypie sitesinden yaptim
beceremedim canm sanirim :) gece sancim cok oldu sabaha :) bisi kalmamis mayis annesi miyiz son bu gun bakalim haziran bize ugur getirsin insAllah sen dr gidicektin bu gun yazarmisin sonuclari detayli :) hayirli haberlerini bekliyorum canim
Herseyde bi hayir var canim bende de kasilma oluyor ama daha bisi yok hazirani ben de garantilemek uzereyim :) hayirlisi bak sen pasaya ya saglikli olsun da merak etme canim ya hayirlisini istedik hep bu gune kadar ben de diyorum ya en kotu ihtimal son ihtimal aslinda kotu de degil sezeryan sonucta cikicak bi sekilde ben de pazartesi gidicem hastaneye sabah 8 de artik igne yapalim derlerse bebegin durusuna gore igneyi alirim hic eve gelmem diyorum yine apar topar sanciyla donmiyim orda beklerim sanci baslasin alsinlar doguma tabi bu bizim planimiz ALLAH planini yapmis bizim icin en guzel sekilde biz sacmaliyoruz bu boyle su soyle soyle dogarsa diye olmasa igneyle ben de haftaya artik bu gun insAlllah Allahin izniyle bebisimi kolarimda tutarim sen de insAllah canim benim hic uzulme sakin zaten 39 haftadan sonra bebekte bi gelisim olmuyormus sadece kilo aliyor senin nefesin yetiyo ona bi bilseler nasil heycanla bekledigimizi nasil rahat etirecegimizi hic orda dururlar mi ki:)Doktordan geldik
Haberler cok parlak degil. Bebek milim kimildamamis. Bir de asksine yuzunu yukari cevirmis. Oyle bir uzanmis kendini oyle bir yatirmis ki icerde, bir de elinin biri alninda, sanirsin sezlongda gunesleniyorYan gelip yatmis icerde. Agzini aciyor, esniyor, gozunu acip kapatiyor, neler neler. Tum beden diliyle "ne dogucam ya" diyor. Doktor teyzesi de " cok keyfine duskun bir bebek" dedi.
Dunku kasilmalardan sonra acikligim olacagini dusunup seviniyordum. Ama alttan parmakli muayenedebir santim bile acikligim olmadigini gorduk O kadar sancim oldu kasilmam oldu hafta boyunca ama bosa gitmis. Ne bebek kanala girmis ne aciklik olmus. NST de hala sancim yok gorunuyor. 45-50 oldugu da oldu ama doktor kaale almadi.
Suyu iyi. Sagligi da iyi. Ama gelisimi durmus. Bundan sonra boyle durur ileri gitmez dediSanirim sezeryan olacagim. Pazartesi tekrar kontrolum var. Duruma gore belki birkac gun daha bekleriz ama haftaya buyuk ihtimalle mudahale olacak. Bebegim supriz yapip da gelmezse sezeryanla dogmak zorunda kalacak.
Pasam pasam diye severken cocuk hakikaten pasa gibi olmaya keyif catmaya basladi. Dogmak icin hicbir cabasi yok. Cok nazli olacak galiba bebegim :18:
Hakkimizda hayirlisi neyse o olsun.
Pembecigim benim hic acilmam yok. Doktor birsey demedi ama hala acilma olmazsa suni sanciyi bosu bosuna denemez gibi geliyor. Suni sanciyla 10 santim acilma beklemek iskence olur. Daha dun bir hastasi 9 santim acikliga kadar sanci cekmis ama bebek inmemis kanala, doktor da kordonun boynuna dolandigini gormus ve sezeryanla almis bebegi. Belki de bizim icin hayirli olan sezeryandir. Zaten esim benden once olmazsa sezeryani deneyelim gelsin artik bebek deyip durdu doktora. Beklemekten ikimiz de sikildik.
Pazartesi ben de gidecegim doktora. Guzel haberlerle geliriz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?