- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hicbiseyimi anlatmazdim sanirim. Insan kocasina guvenemeyecekse kime guvenecek?Merhaba kk üyeleri...Ne yazık ki benimde bir derdim var...Evliligimde bir ayı bile tamamlamadım ustelik bugün doğum günüm eşim çiceği verdi elime kahvaltıyı yaptık olan oldu...Görümcemle bir meseleden dolayı tartışmıştık bu sebepten iki aydır iletişimimiz yok.Kaynatasının abime bir işi düşmüşte birşey yapabilirmiymişte vs vs. yazmış abisine whatsapptan.Ben dobra biriyim ne yüzle bunu bekler dedim benimle işi yok abim ne diye yardımcı olacak dedim.Eşim senden değil abinden yardım istedi dedi sanki abimle aran çok iyi herşeyi söyledin bana vs. dedi.Abime dair anlattıklarım ona olan kırgınlıklarımdı hepsinide gözyaşıyla anlatmışımdır ne bir kin ne bir öfke nede kötü bir dilekte bulunmadım abim için o öyle mutluysa eyvallah bende onu bu kadar biliyorum dedim.4 aydır tanıyorum ve o bu sözü söyleyecek biri değildi tatsız şeyler yaşadım 4 ay boyunca ama eşimle değil ailesiyle alakalı öyleki düğünden bir hafta öncesinde ayrılın diye kapımıza dayandı ailesi herşeye sabrettim o sadece sus dediğimde sus diyor artık eskiyi unut diyor gerçekten ben mi büyüttüm bu sözü resmen bana karşı kullandı abimle ilgili söylediklerimi sizce artık nasıl davranmalıyım?
Yok bende anlamadımBen mi birşey anlamadım, herkes konuyu anlamış, bir de fikir vermiş.
Konu nedir
Hicbiseyimi anlatmazdim sanirim. Insan kocasina guvenemeyecekse kime guvenecek?[/QUOTE
konu abimle ilgili anlattıklarımı eşim yüzümeYok bende anlamadım
güzel bir özet oldu sağolasınOzet:
konu sahibi 1 aylik evli. Gorumceyle kavgali. Gorumce konu sahibinin abisinden bir konuda yardim istiyor.
Konu sahibinin de zamaninda abisiyle arasinda sorunlar olmus. bunlari kocasina anlatmis. Kocasi da simdi gorumce yardim isteyip kavga cikinca; sanki abinle aran cok mu iyi falan demis.
Konuyu anladım canım. Bana fazla yüzgöz olmuşsunuz gibi geldi. Eşinin yaptığı hiç hoş değil.konu abimle ilgili anlattıklarımı eşim yüzüme
güzel bir özet oldu sağolasın
evet bende çok kırıldım sadece bana değil aileme akrabalarımada ayıp edildiKonuyu anladım canım. Bana fazla yüzgöz olmuşsunuz gibi geldi. Eşinin yaptığı hiç hoş değil.
bizim aramızda problem olmadı hiç3 ayda evlilik... Abov
bizim aramızda problem olmadı hiç
Allah rızasına uygun olsun dedik dini nikah olmadan görüşmedik ailesi problem yapmasa bir sorunumuz olacağını düşünmüyorumÇünkü 3 ay problem çıkması için çok az bir süre...
1 aylık mı evlisin ve 4 aydır mı tanıyorsun eşini.Merhaba kk üyeleri...Ne yazık ki benimde bir derdim var...Evliligimde bir ayı bile tamamlamadım ustelik bugün doğum günüm eşim çiceği verdi elime kahvaltıyı yaptık olan oldu...Görümcemle bir meseleden dolayı tartışmıştık bu sebepten iki aydır iletişimimiz yok.Kaynatasının abime bir işi düşmüşte birşey yapabilirmiymişte vs vs. yazmış abisine whatsapptan.Ben dobra biriyim ne yüzle bunu bekler dedim.Benimle işi yok abim ne diye yardımcı olacak dedim.Eşim senden değil abinden yardım istedi dedi sanki abimle aran çok iyi herşeyi söyledin bana vs. dedi.Abime dair anlattıklarım ona olan kırgınlıklarımdı hepsinide gözyaşıyla anlatmışımdır ne bir kin ne bir öfke nede kötü bir dilekte bulunmadım abim için o öyle mutluysa eyvallah bende onu bu kadar biliyorum dedim.4 aydır tanıyorum ve o bu sözü söyleyecek biri değildi tatsız şeyler yaşadım 4 ay boyunca ama eşimle değil ailesiyle alakalı öyleki düğünden bir hafta öncesinde ayrılın diye kapımıza dayandı ailesi herşeye sabrettim o sadece sus dediğimde sus diyor artık eskiyi unut diyor gerçekten ben mi büyüttüm bu sözü resmen bana karşı kullandı abimle ilgili söylediklerimi sizce artık nasıl davranmalıyım?(eşimle göürücü usulü evlendik 4 aydır tanışıyoruz umarım anlaşılmışımdır.)
evet1 aylık mı evlisin ve 4 aydır mı tanıyorsun eşini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?