• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz Aile Olamadık...

canım benim seni tanıdıgımda kendine güvenen kararlı her güçlügü yenecek biriydin neden hemen pes ettin

seni çok sevdik biz ANKARALILAR ama senden böyle bir yazı beklemiyordum çok gençsin ümidini kesme

bence bu duyguyu tadacaksın hiç merak etme seni güçlü görmek istiyorum anacıgında sana destek

üzme kendini bi tanem olacak içime doguyor çünkü çok temiz kalpli çok cici birisin ALLAH verir

SENİ ÇOK SEVİYORUM annenide çok seviyor vede öpüyorumopuyorumnanaktan

Dıptısım canım benim.Ben yazını ilk defa okuyorum okuyunca içim nasıl acıdı anlatamam Canım benim yaaa..Bitanem ben hep şuna inanıyorum. Sen okadar güzel kalplisinki allahım inan sana o yüce duyguyu tattıracaktır biliyorum ama herşeyin bir zamanı vardırya o bebişinde bir gelme zamanı var daha annesi inan bana.. Yeterki sen inancını hiç kaybettme. Biliyormusun tanıdığım bir arkadaşımın tam 20 yıl sonra bebeği oldu.Bunu sana teselli olsun diye yazmıyorum inanç ve umut canım hiç yitirmen gerekli olan tek şey. Ve sen stres yaparsan hormanlarında olumsuz yönde etkileniyor biliyorsun.Sen elinden geleni yapacaksın dualarınla birlikte. Gerisini yüce rabbime bırakacaksın... Dualarım seninle bitanem...

Back