• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biz geldiiiiiiikkkkkkkkkk

elma xsxekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
kızlar nasılsınız ben çok iiyim minik Taha Eren şimdi evimizde hepnizin ellerinden öpüyor.. doğum çok kolay oldu kızlar sakın korkmayın sabah sekizbuçukta minikime kavuştu babası; ben daha sonra tabii saat 9buçuk falandı sanırımm gördüm oğlumu sadece 2kilo 40 gram minicik bir bebeğim var ama çok şükür sağlığı çok ii.. bilirsiniz hep normal istedim ama olmadı sezeryanla doğum yaptım saat 4 gibi ayaktaydım ne bir ağrı ne bir sızı ne ayağa kalkarken can acısı hiç birşey yok herşey çok güzeldi sadece öksürük biraz zorluyor son zamanlarda gaz sancısıda yok ama size önereceğim bişey var şimdiden boza içmeye başlayın bide komposto için bol bol sütünüz hemen gelsin bide doğumdan sonra hergün vita malt bir şişe eczanelerde satılıyo tavsiye ederim şimdi kurabiye oğlumun yanına gidiyorum fırsat bulunca yine gelip okurup yazılarınızı hepinize hayırlı doğumlar ve bu güne kadar yazdıklarınızla bana moral verdiğiniz için sonsuz teşekkürlerr... öpüldünüz:dance:

kızlar nasılsınız ben çok iiyim minik Taha Eren şimdi evimizde hepnizin ellerinden öpüyor.. doğum çok kolay oldu kızlar sakın korkmayın sabah sekizbuçukta minikime kavuştu babası; ben daha sonra tabii saat 9buçuk falandı sanırımm gördüm oğlumu sadece 2kilo 40 gram minicik bir bebeğim var ama çok şükür sağlığı çok ii.. bilirsiniz hep normal istedim ama olmadı sezeryanla doğum yaptım saat 4 gibi ayaktaydım ne bir ağrı ne bir sızı ne ayağa kalkarken can acısı hiç birşey yok herşey çok güzeldi sadece öksürük biraz zorluyor son zamanlarda gaz sancısıda yok ama size önereceğim bişey var şimdiden boza içmeye başlayın bide komposto için bol bol sütünüz hemen gelsin bide doğumdan sonra hergün vita malt bir şişe eczanelerde satılıyo tavsiye ederim şimdi kurabiye oğlumun yanına gidiyorum fırsat bulunca yine gelip okurup yazılarınızı hepinize hayırlı doğumlar ve bu güne kadar yazdıklarınızla bana moral verdiğiniz için sonsuz teşekkürlerr... öpüldünüz:dance:

canım ya ben de seni çok merak ediyordum
bak işte kavuştun meleğine
allah bir ömür ayırmasın birbirinizden
müsait oldukça bebişinden haberler ver bize
minik meleğini kokla benim için...

Minik oğlun aramıza hoşgeldi. Yüce Rabbim şansını bol yolunu açık etsin tüm hayatı boyunca. Allah analı babalı büyütsün. Okuduğumda o kadar çok duygulandım ki darısı tüm bebek bekleyen ve isteyenlerin başına. Prensinin minik ellerinden benim için öp.

Allah analı babalı büyütsün canım Allah bağışlasın..Doğum yapacak annişlere de kolay doğumlar diliyorum senin gibi

canım çok sevındım,Allah bebişinle ailenize bir ömür sağlık,huzur ve mutluluk versin..bize oğlusundan haberler getır mutlaka...

allah uzun ömürler versinnn bebeişine canımmm allhımm hayırlısı ile bizde bi alsak kucagımıza bebeğimizi....zaman su gibi akıp geçse

ayyy elmaşekeri gelmiş şeker oglumuz olmuş bak ne güzel korktugun gibi olmamaış bebeşinle eşinle uzun sağlıklı bir ömür gecirmen dilegiyle Şeniz canım ya inan okadar çok sevindim ki anlatamam gözünaydınn a.s.:nazar:

Bende çok sevindim çok mutlu oldum bebeğinle sağlıklı ve güzel günler geçirmeni dilerim.Ayrıca verdiğin moral çok iyi geldi çok teşekkür ederim.

canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün doğumun kolay geçtiğini söylemissin valla içime su serpildi inşallah benimkide kolay olur sen tanmı bayıldın yoksa epidüralli sezeryanmı oldun?

Gözünüz aydin olsun, Allah anali babali büyütsün. Herseyin yolunda gitmesine cok sevindim, darisi bizim basimiza. Firsat buldukca bize yaz.

Canım benim..Gözünaydın,allahım analı babalı büyütsün..biz seninle aynı günde gidiyorduk,senin oğluşun şimdi kucağında..ne mutlu:) bende günleri sayıyorum son 12 gün..Allahım hepimize yardımcı olsun..minik oğluşunu güle güle büyüt canım..

teyzeleri güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz bebeğim artık tc vatandaşı kimliğide çıktı arkadaşlarını bekliyo wsw canım genel anestezi oldu tam bayıldım ama emin olun korkulacak bişey yok o kadar kolay ayıldımki anlatamam hepiniz doğuma dua ile girin kızlar ben öyle yaptım şimdide sizler için dua ediyorum güzel rabbim hepinize böyle kolay doğum bide böyle güzel bebek versin şimdi ben oğlumla emişmeye gidiyorum sizide seviyoruuuum

Ayyyyyyyyyyyy yazini gorunce nasil heyecanlandim anlatamam canim yaaa valla gozlerim doldu birden

Cok sevindim canim inan bebeginde seninde iyi olmana.Yalniz kuveze koymadilarmi kilosu az diye? Ona sasirdim burda 2500 gr dan asagi dogdumu kuveze koyuyorlar bebegi

Taha Erencim ikinci bebegimiz.Biraz erken davrandi ama saglikli olsunda gerisi onemli degil.Gule gule buyut yavrunu canim.Cok sevindimm

ayyy canım benim şuan ağlıyorum çok duygulandım Allah analı babalı büyütsün.eşinle minik taha ereninle bir ömür boyu mutluluk versin.bizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inşallah rabbim vita malt dediğin ne canım ne işe yarıyor?sütün hemen geldimi?öpüyorum tatlı oğluşumuzu sütün yararda tombiş bişi olur en kısa zamanda inşallah..

Back
X