- 4 Ekim 2019
- 46
- 48
- 18
- 35
- Konu Sahibi kedidelisibiri
-
Ayy canım Maşallah ne güzel anlatmışsın Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah bende C-life kullandım son çare diye iki gün önce testte çift çizgiyi gördüm Elhamdülillah Allah isteyen herkese nasip etsin İnşaallah Hayırlı kandiller Cümleten..Beklemeyi bilen için herşey vaktinde gelir derler. 1 bucuk sene uğraştık bende doktora gittim biri pco dedi biri mantar dedi her biri ayrı teşhis. Bal çörek otu, süt buharı, hayıt otu, bele yakı vurma, incir, soğan suyu... Aklına gelebilecek tüm kürleri denedim yok olmuyor. En son ay olmayacak artık dedim. Hatta buraya konu açtım bıktım artık olmayacaksa olmayacak çocuğum zorlamamak gerekiyormuş diyeEşime dedim c life diye bi macun varmış son kez onu da deneyelim doktor ocakta tedaviye başlayacak iğne klomen tüp bebek tamamen muamma bir yola girececeğiz. Son ay bıraktım evde oturmayı çıktım bol yürüyüş parktaki spor aletleri bol su. 1 bucuk senedir aman ağır kaldırmayım çocuk olur anlamam düşer aman hap içmeyim hamileysem zarar olur diyen ben hunharca iş yaptım saldım çayıra Hiç unutmuyorum adetime 5 gün var - 7 aralık- evde bi test var gebelik için. 5 gün önce zaten çıkmaz yapayım da çöpe atayım içimi yiyen kurttan da kurtulurum dedim yaptım kenara koydum lavabodan çıkarken de gel seni de atalım kurtuldum evin bi köşesinde göz kırpmandan dedim. Atamadım hastaneye gittim beta 150 çıktı doktora inanmadım. 540 çıktı daha ikna olmadım konduramadım kendime. 5 ay oldu elhamdülillah daha hala ikna olmuş değilim. Olsun her gün karnıma sarılacağım demiştim buradakilere ağlayarak. İnşallah senin sizlerinde göbüşlerinize sarılıp inanamayacağınız günler tez gelir
Beklemeyi bilen için herşey vaktinde gelir derler. 1 bucuk sene uğraştık bende doktora gittim biri pco dedi biri mantar dedi her biri ayrı teşhis. Bal çörek otu, süt buharı, hayıt otu, bele yakı vurma, incir, soğan suyu... Aklına gelebilecek tüm kürleri denedim yok olmuyor. En son ay olmayacak artık dedim. Hatta buraya konu açtım bıktım artık olmayacaksa olmayacak çocuğum zorlamamak gerekiyormuş diyeEşime dedim c life diye bi macun varmış son kez onu da deneyelim doktor ocakta tedaviye başlayacak iğne klomen tüp bebek tamamen muamma bir yola girececeğiz. Son ay bıraktım evde oturmayı çıktım bol yürüyüş parktaki spor aletleri bol su. 1 bucuk senedir aman ağır kaldırmayım çocuk olur anlamam düşer aman hap içmeyim hamileysem zarar olur diyen ben hunharca iş yaptım saldım çayıra Hiç unutmuyorum adetime 5 gün var - 7 aralık- evde bi test var gebelik için. 5 gün önce zaten çıkmaz yapayım da çöpe atayım içimi yiyen kurttan da kurtulurum dedim yaptım kenara koydum lavabodan çıkarken de gel seni de atalım kurtuldum evin bi köşesinde göz kırpmandan dedim. Atamadım hastaneye gittim beta 150 çıktı doktora inanmadım. 540 çıktı daha ikna olmadım konduramadım kendime. 5 ay oldu elhamdülillah daha hala ikna olmuş değilim. Olsun her gün karnıma sarılacağım demiştim buradakilere ağlayarak. İnşallah senin sizlerinde göbüşlerinize sarılıp inanamayacağınız günler tez gelir
Ayy canım Maşallah ne güzel anlatmışsın Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah bende C-life kullandım son çare diye iki gün önce testte çift çizgiyi gördüm Elhamdülillah Allah isteyen herkese nasip etsin İnşaallah Hayırlı kandiller Cümleten..
Rabbim sağlıkla ilerletsin inşallahAyy canım Maşallah ne güzel anlatmışsın Allah kucağına da almayı nasip etsin inşallah bende C-life kullandım son çare diye iki gün önce testte çift çizgiyi gördüm Elhamdülillah Allah isteyen herkese nasip etsin İnşaallah Hayırlı kandiller Cümleten..
İnşâllah burda senin de hayırlı haberlerini okuruzAh, siz de ne zorluklar yaşamışsınız psikolojik olarak. Hem de 1.5 sene boyunca... Ama sonunda hayalinize kavuşmuşsunuz çok şükür, ne mutlu sizeTam vazgeçtiğiniz anda gelmiş mucizeniz
o sizden vazgeçmemiş demek. :) Bebeğiniz de sağlıcakla doğsun, kucağınıza alıp sarılın ona inşallahİyi temennileriniz için çook teşekkür ederim, gelecekteki mucizem sizinki gibi gelmek için doğru vakti bekliyor herhalde. Musmutlu hamilelik günleri diliyorum size! :)
Amin Allah razı olsun canımNe güzel bir haber bu! Tebrik ederim sizi de!Hayırlı olsun, sağlıcakla doğsun bebeğiniz inşallah :) Rahat bir hamilelik diliyorum size de
Öncelikle hamile kalmanıza çok sevindim hayırlısı ile sağlıkla dünyaya getirirsiniz inşallahKızlar Allah en güzel zamanda kucağınızı doldursun, bu yolda kimseyi üzmesin. Rabbim üzmezde işte imtihan oluyoruz. Bende 1,5 yıl sonunda kavuştum kuzuma. Bir kere sakın evde fazla fazla gebelik testlerini alıpta gününüz gelmeden yapıp sinirlerinizi bozmayın. Bende çok yaptım. Şimdi ne kadar boşu boşuna tesp yapmışım diyorum. Ama ovülasyon testini tavsiye ediyorum. Ben 1,5 yıl boyunca telefonumdaki uygulamaya göre eşimle birliktekik yaşadım. Arada da ovülasyon testi yapıyorsum ama böyle kopkoyu ikinci çizgiyi bir türlü yakalayamadım. Sonra uygulamaya göre ovülasyon günümden 2 gün önce test yaptım. İnanamadım kopkoyu ikinci çizgi çıktı, tam yumurtlama günümü yakaladım. Ama böyler kaliteli yumurtlama ma sebep c life macun oldu. Farkındaysanız bir kaç arkadaş daha o macunu yazmış yukarıdaki mesajlarda. O günkü beraberlikte hamd olsun hamile kaldım. Sizler için de bol bol dua ediyorum.
Canım herşey çok güzel macuna ne ihtiyacın var aslında tam bilmiyorum ama bende bı ara düşündüm vazgeçtim. Ne kadardır olmuyorki. Acaba yumurtlama gununumu kaciriyorsunÖncelikle hamile kalmanıza çok sevindim hayırlısı ile sağlıkla dünyaya getirirsiniz inşallahbu clife bu aralar çok dikkatimi çekiyo da sizde de işe yaramış,bende herhangi bir sorun yok yani pko yok kist yok tüpler açık progesteron için son çıkan değerim iyi,adetim düzenli,eşimde de sorun yok,ama bi türlü hamile kalamıyorum,clife işe yarar mı acaba bende de ya..
14 aydır olmuyo yaCanım herşey çok güzel macuna ne ihtiyacın var aslında tam bilmiyorum ama bende bı ara düşündüm vazgeçtim. Ne kadardır olmuyorki. Acaba yumurtlama gununumu kaciriyorsun
Rahim filmi cekildinizmi14 aydır olmuyo yaben de çok kararsız kaldım acaba dedim beklesem de hiçbirşey çare olmazsa son çare olarak mı onu kullansam.. neden olmuyo bilmiyorum uygulamadan takip ediyorum yumurtlama zamanını ama bu ay ovulasyon testi alıcam bakalım
Evet çekildim temiz çıkmıştı o çok şükürRahim filmi cekildinizmi
Ne kadar süresi geçti yani ne zaman cekildiniz normalde ilk 6 ay gebelik oranı çok yüksek eğer üzerinden çok gecmediyse beklemelisiniz. Tabi sabır gerekEvet çekildim temiz çıkmıştı o çok şükür
Canım en başta herşeyin hayırlısı demek lazım.ben 4senedir evliyim bu sene düşünmeye başladık fakat bi tane 3.5cm çikolata kistim olduğunu öğrendik daha başlamadan ara verdik çocuk düşüncesine 9 ay tedavi gördüm ufalması için fakat hiç bi işe yaramadı üstelik geçici menopoza girdiğim için adette görmedim,aradan bi kaç hafta geçti ben de ovulasyon testi yapmaya başladım yaklaşık 15gün kadar yaptım ve hamile kaldığımı öğrendimMerhaba sevgili kadınlar, anne olanlar, anne olacaklar ve anne olmayı isteyenler.
Hamile kalmayı deneyip henüz hamile kalamayanlar benim gibiler için bir sorum olacaktı sizlere. Çocuk yapmaya karar vermeye karar verdikten ne kadar sonra hamile kaldınız? Ben umudumu kırmamaya çalışıyorum, eminim vakti geldiğinde olacaktır elbette. Lakin çevremde ve forumda gördüğüm kadarıyla bir iki denemeden sonra üzülüp karamsarlığa kapılan hemcinslerim var. Ve yine görüyorum ki kiminin iki ay, kiminin 5 ay, kiminin 1 sene ya da 3-4 sene sonra anne olanlar var. Zorluklar olsa da ya da kimi için epey zaman alsa da sonunda annelik isteğine kavuşanlar umutsuzlara umut olsun istedim güzel yorumlarıyla. :) Ben uzun bir süredir deniyorum. Her ay bekleyip regl olduğumda ise "Ehh, bu ay da olmadı. Yapabilecek tek şey, üzüntüye kapılmadan önümüzdeki ay yine denemek. Çalışmalara devam Nilü! Umutsuzluğa ve pes etmeye hayır" moduna girip tekrar çalışmalara başlıyorum eşimle. Hamile kalmayı öğrenme hikayelerini beklerim. :) Beklemediğini bir zamanda mıydı? Yoksa pes ettiğiniz bir vakit ya da çok olumlu olduğunuz bir zaman mıydı paylaşabilirseniz çok memnun olurum.
Canım bende de ve eşimde de hiçbir sorun yok ki zaman. Bende 28 günde bir saati saatine regl olurum. Zaten macunu yumurta kalitem atrtsın diye aldım. Ara ara ovülasyon testi yapıyordum hiç böyle macundan sonraki koyuluğu yakayamadım. Ben yumurta kalitemi arttırdığını düşünüyorum. Sonuçta ilaç değil bitkisel karışım içeriği belli tadından da o kadar belli ki zaten. Denemekte fayda var bence.Öncelikle hamile kalmanıza çok sevindim hayırlısı ile sağlıkla dünyaya getirirsiniz inşallahbu clife bu aralar çok dikkatimi çekiyo da sizde de işe yaramış,bende herhangi bir sorun yok yani pko yok kist yok tüpler açık progesteron için son çıkan değerim iyi,adetim düzenli,eşimde de sorun yok,ama bi türlü hamile kalamıyorum,clife işe yarar mı acaba bende de ya..
Anladım çok teşekkür ederimCanım bende de ve eşimde de hiçbir sorun yok ki zaman. Bende 28 günde bir saati saatine regl olurum. Zaten macunu yumurta kalitem atrtsın diye aldım. Ara ara ovülasyon testi yapıyordum hiç böyle macundan sonraki koyuluğu yakayamadım. Ben yumurta kalitemi arttırdığını düşünüyorum. Sonuçta ilaç değil bitkisel karışım içeriği belli tadından da o kadar belli ki zaten. Denemekte fayda var bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?