- 6 Mayıs 2012
- 92
- 0
-
- Konu Sahibi yuvarlakpopo
merhaba bayanlar.sıkıntılarımda ilk koştuğum yer burası.şimdiden hepinize teşekkür ederim.sorunum evliliğim.eşime aşık olarak evlenmedim ama çok güvendiğim için evlendim.beni yanıltmadı güven konusunda gerçekten düzgün bir insandır.fakat çocuğum doğduğundan beri bir de hamilelik süresince ayrı yatıyoruz.beraber yatmayı şu anda hiç istemiyorum ondan da öyle bir yakınlık talep vs yok zaten.bana hiç bir zaman çekici gelmedi kendisi fakat doğum sonrasında acayip soğudum.adamın herşeyi batıyor.yürümesi,konuşması hareketleri giyimi..o kadar sinir oluyorum ki tahammül edemiyorum.çok tartışıyoruz sürekli gergin bir ev ortamı var.ne kadar knuştuysak aşamadık bu durumu.ailesini anlatmıştım zaten onlardan da nefret ediyorum görmek bile istemiyorum.Bunu kendisine de söyledim.Bişey yapmasını beklemiyorum ailesi sonuçta ama ben artık aynı çatı altında yaşamak istemiyorum.Kocam olarak göremiyorum elini bile tutmak istemiyorum o derece koptuk.Garip olan o da bu durumu kabullenmiş sanırıım hiç yanaşmıyor.Hiç birşey paylaşmıyıruz,konuşmuyruz tek yaptığımız tartışmak.Bana ne olur akıl verin.
merhaba bayanlar.sıkıntılarımda ilk koştuğum yer burası.şimdiden hepinize teşekkür ederim.sorunum evliliğim.eşime aşık olarak evlenmedim ama çok güvendiğim için evlendim.beni yanıltmadı güven konusunda gerçekten düzgün bir insandır.fakat çocuğum doğduğundan beri bir de hamilelik süresince ayrı yatıyoruz.beraber yatmayı şu anda hiç istemiyorum ondan da öyle bir yakınlık talep vs yok zaten.bana hiç bir zaman çekici gelmedi kendisi fakat doğum sonrasında acayip soğudum.adamın herşeyi batıyor.yürümesi,konuşması hareketleri giyimi..o kadar sinir oluyorum ki tahammül edemiyorum.çok tartışıyoruz sürekli gergin bir ev ortamı var.ne kadar knuştuysak aşamadık bu durumu.ailesini anlatmıştım zaten onlardan da nefret ediyorum görmek bile istemiyorum.bunu kendisine de söyledim.bişey yapmasını beklemiyorum ailesi sonuçta ama ben artık aynı çatı altında yaşamak istemiyorum.kocam olarak göremiyorum elini bile tutmak istemiyorum o derece koptuk.garip olan o da bu durumu kabullenmiş sanırıım hiç yanaşmıyor.hiç birşey paylaşmıyıruz,konuşmuyruz tek yaptığımız tartışmak.bana ne olur akıl verin.
Seni cok iyi anliyorum bnde zaman zaman keske herseyi geri alabilsem boyle olmasaydi soyle olsaydi diyorum o kadar farkli dusunup konusuyoruzki nasil evlenmisim diyorum kader desem kaderi yonetende biziz..yanlis bir secim yapmisiz sanirim..sana tavsiye olurmu bilmem ama bn iyi yonlerine bakmaya calisiyorum ilgisine sevgisine beni sevdigine inaniyorum guveniyorum..yalan yok onu degistirmeyede calisiyorum kimi zaman :) ama insan degismiyo bunuda bilele..Allah birbirimizi Allah rizasi icin sevmeyi nasip etsin..şu anda kendimi durmadan sorguluyorum;neden aşık olup evlenmedim diyeaşk evliliği yapsam mutlu olur muydum diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum.çocuğum olmasa daha kolaydı herşey şimdi insan iki kez düşünüyor.sevmemek neyse ama diyorum ya,beğenemiyorum
merhaba bayanlar.sıkıntılarımda ilk koştuğum yer burası.şimdiden hepinize teşekkür ederim.sorunum evliliğim.eşime aşık olarak evlenmedim ama çok güvendiğim için evlendim.beni yanıltmadı güven konusunda gerçekten düzgün bir insandır.fakat çocuğum doğduğundan beri bir de hamilelik süresince ayrı yatıyoruz.beraber yatmayı şu anda hiç istemiyorum ondan da öyle bir yakınlık talep vs yok zaten.bana hiç bir zaman çekici gelmedi kendisi fakat doğum sonrasında acayip soğudum.adamın herşeyi batıyor.yürümesi,konuşması hareketleri giyimi..o kadar sinir oluyorum ki tahammül edemiyorum.çok tartışıyoruz sürekli gergin bir ev ortamı var.ne kadar knuştuysak aşamadık bu durumu.ailesini anlatmıştım zaten onlardan da nefret ediyorum görmek bile istemiyorum.Bunu kendisine de söyledim.Bişey yapmasını beklemiyorum ailesi sonuçta ama ben artık aynı çatı altında yaşamak istemiyorum.Kocam olarak göremiyorum elini bile tutmak istemiyorum o derece koptuk.Garip olan o da bu durumu kabullenmiş sanırıım hiç yanaşmıyor.Hiç birşey paylaşmıyıruz,konuşmuyruz tek yaptığımız tartışmak.Bana ne olur akıl verin.
Neden evlendiğime gelince aşk evliliği olmasa da olur diye düşündüm tanıdığım güvendiğim biriydi.onda da kendini geliştirmek düzeltmek gibi bi gayret yok asla yüzü gülmez,soğuk bir yapısı var,sinirli,sohbet etmekten hoşlanmaz arkadaş çevresi hiç yok.sdece işe gider,gelir,yemek yer ve uyur.
Neden evlendiğime gelince aşk evliliği olmasa da olur diye düşündüm tanıdığım güvendiğim biriydi.onda da kendini geliştirmek düzeltmek gibi bi gayret yok asla yüzü gülmez,soğuk bir yapısı var,sinirli,sohbet etmekten hoşlanmaz arkadaş çevresi hiç yok.sdece işe gider,gelir,yemek yer ve uyur.
Sadece güveniyorum diye bir evliliği sürdürmek mümkün mü bilmiyorum,hiçbir paylaşımımızın olmadığını söylemiştim sanırım,evet eşimi sevmiyorum ama yardım alacağım."sadece çocuğum için".