Bizde neden yapılamıyor dediginiz diziler

zhr79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2007
7.155
10
156
45
Kocaeli
bizim dizilerle yabancı diziler arasında cok far var..ben artık turk dizilerinden cok sıkıdım hep aynı hep aynı bıktırdılar vede nerdeyse bir film kadar uzun suruyor yabancı dizilere baktıgımda acaba bu bolumde ne olacak diye dusunuyorum ve her seferinde bambaska konularla karsılasıyorum..mesela supernatural ve fringe konuları cok farklı bilimsel dogaustu insanı dusunmeye kendini gelistirmeye iten seyler..

siz ne tarz diziler gormek isterdiniz turkiyede soyleyin bakalım..

kesinlikle ve kesinlikle dr house ve kanıt peşinde ..ha bide monk..
bayıla bayıla izliyorum bu dizileri kanıt peşinde artık yayınlanmıyor ama netten bazen izliyorum..
hele dr house için perşembeleri iple çekiyorum..
bizdede bi arka sokalar var adamların çözemeyeci iş yok suçlu hoppp cuk diye düşüyor polisin kucagına. ne arama ne kriminal hiç bişe yok çözemedikleri olay yok mutlaka suçlu önlerine çıkıyor hatta bazen yolda görüyolar suçluyu okadar basit yani ..

csı/ny mesela cok gusel polisiye bir film arkak sokaklar nerde o nerde:)

lost,csı,flash forward,chuck,fringe vs çok varyaaa..

ama mümkünse gossip girl,skins falan türü şeyler olmasın..
gossip girl ilk sezon izledim ama kimin eli kimin cebinde,kim kiminle nerede yatıyor? ne öpüşüyor vs..
yani bilmiyorum öpüşme cinsellik bu kadarda ayak altına alınmamalı,özel kişiyle olmalı,özel olmalı..her gördüğünle şap,şup hiç hoş değil..2. sezonu izlemeyi midem kaldırmadı.

çok haklsın arkadaşım.
yabancı dizilerden prison break benim favorim.gerçi bitti ama.
türklerinde parmaklıklar ardındası var.ortak yönleri her iki dizide de hapisten kaçanlar var.tabii anlatım farkı nasılnaniknaniknaniknaniknaniknanik

evet bir kopyadır gidiyor ama onuda beceremiyorlar heleki parmaklıklar ardında iskence gibi dizi

türk dizisi hiç seyretmem.
dizi max teki dizilere bayılıyorum..
onlardan sonra saçma sapan türk dizilerini seyretmek bir işkence zaten... gerekte yok..

türk dizilerindende favorim son dönemlerde aşkı memnu aha adnan öğrendi aha öğrenecek diye strese girip eccük bağırıp çağırıp rahatlıyorum.
bide herüfüm sayesinde kurtlar pusuya bakıyorum 150 cmlik boyuyla polat abimizin malkoçoğlu edalarına bayılıyorum.

stres atıp gülmek istiyorsanız türk dizisi izleyin derim.

bu başlığı görünce aklıma hemen my names is earl geldi :asigim:

nasılda taklit etmiş bizimkıler hemen hemen herşey aynı adam bile :tomato: yuhhh

hadi canım boyle bir dizi varmı cidden yoksa dalgasınamı yapmıslar:)

bakmam lazım netten my name is earl super bi dizi ya herseyi kopya yapıyo bizimkiler ya

bence prison break yaa bayılmıstım her bölümünde heycanlanarak acaba ne olcak diye diye izledim öyle bir dizi yoktur....

bizimkilerde taklit peşindeler...ama onların dizileri gibi olmuyor tabi..
en son taklit de gossip girl izlemedim,izlemeyi de düşünmüyorum.
batırıyorlar resmen...lostun taklidini bile düşünemiyorum umarım yapmazlarakannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…