Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Masalim sen de dogurmamissin henuz Bizim biciriklarin cikmaya niyeti yok Bugun kontrole gittim. Klosu ayni, suyu gayet iyiymis. Hic sancim cikmadi. Bekleyecekmisiz. Bu haftayi gectim artik, haftaya belki diyorum

Deryafa ozendim, kizlara uydum yaramazlik yaptik ama bana misin demedi bebek. Hurma ve yuruyuslere de aldirmiyor. Kafasini milim oynatmamis. Boyuna da kipirdiyor. Bugun nst de bile uyumadi tepti durdu

Hazirana bile sarkabilir benim pasa

sorma sorma korkuyorum gecikmesin de kakasini falan yutmasin komsunun gelin gecen dogum yapmis bebegin durumu falan cok stres oldum Allahim hayirlisiyla bebekleri tam zamaninda gelsin insAllah bize pericim cidden stres oldum ben onun miladindan 4 gun gecmis dogum yapmis sey diyorum benim 02 haziran doluyo dogmasa dorktor 03 te gel dedi sezeryana al desem mi korkuyorum cunku ah bebisler erken gelseniz olmaz gec te kalmayin artikk :) kesilmek bicilmek umurumuzda degilll

Ben de ayni seyleri duydum. Cok durunca kakasini yutuyormus. O zaman iste bir suru sikinti oluyor Allah vermesin. Haftaya kaldi umutlarim. Bir umut supriz yapip gelir diyorum

Ben de ayni seyleri duydum. Cok durunca kakasini yutuyormus. O zaman iste bir suru sikinti oluyor Allah vermesin. Haftaya kaldi umutlarim. Bir umut supriz yapip gelir diyorum

InsAllah canim benim senin de 02 haziran di mi son ben hafta sonundan da umutluyum haftaya da umutlarim insAllah bekletmezler 03 te gidicem olmasa sen napicaksin gecikme durumunda mudahale ederim dedi mi dr hurmalari 10 er yiyorum bebislerrr gelinnn artikkk:)

Benim de en son 2 haziran. Olmazsa durumuna bakacakmis. Suyu iyiyse bebek durumu iyiyse 1 hafta-on gun daha bekleyecekmis Daha da gelmezse suni sanci deniycez dedi

Ben de haftaya dogar belki diyorum bir umut

Benim de en son 2 haziran. Olmazsa durumuna bakacakmis. Suyu iyiyse bebek durumu iyiyse 1 hafta-on gun daha bekleyecekmis Daha da gelmezse suni sanci deniycez dedi

Ben de haftaya dogar belki diyorum bir umut

hadi bakalim canim benim insAllah son tarihi beklemezler de inan evde yapacak bisi bulamiyoruz annemle dedikodu yapiyoruz:) sIKIldik ikimiz de :) disari ciksan nereye gidicen bu halde yollar trafik falan derken ugrasi istiyorum kaka yapsin emsin aglasin :) kimileri icin cile ama bence daha guzel bir duygu olamaz kis gebesiyiz diye hamile kiyafetlerimi hep kislik aldim yazlik bol olan t shortum 2 tane giyicek biseyim kalmadi gobisten dolayi:) baska da almak istemiyorum artik ha bu gun ha yarin dogurucam diye hayirlisiyla artik :)

Inanir misin ayni durumdayim. Cikip gezeyim diyorum ama uzaklasamiyorum. Ankarada her yer uzak birbirine. Otobuse falan binemiyorum korkumdan. Yanima surekli kimi bulucam, herkesin isi gucu var. Mahalleyi gez gez nereye kadar degil mi. Pazara gideyim dedim bugun. Ama insanlar oyle degisik yuruyorlar ki gobegime carpip zarar verirler diye korkuyorum. Karsidan karsiya gecerken bile 5 dakika geciyor. Eskisi gibi kivrak degilim cunku, iyice emin olmam, yolun bos olmasi lazim.

Yazlik meselesine gelince ben de surda bir haftam kalmisken kiyafet almayi sacma buluyorum ama giyecek bir seyim de kalmadi. Yine tuniklerimin bazilari oluyor da alta giyecek bulamiyorum. Evde giydigim bir esofman alti var, kirlenince daral geliyo bana napcam diye. Bugun saldim kendimi tayt tunik geziyom evde. Her yerim tombul tombul meydanda. Ne yapayim ya mazeretim var

aynen tayt kurtarici:) hadi pericim son haftamiza adim adim:) bebisler son rutuslarini yapsinlar artik gelsinler cok mu taktik nedir :) ama su an ki durum bunu gerektiriyo ya bi de sabirsiz bir insan olunca ben bu tip davranislarim normal:) bana gore:)) artik uyku uyudugumuz son hafta olsun bebisler gelsin sag saglim saglikli aglasin uyumiyalim bunlari istiyorumm:) insAllah ya Rabbim Hayirli cumalar optumm

Uc gundur enerji patlamasi var bende. Maraton kosusu kosucam nerdeyse Bebisim dun rahat birakti beni cok yaramazlik yapmadi. Sabah da 4'de bir uyandim daldim uyandim falan derken uyku tutmadi kalktim kitap okudum. Sonra kahvalti falan zaman gecti. Bugun carsi pazara gitmek istiyorum. Nasilsa gelmiyor, ben de bugunu degerlendireyim

bende yorgunluk oluyor bi baska cesiti sanirim:) heycann var kendimi dinliyorum resmen nerem agiriyo belim sirtim falan filan gecmiyor gunler Allahin gucune gitmesin hayatimin en uzun 1 haftasi inanirmisinnnn bi gelseler rahatlasak hayirlisiyla

Benimde iki oğlum var ama bir kız istiyoruz bizfe reglim bitince baslicaz insallah bu arada benim gibi 21 yadinda olupta 3.bebegi düşünen varmı????

evet canım haberlerinizi bekliyorum ben de :) bol bol yürüyüş kızlar unutmayın...

ah canım nasıl yazasım var bilsen, ama ev dolu malum hiç vakit ayıramıyorum... bilgisayar başına geçince de hemen bozuluyorlar sanki...

evet canım nefes çooooook önemli :)

çooook sağol canım, darısı başınıza artık :)

canım haklısın son günler çok sıkıntılı geçiyor maalesef, insan normal hayatına dönmek istiyor, ama az kaldı, bu vakitlerini kendine ayır, gez dolaş, alışveriş yap, işini gücünü yap, hem insana iyi geliyor hem sonrasında kolaylık oluyor.

bende yorgunluk oluyor bi baska cesiti sanirim:) heycann var kendimi dinliyorum resmen nerem agiriyo belim sirtim falan filan gecmiyor gunler Allahin gucune gitmesin hayatimin en uzun 1 haftasi inanirmisinnnn bi gelseler rahatlasak hayirlisiyla
Boyuna gezdim carsi pazar. Sonra aksam oldu acisi mi cikiyor ne. Bacaklarim agriyor, biraz sancim ve bel agrisi var. Cocugum da kafasini kanala dogru vuruyor sanki 10 dakikada bir tuvalete gidilir mi ya biktim artik. Bugun dogururmusum bir de

Insallah senin agrilarin da son bulur canim. Gelirler artik onumuzdeki hafta

Aynen oyle yapiyorum canim. Sigara borekleri sardik, yaprak dolmasi yaptik, kek yaptim, pogaca yaptim. Hepsi buzlukta misafirleri bekliyor. Aklima gelip vaktim oldukca birkac sey daha yapacagim insallah. Madem enerjim de var gonlumce gezecegim. Yurumek iyi geliyor gercekten

aynen ben de basini kanalde hissediyorum cok sukur ama ben fazla taktim su gelme olayina peri ya geceuykum kacti agliyicak haldeydim dua ettim korkuyorum gec kalmasin da sorun olmasin diye kimseye de diyemiyorum Allaha karsi gelir gibi tobe tobe ben daha ii bilicem sanki insAllah hersey yolunda gider son haftamiza girmis bulunuyoruz ikimizde hayirlisiyla insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…