Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Canim ben artik su gelir nisan gelir diye cok umursayamiyorum, sanirim umutlarim kirildi ben de sallamamaya basladim. Bugun o kadar cok gezdim ki anlatamam. Gezmekle, yaramazlikla, yorulmakla dogum tetikleniyorsa bu gece kesin dogurmam lazim

Su gelmeye takma belki de hic gelmeyecek sanci ile gideceksin doguma. Belli olmaz ki. Gecikince sorun oluyor diye bir sey de yok. Annem diyor ki rahimde degil kanlada fazla kalirsa kakasini yermis bebek. O da zaten dogum sirasinda senin ve hastane personelinin elinde. Guzel ikinmak lazim, personelin de isini uzmanca yapmasi lazim. Ondan da korkmuyorum artik o kadar.

Bugun bir ablanin 43.haftanin icindeyken ilk bebegini normal dogumla dogurdugunu ogrendim sok oldum 43.haftaya kadar beklemeye sabrim oldugunu hic sanmiyorum Kendimi yillardir hamileyim ve daha aylarca hamile kalacakmis gibi hissediyorum. Agrim sizim da olmayinca sanki 7.ayima geri dondum

Haftaya umudum var biraz. Allah hakkimizda hayirlisini versin

Deryacımm canımm.Gözün aydın olsun.Allah ım sağlıklı ve mutlu bir ömür nasip etsin inşallah.İyi olduğunuda duyunca daha çok sevindim canım.İkinizi de çok öpüyorum bolca.Sevgilerimle :)

Doğumu yaklaşan sevgili bacişlerimmm pembemasal ve acemiperi...Allah ım tez zamanda sizleri de mis kokulu yavrularınıza kavuştursun inşallah.Sizlerde sağlıklı olun ve bebeklerinizi güle küle öpün koklayın canlarım:)Sizler için çokca dua edicem.Allah ım hepimiizn dualarını kabul etsin inşallah...Hepinizi çok öpüyorum sevgilerimle :)

aminn canim insallah. En kisa zamanda senin de guzel haberlerini alacagiz insallah buradan. Bebeklerimizi beraber buyutecegiz Allah nasip ederse

Allah razi olsun canim benim Allah en kisa zamanda senin de gobisini bebisle doldursun insAllah dualarimdasiniz hem saglikli bir evlat hem kolay dogum hem de herkeze yasatsin bu duyguyu Allahim diyorum dogum aninda da dua edicem mubinin duasi kabul olurmus optum canimmm

canimmmm Annen anneler can yaaa icimi rahatlatin cok korku salmisti insAllah Rabbim hayirla bu surecten cikmamizi nasip etsin Amin 43 hafta mi yok artik biz dayanamayiz canim benim sabirsizlikkk bizde zaten su hamilelerin yuzde 18 inde geliyrmus ben de gecen yil bu zamanlar dogum yapan arkadasimla konustum onun son 30 mayismis dedi dr dogum olmasa gel demis gitmis igne almis dogmus ben burda yasak diye biliyordum icim rahatladi vAllah dualar ediyorum cok icim rahat canim benim haftaya artik ben de umutluyum belim kasiklarim agirmaya devam ediyor zaten on alistirma insAllah:) bu gun esimin tatili gezecez bol bol artikk beklemeklerdeyizz :) olmasa suni falan cikicak zaten bazen bakiyorum diyorum kizim:) kaldin orda nasil cikican esim sen ii misin diyo optum seni canim benimmm

Rahat ol canim ya nasilsa cikacak ordan. Birden baslarmis dogum, doktor da annem de bir saat icinde baslar sancilar bir de bakmissin kanala girmis dogum basliyor hic uzulme diyorlar. Sancim agrim yok ama artik dert de edemiyorum bunu. Nasilsa cikacak o bebis oradan. Oglum ayaklarini dayayinca seviyorum, gel artik bebegim orda cok durdun diyorum, ama bugun de gelmez bu bebek

Senin takvimin bitmis Benimki de 3 gun sonra bitiyor, saka gibi

:) aa yeni farketim takvimi aynen ayaklarrr yemelikk:) hamde evet canim cikicak insAllah ALLAHIN izniyle rahat olmaya calisiyorum bende olmak zorundayiz Allah herseyin zamanini saatini saniyesini biliyor zaten hayatin bi plani var biz neyin takintisindayiz di mi hadi bakalim :) bel agrisi dvam sol tarafta agri oldu bu gun kendimizi dinleye dinleye bi hal olduk

Kizlar yoksunuz nerelerdesiniz... Dogurdunuz mu yoksa:-*
Pembe sabah mesaj atmisti dogum yapmadim diye. Ben de hala beklemedeyim. Bizimkiler icerde tosuncuk olup iyice buyuyup sonra gelecekler. Dogunca da buyumus olduklari icin annislerini az uzecekler insallah

Pembe sabah mesaj atmisti dogum yapmadim diye. Ben de hala beklemedeyim. Bizimkiler icerde tosuncuk olup iyice buyuyup sonra gelecekler. Dogunca da buyumus olduklari icin annislerini az uzecekler insallah

oy canim yanitladim ama gitmemis sanirim vAllaha oyle kaldilar orda:) benim doktoruma giden bi arkadasim vardi pazartesi insAllah Allah hayirlisini yazdiysa suni sanci verir de gelir nazli bebegim:) suni sanci normal sancidan daha siddetliymis nete okudum napacan doguracan hayirlisi diyelim haftaya belki bebiskolar kucagimizda olur insAllah sen pazartesi gidicen mi dr ye?

Hicte bilemm. Siz acele ediyosunuz benim kizim tam gununde dogdu ama 2800du. Biraz minik dimi ama anasi napti yilmadi emzirdi gece gunduz saatlerce suan6 kg)
insallah normal olculerse dogarlarda kilo kaybetmeden giderleer ve cok cok emerlwe... Aminn... Biraz daha zamaniniz var unutmayin

canim haklisin da sabirsizlik napalim artik kendi golgeme bile tahamul edemiyor mod:) Allah hayirli zamanda nasip etsin insAllah masAllah kizina canim benim Allah bizlere de o duyguyu yasatsin tez zamanda butun isteyenlere AMIN

Canim sayfayi insallah dogum haberi vermistir diye actim ama senin prenses de nazlaniyor hala. Ben de takvimimi bitirdim Aksamlari daha cok sancim oluyor. gun icinde de bel agrim ve kasilmam.

Ben cuma gunu gidecegim doktora insallah.

Masallah prensesine Biraz ufak bebekler hem kolay doguyor hem de cabucak toparliyor. Zamanimiz var biliyorum. 41 sonuna kadar bekleyecegim sorun cikmazsa

merhaba kızlar nasılsınızzzzz...
artık çok hareketli taklalar atan bi yiğeniniz var
bugün ikili testimiz vardı. doktor ense kalınlığını ölçmek için uygun pozisyona getirene kadar bayağı uğraştı. bizde keyifle bebişimizi seyrettik. kafası bi sağ tarafa geçiyo bi sola dönüyo, bi yüzü koyun yatıyo, bi totosunu dönüyo eşek sıpasıı
ölçümlerimiz normal çıktı kızlar, kan testi de 4-5 gün sonra belli olcakmış onlar arıcaklar bizi.

bu arada Dr.umuz cinsiyet tahmini yaptı "kesin değil, aramızda kalsın" dedi galiba oğlumuz olucak önümüzdeki ay netleştiririm dedi.

24 haziranda diğer randevumuz.
13 ağustosta da ayrıntılı ultrason için gün verdi.
işte böleeeeee...

bi umutla açtım bizimkilerden doğuran var mı diye. daha bebişlerinizin keyfi yerinde herhal çıkmıcaklar
28 mayısta doğum bekleyen arkadaşım normal doğumla doğurdu, ziyaretine gittik. ilk olmasına rağmen çok rahat bi doğum olmuş. darısı sizlerin balına inşallah..

hayirli haberlerle canim benim aynen ben de uyurken kasilmam oluyor sabah uyaninda sanci sekilinde hazir hazir her an gelebilirler insAllah saglikli bir sekilde:)

canim benim Allah tamamina erdirsin seni de dualarini ekisk etme bizden:)

canim benim Allah tamamina erdirsin seni de dualarini ekisk etme bizden:)

ben şimdi farkettim sizin hamilelik takvimleriniz de bitmiş... takvim tüketti bu bebişler kendileri yok hala.
dualarım sizinle canım, allahım artık TEZ zamanda diyorum, bebeişlerinizi kucaklarınıza versin

ben şimdi farkettim sizin hamilelik takvimleriniz de bitmiş... takvim tüketti bu bebişler kendileri yok hala.
dualarım sizinle canım, allahım artık TEZ zamanda diyorum, bebeişlerinizi kucaklarınıza versin

Amin canim benim Allah razi olsun takvim biraz ileriydi bebislerin sucu yok:) pazar son gunumuz acemi periyle sonra igne olucaz ya da en kotu ihtimal sezeryan her halde bakalim dr ne diyicek:) tabi cikmaz sicaklik sabit yemek hazir gidiyo oh kebap sonra yemek icin emmesi gerek dus alicak yaz bebegi isinicak :) INSALLAH SAGLIKLI kolay dogsunlar da artik son gunler inan kendine bile tahamul edemiyor insan cunku ne nasil olucak sorulari gitmiyo Allaha havaleyiz canim benim

slmm kizlarr ben hem.konu actim hemde birkac yere yazdim ama sonuc alamadim bana yardimci olurmusunuz
ben bu ayin 16da regl oldum ve korunma hapina basladim reglim 20de bitti 21de esimle birlikte olduk ve iki gün sonra tuvalet kagitina acik pembe akinti geldi bu iki gün her sildigimde olmasada geldii sonra aksamina bir damla kahverengli geldi
kasiklarim cook agridi
belim agridi suandada agriyor
ayaklarin cok kasiniyor ve üsüyor
karnimda iki kez seyrime oldu
test yaptim cikmadi zaten olsada cikmaz daha
sizce hamile olabilirmiyimki
bu belirtileri yasayan oldumu
birde doktor demisti ishal yada kusma yasarsan hap korumaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…