- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
Merhaba kk üyeleri...Ne yazık ki benimde bir derdim var...Evliligimde bir ayı bile tamamlamadım ustelik bugün doğum günüm eşim çiceği verdi elime kahvaltıyı yaptık olan oldu...Görümcemle bir meseleden dolayı tartışmıştık bu sebepten iki aydır iletişimimiz yok.Kaynatasının abime bir işi düşmüşte birşey yapabilirmiymişte vs vs. yazmış abisine whatsapptan.Ben dobra biriyim ne yüzle bunu bekler dedim benimle işi yok abim ne diye yardımcı olacak dedim.Eşim senden değil abinden yardım istedi dedi sanki abimle aran çok iyi herşeyi söyledin bana vs. dedi.Abime dair anlattıklarım ona olan kırgınlıklarımdı hepsinide gözyaşıyla anlatmışımdır ne bir kin ne bir öfke nede kötü bir dilekte bulunmadım abim için o öyle mutluysa eyvallah bende onu bu kadar biliyorum dedim.4 aydır tanıyorum ve o bu sözü söyleyecek biri değildi tatsız şeyler yaşadım 4 ay boyunca ama eşimle değil ailesiyle alakalı öyleki düğünden bir hafta öncesinde ayrılın diye kapımıza dayandı ailesi herşeye sabrettim o sadece sus dediğimde sus diyor artık eskiyi unut diyor gerçekten ben mi büyüttüm bu sözü resmen bana karşı kullandı abimle ilgili söylediklerimi sizce artık nasıl davranmalıyım?