- 3 Nisan 2014
- 36.116
- 147.229
- 798
- Konu Sahibi banabenigeriver
bende anketi anlamadım zaten çok cesursunuz oraya neden cesaret koydunuz ki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah rızasına uygun olsun dedik dini nikah olmadan görüşmedik ailesi problem yapmasa bir sorunumuz olacağını düşünmüyorum
anketi gerekli sandım yeni anlıyorumda siteyi kusura bakmayınbende anketi anlamadım zaten çok cesursunuz oraya neden cesaret koydunuz ki..
5-6 ay istiyordum ben eşim arayı kısalttıBen açıkçası sizin yaptığınız gibi hızlı bir şekilde iyice tanımadan kimseyle evlenmezdim ancak umarım siz mutlu olursunuz. Konunuza gelince eşinizin yaptığı çok çirkin gerçekten sizin yerinizde ben olsam ben de kızardım
artık konuşmayı bırakacağım sürekli sus diyor istediği buysaBir de ne yapmalıyım demişsiniz daha çok yeni evlisiniz ve birbirinizi tanıma aşamasındasınız aslında o yüzden rahatsızlıklarınızı her zaman uygun bi dille belirtebilirsiniz. Sabretmeniz gerekir biraz
çok basit bir mesele çok ufak bir tartışmaydı aslında hem o saydı hem o tavır aldı eşimden küçük kendisi arada kalmadı aslında ilişkileri kuvvetli değil benim lafıma karşı onu dedi çevirip sen çok mu seviyorsun kardeşini demedim deseydim bir şey diyemezdi söylediklerinizi dikkate alacağım sağolungörümcenizle neden konuşmuyorsunuz. bu da önemli , siz henüz eşinizin hayatında çok yer kaplamış değilsiniz. bunu kötü anlamda demiyorum. ,daha yeni yeni tanıyorsunuz birbirinizi söz konusu ablası olunca da arada kalmış. Abinizle aranızda ne olursa olsun velevki abinizle kavgalı ol sizden yani görüşmediği birinden yardım istemesi görümcenin, hem de eşin aracılığıyla saçma zaten. Ama eşinizin söylediğine hemen kırılmayın söylediği şeyin size ne hissettirdiğini anlatın sizin ne hissettiğinizi anlamasına yardım edin, ilerde de buna göre davranır.Şu an sabırlı olma zamanınız . Siz kendinizi bi kaç kez anlattığınız halde aynı davranışlara devam ederse o zaman tepkinizi belli edersiniz. Yeni evlilikte en önemli nokta karşı tarafa kendinizi açıkca tanıtın , hislerinizi, demek istediklerinizi.
aslında hiçbirşey anlatmayı düşünmüyorum artık işten yorgun geliyor sessizlik en çok istediği şey sanırım en güzeli buBence eşinize daha az şey anlatın. Yaptığının yanlış olduğunu söyleyin. Böyle başa kakmalar hiç hoş değil çünkü
Birbirinizi o kadar az tanıyorsunuz ki sessizliğinize bile nasıl tepki vereceği meçhul. Bazen susmak iyidir ama bazende sorunları çözmek adına konuşmak gerekir. Eşiniz özür dilerse fazla büyütmeyin ama çok kırıldığınızında altını çizin.aslında hiçbirşey anlatmayı düşünmüyorum artık işten yorgun geliyor sessizlik en çok istediği şey sanırım en güzeli bu
sus kelimesini o kadar çok duydum ki istediği olsun.Birbirinizi o kadar az tanıyorsunuz ki sessizliğinize bile nasıl tepki vereceği meçhul. Bazen susmak iyidir ama bazende sorunları çözmek adına konuşmak gerekir. Eşiniz özür dilerse fazla büyütmeyin ama çok kırıldığınızında altını çizin.
bnde anlamadım. uyku saatimiz gelmş bizmSaatten dolayı ben mi konuyu anlamadım acaba. Eşini 4 aydır mı tanıyorsun kim yardım istedi abinden Çiçek ne alaka valla anlamadım
zorla evlendirilmedim dogrusu buydu boykr oldu4 ayda tanışılan evlilik tabii ki olmaz.
Siz olmamışsınız, birbirinizi tanımıyorsunuz ki, seni çok anlıyorum ama.
Çünkü ben de ilk görücü usulüyle evlendirildim, yalnızca 6 ay tanışmıştık.
Nitekim bizim evliliğimiz de olmadı.