Canim ben artik su gelir nisan gelir diye cok umursayamiyorum, sanirim umutlarim kirildi ben de sallamamaya basladim. Bugun o kadar cok gezdim ki anlatamam. Gezmekle, yaramazlikla, yorulmakla dogum tetikleniyorsa bu gece kesin dogurmam lazimaynen ben de basini kanalde hissediyorum cok sukur ama ben fazla taktim su gelme olayina peri ya geceuykum kacti agliyicak haldeydim dua ettim korkuyorum gec kalmasin da sorun olmasin diye kimseye de diyemiyorum Allaha karsi gelir gibi tobe tobe ben daha ii bilicem sanki insAllah hersey yolunda gider son haftamiza girmis bulunuyoruz ikimizde hayirlisiyla insAllah
merhaba kızlar :)
canım oğlum mustafam ve ben sonunda geldik :)
hemen hikayeme geçiyorum bebişim uyanmadım yazayım...
pazar günü bol bol yürüdük eşimle, fotoğraflar çektik, gezdik, gerçekten dedikleri gibi insanın üzerine enerji geliyormuş doğum öncesi. ne sancı ne ağrı ne yorgunluk hiç biri kalmamıştı, dedim herhalde bizim bebek hazirana kalacak gerçekten. Allah tan gelen bu enerji ile güzel güzel yürüdük, artık gelsin istiyorduk, büyürse normal olması sıkıntı olacaktı çatım nedeniyle... pazar günü gezdik gezdik, eve geldik sıcağa yakın bir duş aldım, evde de durmadım işimi gücümü yaptım, çantalarımızı arabaya koyduk ne olur ne olmaz diye. son zamanlarda namazımı tam kılamıyordum, yatsıyı güzelce tam kıldım, oturdum yasin okudum, Rabbimden kolay ve sağlıklı doğum diledim, dualarımı da okudum. evde biraz babasıyla yaramazlık yaptık ki iyiki de yapmışız, duşumu aldım tekrar yattım, gece 4,30 da yatarken suyum geldi bir anda ama öyle yatağa geçecek kadar değil, baktım hafif hafif pembeleşmiş bir su... üstümü değiştim enerji toplamak için tekrar yatağa yattım eşimle uyanık olarak bekledik. 10 dk sonra sancılarım başladı, kalktım banyoya gittim tekrar suyum geldi, bu kez daha kanlı bir su. hemen dr.u aradım, h.haneye git açılman azdır zaten ben de geliyorum, dedi. önce kendim sakin olmaya çalıştım elimden geldiğince, ben sakin olunca herkes sakin oldu çünkü... annemi aradım, k.validemi çağırdık üst kattan, sancılarım öyle 20 dk falan değil direk 5 dk aralıklarla başladı benim. 5 dk aralıklarla ama hafif hafif... hiç acele etmedim, girdim belden aşağımı sıcak su ile yıkadım, sakin sakin evimde dolaştım unutmayalım bişey diye bakındım, bu arada sancıların şiddeti arttı, arabaya bindiğimizde artık nereye tutanacağımı şaşırmış durumdaydım sancıdan. h.haneye vardık saat 5,30ta. hemşireler uyuyordu haliyle kimse yoktu çünkü. hemşire muayene etti, şokkk 7 cm açık :) kızın tansiyonu falan düştü, neredesin niye bekledin dedi, dedim beklemedim direk 5 dk ara ile başladı sancım. dr.u aradı, o da şok olmuş bu kadar çabuk açılma beklemiyordum senden yataktan düşecektim açıklığı duyunca diyo :) hemen geldi evi yakınmış zaten. beni görür görmez, şanslı hatun seni bu ne böyle, dedi :)) o da baktı tekrar tamam artık durmak yok, hadi bakalım gez şimdi, dedi. kolumda serum şişesi ve takılı olduğu askısı ile gezdim, bir kolumda annem, diğer kolumda k.validem, eşim fotoğraflarımı çekiyor derken sancıların şiddeti arta arta geldi. hemşirenin dediklerini yaptım, sancı sırasında asla ıkınmak yok, gül koklar gibi çorba üfler gibi nefes alarak sancılarımı çektim, 7,30 da da doğurdum çok şükür :)
şimdi bebeğim ağlıyor emzirmeliyim, görüşürüz yine :)
aminn canim insallah. En kisa zamanda senin de guzel haberlerini alacagiz insallah buradan. Bebeklerimizi beraber buyutecegiz Allah nasip ederseDoğumu yaklaşan sevgili bacişlerimmm pembemasal ve acemiperi...Allah ım tez zamanda sizleri de mis kokulu yavrularınıza kavuştursun inşallah.Sizlerde sağlıklı olun ve bebeklerinizi güle küle öpün koklayın canlarım:)Sizler için çokca dua edicem.Allah ım hepimiizn dualarını kabul etsin inşallah...Hepinizi çok öpüyorum sevgilerimle :)
Doğumu yaklaşan sevgili bacişlerimmm pembemasal ve acemiperi...Allah ım tez zamanda sizleri de mis kokulu yavrularınıza kavuştursun inşallah.Sizlerde sağlıklı olun ve bebeklerinizi güle küle öpün koklayın canlarım:)Sizler için çokca dua edicem.Allah ım hepimiizn dualarını kabul etsin inşallah...Hepinizi çok öpüyorum sevgilerimle :)
Canim ben artik su gelir nisan gelir diye cok umursayamiyorum, sanirim umutlarim kirildi ben de sallamamaya basladim. Bugun o kadar cok gezdim ki anlatamam. Gezmekle, yaramazlikla, yorulmakla dogum tetikleniyorsa bu gece kesin dogurmam lazim
Su gelmeye takma belki de hic gelmeyecek sanci ile gideceksin doguma. Belli olmaz ki. Gecikince sorun oluyor diye bir sey de yok. Annem diyor ki rahimde degil kanlada fazla kalirsa kakasini yermis bebek. O da zaten dogum sirasinda senin ve hastane personelinin elinde. Guzel ikinmak lazim, personelin de isini uzmanca yapmasi lazim. Ondan da korkmuyorum artik o kadar.
Bugun bir ablanin 43.haftanin icindeyken ilk bebegini normal dogumla dogurdugunu ogrendim sok oldum43.haftaya kadar beklemeye sabrim oldugunu hic sanmiyorum Kendimi yillardir hamileyim ve daha aylarca hamile kalacakmis gibi hissediyorum. Agrim sizim da olmayinca sanki 7.ayima geri dondum
Haftaya umudum var biraz. Allah hakkimizda hayirlisini versin
Rahat ol canim ya nasilsa cikacak ordan. Birden baslarmis dogum, doktor da annem de bir saat icinde baslar sancilar bir de bakmissin kanala girmis dogum basliyor hic uzulme diyorlar. Sancim agrim yok ama artik dert de edemiyorum bunu. Nasilsa cikacak o bebis oradan. Oglum ayaklarini dayayinca seviyorum, gel artik bebegim orda cok durdun diyorum, ama bugun de gelmez bu bebekcanimmmm Annen anneler can yaaa icimi rahatlatin cok korku salmisti insAllah Rabbim hayirla bu surecten cikmamizi nasip etsin Amin 43 hafta mi yok artik biz dayanamayiz canim benimsabirsizlikkk bizde zaten su hamilelerin yuzde 18 inde geliyrmus ben de gecen yil bu zamanlar dogum yapan arkadasimla konustum onun son 30 mayismis dedi dr dogum olmasa gel demis gitmis igne almis dogmus ben burda yasak diye biliyordum icim rahatladi vAllah dualar ediyorum cok icim rahat canim benim haftaya artik ben de umutluyum belim kasiklarim agirmaya devam ediyor zaten on alistirma insAllah:) bu gun esimin tatili gezecez bol bol artikk beklemeklerdeyizz :) olmasa suni falan cikicak zaten bazen bakiyorum diyorum kizim:) kaldin orda nasil cikican esim sen ii misin diyo optum seni canim benimmm
Rahat ol canim ya nasilsa cikacak ordan. Birden baslarmis dogum, doktor da annem de bir saat icinde baslar sancilar bir de bakmissin kanala girmis dogum basliyor hic uzulme diyorlar. Sancim agrim yok ama artik dert de edemiyorum bunu. Nasilsa cikacak o bebis oradan. Oglum ayaklarini dayayinca seviyorum, gel artik bebegim orda cok durdun diyorum, ama bugun de gelmez bu bebek
Senin takvimin bitmisBenimki de 3 gun sonra bitiyor, saka gibi
Pembe sabah mesaj atmisti dogum yapmadim diye. Ben de hala beklemedeyim. Bizimkiler icerde tosuncuk olup iyice buyuyup sonra gelecekler. Dogunca da buyumus olduklari icin annislerini az uzecekler insallahKizlar yoksunuz nerelerdesiniz... Dogurdunuz mu yoksa:-*
Pembe sabah mesaj atmisti dogum yapmadim diye. Ben de hala beklemedeyim. Bizimkiler icerde tosuncuk olup iyice buyuyup sonra gelecekler. Dogunca da buyumus olduklari icin annislerini az uzecekler insallah
Hicte bilemm. Siz acele ediyosunuzPembe sabah mesaj atmisti dogum yapmadim diye. Ben de hala beklemedeyim. Bizimkiler icerde tosuncuk olup iyice buyuyup sonra gelecekler. Dogunca da buyumus olduklari icin annislerini az uzecekler insallah
Hicte bilemm. Siz acele ediyosunuzbenim kizim tam gununde dogdu ama 2800du. Biraz minik dimi ama anasi napti yilmadi emzirdi gece gunduz saatlerce suan6 kg )
insallah normal olculerse dogarlarda kilo kaybetmeden giderleer ve cok cok emerlwe... Aminn... Biraz daha zamaniniz var unutmayin
Canim sayfayi insallah dogum haberi vermistir diye actim ama senin prenses de nazlaniyor hala. Ben de takvimimi bitirdimoy canim yanitladim ama gitmemis sanirimvAllaha oyle kaldilar orda:) benim doktoruma giden bi arkadasim vardi pazartesi insAllah Allah hayirlisini yazdiysa suni sanci verir de gelir nazli bebegim:) suni sanci normal sancidan daha siddetliymis nete okudum napacan doguracan hayirlisi diyelim haftaya belki bebiskolar kucagimizda olur insAllah sen pazartesi gidicen mi dr ye?
Masallah prensesineHicte bilemm. Siz acele ediyosunuzbenim kizim tam gununde dogdu ama 2800du. Biraz minik dimi ama anasi napti yilmadi emzirdi gece gunduz saatlerce suan6 kg )
insallah normal olculerse dogarlarda kilo kaybetmeden giderleer ve cok cok emerlwe... Aminn... Biraz daha zamaniniz var unutmayin
Canim sayfayi insallah dogum haberi vermistir diye actim ama senin prenses de nazlaniyor hala. Ben de takvimimi bitirdimAksamlari daha cok sancim oluyor. gun icinde de bel agrim ve kasilmam.
Ben cuma gunu gidecegim doktora insallah.
Masallah prensesineBiraz ufak bebekler hem kolay doguyor hem de cabucak toparliyor. Zamanimiz var biliyorum. 41 sonuna kadar bekleyecegim sorun cikmazsa
merhaba kızlar nasılsınızzzzz...
artık çok hareketli taklalar atan bi yiğeniniz var
bugün ikili testimiz vardı. doktor ense kalınlığını ölçmek için uygun pozisyona getirene kadar bayağı uğraştı. bizde keyifle bebişimizi seyrettik. kafası bi sağ tarafa geçiyo bi sola dönüyo, bi yüzü koyun yatıyo, bi totosunu dönüyo eşek sıpasıı
ölçümlerimiz normal çıktı kızlar, kan testi de 4-5 gün sonra belli olcakmış onlar arıcaklar bizi.
bu arada Dr.umuz cinsiyet tahmini yaptı "kesin değil, aramızda kalsın" dedi galiba oğlumuz olucak önümüzdeki ay netleştiririm dedi.
24 haziranda diğer randevumuz.
13 ağustosta da ayrıntılı ultrason için gün verdi.
işte böleeeeee...
bi umutla açtım bizimkilerden doğuran var mı diye. daha bebişlerinizin keyfi yerinde herhal çıkmıcaklar
28 mayısta doğum bekleyen arkadaşım normal doğumla doğurdu, ziyaretine gittik. ilk olmasına rağmen çok rahat bi doğum olmuş. darısı sizlerin balına inşallah..
canim benim Allah tamamina erdirsin seni de dualarini ekisk etme bizden:)
ben şimdi farkettim sizin hamilelik takvimleriniz de bitmiş... takvim tüketti bu bebişler kendileri yok hala.
dualarım sizinle canım, allahım artık TEZ zamanda diyorum, bebeişlerinizi kucaklarınıza versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?