• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biz geldiiiiiiikkkkkkkkkk

canım allah analı bablı büyütsün taha erenini size bağışalsın canım tebriklerrrr
darısı bize kızlarrrrr

Ayyyyyyyyyyyy yazini gorunce nasil heyecanlandim anlatamam canim yaaa valla gozlerim doldu birden

Cok sevindim canim inan bebeginde seninde iyi olmana.Yalniz kuveze koymadilarmi kilosu az diye? Ona sasirdim burda 2500 gr dan asagi dogdumu kuveze koyuyorlar bebegi

Taha Erencim ikinci bebegimiz.Biraz erken davrandi ama saglikli olsunda gerisi onemli degil.Gule gule buyut yavrunu canim.Cok sevindimm

sağol tatlım umarım sende hayırlısıyla alırsın kucağına yavrunu küveze koymadılar oğlumu evet bebeğim çok küçük doğdu ama daha önce yazmıştım tansiyon problemi çıkınca doktor akciğerleri gelişsin diye bir iğne vurdu ilk önce çok korktum ama iyiki vurdurmuşum bir hafta sonrada artık bebeği almamızın daha doğru olacağını söyledi küveze girmesi kiloya değil organların gelişimine bağlı sanırım ALLAHIMA çok şükür şimdilik çok büyük bir sorun yok sadece sağ burun deliğimizde kemikleşen bi tıkanma var belki ileride yada yakında bi operasyon geçirebilir miniğim herşey gelişimine bağlı şimdilik sadece dua ediyorum

ayyy canım benim şuan ağlıyorum çok duygulandım Allah analı babalı büyütsün.eşinle minik taha ereninle bir ömür boyu mutluluk versin.bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah rabbim vita malt dediğin ne canım ne işe yarıyor?sütün hemen geldimi?öpüyorum tatlı oğluşumuzu sütün yararda tombiş bişi olur en kısa zamanda inşallah..

canım herşeyden önce güzel yazın için teşekkür ederim vita malt eczanelerde satılan bir içecek hastanede bir bebek hemşiresi tavsiye etmişti ama doğumdan sonra içmeye başlıyosun ben o gün başladım günde 1 şişe içiyodum şimdi göğüslerim müsade etmediği için 2 günde bir içiyorum bol bol bozada içiyorum haa bide komposto bol bol valla göğüslerim oluk gibi akıyo maşallah deyin ama sütüm yarıyomu yaramıyomu perşembe günü kontrolde anlayacaz

sağol tatlım umarım sende hayırlısıyla alırsın kucağına yavrunu küveze koymadılar oğlumu evet bebeğim çok küçük doğdu ama daha önce yazmıştım tansiyon problemi çıkınca doktor akciğerleri gelişsin diye bir iğne vurdu ilk önce çok korktum ama iyiki vurdurmuşum bir hafta sonrada artık bebeği almamızın daha doğru olacağını söyledi küveze girmesi kiloya değil organların gelişimine bağlı sanırım ALLAHIMA çok şükür şimdilik çok büyük bir sorun yok sadece sağ burun deliğimizde kemikleşen bi tıkanma var belki ileride yada yakında bi operasyon geçirebilir miniğim herşey gelişimine bağlı şimdilik sadece dua ediyorum

Evet canim iyiki vurdumussun igneleri.Kuveze girmesi organ gelisimine bagli demek.O zamn daha iyi canim demekki kucuk falan ama herseyi cok yerinde Allaha sukur.Sen sakin aklina kotu seyler getirme operasyon olsa bile basit birseydir o sen korkma.Bizde bolbol dua ediyoruz bebisine.Sende bebeginde Allaha emanetsiniz icin rahat olsun canim.a.s.

Back
X