• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz olamamış mıyız?

evlilik nedir?

• sabır mı?

OY: 14 82,4%
  • cesaret mi?

OY: 3 17,6%

• Ankete Katılan
    17

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Merhaba kk üyeleri...Ne yazık ki benimde bir derdim var...Evliligimde bir ayı bile tamamlamadım ustelik bugün doğum günüm eşim çiceği verdi elime kahvaltıyı yaptık olan oldu...Görümcemle bir meseleden dolayı tartışmıştık bu sebepten iki aydır iletişimimiz yok.Kaynatasının abime bir işi düşmüşte birşey yapabilirmiymişte vs vs. yazmış abisine whatsapptan.Ben dobra biriyim ne yüzle bunu bekler dedim benimle işi yok abim ne diye yardımcı olacak dedim.Eşim senden değil abinden yardım istedi dedi sanki abimle aran çok iyi herşeyi söyledin bana vs. dedi.Abime dair anlattıklarım ona olan kırgınlıklarımdı hepsinide gözyaşıyla anlatmışımdır ne bir kin ne bir öfke nede kötü bir dilekte bulunmadım abim için o öyle mutluysa eyvallah bende onu bu kadar biliyorum dedim.4 aydır tanıyorum ve o bu sözü söyleyecek biri değildi tatsız şeyler yaşadım 4 ay boyunca ama eşimle değil ailesiyle alakalı öyleki düğünden bir hafta öncesinde ayrılın diye kapımıza dayandı ailesi herşeye sabrettim o sadece sus dediğimde sus diyor artık eskiyi unut diyor gerçekten ben mi büyüttüm bu sözü resmen bana karşı kullandı abimle ilgili söylediklerimi sizce artık nasıl davranmalıyım?

Merhaba kk üyeleri...Ne yazık ki benimde bir derdim var...Evliligimde bir ayı bile tamamlamadım ustelik bugün doğum günüm eşim çiceği verdi elime kahvaltıyı yaptık olan oldu...Görümcemle bir meseleden dolayı tartışmıştık bu sebepten iki aydır iletişimimiz yok.Kaynatasının abime bir işi düşmüşte birşey yapabilirmiymişte vs vs. yazmış abisine whatsapptan.Ben dobra biriyim ne yüzle bunu bekler dedim benimle işi yok abim ne diye yardımcı olacak dedim.Eşim senden değil abinden yardım istedi dedi sanki abimle aran çok iyi herşeyi söyledin bana vs. dedi.Abime dair anlattıklarım ona olan kırgınlıklarımdı hepsinide gözyaşıyla anlatmışımdır ne bir kin ne bir öfke nede kötü bir dilekte bulunmadım abim için o öyle mutluysa eyvallah bende onu bu kadar biliyorum dedim.4 aydır tanıyorum ve o bu sözü söyleyecek biri değildi tatsız şeyler yaşadım 4 ay boyunca ama eşimle değil ailesiyle alakalı öyleki düğünden bir hafta öncesinde ayrılın diye kapımıza dayandı ailesi herşeye sabrettim o sadece sus dediğimde sus diyor artık eskiyi unut diyor gerçekten ben mi büyüttüm bu sözü resmen bana karşı kullandı abimle ilgili söylediklerimi sizce artık nasıl davranmalıyım?
Hicbiseyimi anlatmazdim sanirim. Insan kocasina guvenemeyecekse kime guvenecek?

1 aylık evliysen bu anlattiklarin için evet sabır et derdim.
Gerçi bu anlattıkların için süre fark etmez çabala,konuş ,emek ver, halletmeye çalış derim her türlü. Olmuyorsa o zaman düşünürsün.

Eşiniz sinirle söylemiştir,bunu o kadar büyütmeyin.
Ve mutlu olmak istiyorsanız geçmişi düşünmeyin.

Görümceniz konusunda da haklısınız,benimle konuşmuyorsa aileme de musallat olmasın, ben olsam inadına engel olurum.
Tavrınızı koyun, eşle arayı bozmadan, kendinizi ezdirmeden, saygısız da davranmadan yaşayın gitsin..

Ozet:

konu sahibi 1 aylik evli. Gorumceyle kavgali. Gorumce konu sahibinin abisinden bir konuda yardim istiyor.
Konu sahibinin de zamaninda abisiyle arasinda sorunlar olmus. bunlari kocasina anlatmis. Kocasi da simdi gorumce yardim isteyip kavga cikinca; sanki abinle aran cok mu iyi falan demis.

Hicbiseyimi anlatmazdim sanirim. Insan kocasina guvenemeyecekse kime guvenecek?[/QUOTE
Yok bende anlamadım :KK43:
konu abimle ilgili anlattıklarımı eşim yüzüme
Ozet:

konu sahibi 1 aylik evli. Gorumceyle kavgali. Gorumce konu sahibinin abisinden bir konuda yardim istiyor.
Konu sahibinin de zamaninda abisiyle arasinda sorunlar olmus. bunlari kocasina anlatmis. Kocasi da simdi gorumce yardim isteyip kavga cikinca; sanki abinle aran cok mu iyi falan demis.
güzel bir özet oldu sağolasın

Merhaba kk üyeleri...Ne yazık ki benimde bir derdim var...Evliligimde bir ayı bile tamamlamadım ustelik bugün doğum günüm eşim çiceği verdi elime kahvaltıyı yaptık olan oldu...Görümcemle bir meseleden dolayı tartışmıştık bu sebepten iki aydır iletişimimiz yok.Kaynatasının abime bir işi düşmüşte birşey yapabilirmiymişte vs vs. yazmış abisine whatsapptan.Ben dobra biriyim ne yüzle bunu bekler dedim.Benimle işi yok abim ne diye yardımcı olacak dedim.Eşim senden değil abinden yardım istedi dedi sanki abimle aran çok iyi herşeyi söyledin bana vs. dedi.Abime dair anlattıklarım ona olan kırgınlıklarımdı hepsinide gözyaşıyla anlatmışımdır ne bir kin ne bir öfke nede kötü bir dilekte bulunmadım abim için o öyle mutluysa eyvallah bende onu bu kadar biliyorum dedim.4 aydır tanıyorum ve o bu sözü söyleyecek biri değildi tatsız şeyler yaşadım 4 ay boyunca ama eşimle değil ailesiyle alakalı öyleki düğünden bir hafta öncesinde ayrılın diye kapımıza dayandı ailesi herşeye sabrettim o sadece sus dediğimde sus diyor artık eskiyi unut diyor gerçekten ben mi büyüttüm bu sözü resmen bana karşı kullandı abimle ilgili söylediklerimi sizce artık nasıl davranmalıyım?(eşimle göürücü usulü evlendik 4 aydır tanışıyoruz umarım anlaşılmışımdır.)
1 aylık mı evlisin ve 4 aydır mı tanıyorsun eşini.

Back