• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi biz sözleniyoruz...laylaylay...04.09.2010 :)

jeren_22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
103
0
96
İstanbul
kızlarr yarın sözleniyorummm... heyecandan ölmek üzereyim...bu gece nasıl uyucam hiç bilmiyorumeyvahedigeldismile bekledik bekledik ertelendi ertelendi ve o büyük gün geldi... şimdi içim içime sığmıyoopuyorumnanaktan siz bu heyecanı nasıl yendiniz? lütfen biraz yardım yaklaşık 50 kişi olcak evde sadece 30 kişi onlardan gelicek nasıl davranıcam ne yapıcam offf bilmiyorumkismile

halloluyor be canım o kadar kalabalık kimseyi bizde evde yatırdık 2 gün.uzaktan gelmişlerdi kaldılar bide :D oluuurr gider şimdiden hayırlı olsun mutluluklar

Hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsin.
Sakın şunuda ben yapayım onuda ben yapayım deme,
sakın ola ki servislerde yardım etmeye kalkma,
o sizin gününüz bunu sakın unutmayın.
Mutluluklar. a.s.

teşekkürederim kızlar...bende diyorum ben pek fazla iş yapmam diye ama herkes arada sırada gelin kendini göstersin muhabbeti yapıyor...zemuszemus

Söz yastığı da mı oluyormuş ilk defa duydum
Mutluluklar dilerim herşey gönlünce olsunopuyorumnanaktan

Ayy nasıl geçti tatlım anlatırmısın biraz yaa merak ettim çok ohh inş iyi geçmiştir herşey darısı benim ve tüm isteyenlerin başına :asigim:

kızlaaar en sonunda taktık yüzüklerimizikaydirigubbakcemile3 herşey istediğimden çok daha güzel oldu kaydirigubbakcemile2 bugün fotoğrafları ekliycem kızlar... hepsini ayrıntılı olarak görürsünüz

bekliyoruzz fotograflarii :)))
allah tamamini erdirsin tatlimm...
benimde sözüm 04.04 de oldu...
simdi nisan hazirliklari
allah sanada göstersin bu günlerii

Back