mrb benim oğlum 3 yaşında kayınvalidem ve kayınbabamla yaşıyorum çocuk büyütmeme aşırı karışıyolar zaten kayınbabam oğluma resmen 'annelik!' (yok ağzına ceviz vermeler ellerini durmadan sıcakmı soğukmu bakıyor öksürüyor hastamı acaba bugün çocuk neyiycek vs.. )yapıyor koyduğum kurallara daha çok küçük anlamaz, ne kuralıymış bacak kadar çocuğa diyolar, siz sözümüzü dinlemiyosunuz ondan mı bekliyosunuz gibi engelleyici taavırlar tartışıyorum olmuyor,eşim onların tarafını tuttuyor ben oğlumun şımarık ve doyumsuz olmasını istemiyorum tamam benim ailem bana aşırı baskı uygulamıştı çocukken ama ben okadar sıktığımı düşünmüyorum ben herdediğinin yapılmasından aşırı televizyon seyretmesini istemiyorum altını değiştirmiyor üstünü değişmiyor, sofra kurulunca kurmayın diye bağrıyor ve nitekim onun dediği oluyor ve ben hep tartışma halindeyim evde artık dışlanan benim ama ilerde sorunlar büyüyünce senin çocuğun diyip kenara çekilecek problemleri yine ben çözmeye çalışıcam tabi çok geç olmuş olacak delirmek üzereyim üvey anne gibi hisediyorum kendimi bazen..... napmalıyım deneyimli arkadaşlarım yardım edin!!!!!.....